Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gebebegbrer

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatunkban minden héten kiválogatjuk a hét legszebb-legjobb új magánhirdetéseit az Otthontérképről! Alapvetően a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti válogatásba, aki a lehető…..
Mint kiderült, A galaxis őrzői, azaz az idei év egyik legnagyobb sikere itthon nem jelenik meg sem BD-n, sem BD3D-n. A filmet itthon home videón forgalmazó Pro Video az imént a következő hivatalos közleményt jelentette meg facebook-oldalukon: "Tisztelt Vásárló!Ezúton szeretnénk…..
gebebegbrer 2014.11.19 21:50:54
@Max Renn:
Nézd, ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor azt mondom, hogy nekem pl. az utóbbi idők legjobb szinkronja, az a Gyűrűk Ura, és a Trónok Harca volt. Minden más film amit láttam, azok az én szememben gyakorlatilag értékelhetetlenek.

Konkrétan engem sem érint, de mint írtam feljebb, itt sokkal többről van szó, minthogy egyszerűbb letölteni, mint megvenni egy filmet.
Ennek legfőképp politikai okai vannak, és az, hogy ez egy szegény ország. Nincs ezen mit szépíteni, de ez az egész Blu-Ray-es dolog, itt Magyarországon, tippre azt mondom, maximum 5% lehet az a réteg, aki ebben érintett, és küzd az igazáért.

És amíg a magyar átlagpolgár, inkább kaját meg ruhát vesz az összekuporgatott pénzén, addig ez nem is fog változni.
És itt megint nem az a baj, hogy ezt veszi meg, hanem az, hogy csak ezt tudja megvenni.
gebebegbrer 2014.11.19 22:07:28
@Max Renn:
Ismerek olyan embert, ráadásul tanár, tehát nem koldus vagy valami, aki 61 évesen jutott el életében először a Balatonra.

Ezt is csak azért mondom, mert mindezek mellett pl. egy osztrák turista, az a nyugdíjából akár az egész világot is bejárhatja, ha úgy tartja a kedve.
Ezzel van a baj, hogy ebben az országban nincs értéke az embereknek, és nem becsülik azokat, akik dolgoznak és tennének az országért.
gebebegbrer 2014.11.19 22:10:51
@pizsama:
Újabb gonosz kérdés. Nem egyszerűbb megtanulni angolul? :)
- Pontosan mit akar tőlünk, százados? - kérdezte az ifjú parancsnok. A vezérsátor bejárata fel volt hajtva, és a kiszűrődő fény hosszú árnyékot rajzolt nekik a tisztásra, ahol álltak. A nőn egy egyedi kivitelezésű lemezpáncél díszlett, és egy bögre gőzölgő kávét…..
gebebegbrer 2014.08.20 20:08:13
@Petrow:
engedelmeddel a történeteket elmentem word-ben, 1 sztori/1 file felosztással. aztán amint van rá időm, olvasom őket.
az utolsó betűig betartva-t már elolvastam. remek fordítás lett.
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..
gebebegbrer 2014.03.15 11:51:07
@HellsAngel:
nem dokumentumfilm, hanem kickstarter kampányban résztvevő film, amelyre már rengeteg pénz összejött, így valószínű el is fog készülni.
Minden metrómegállóban több ajtó is van a falak mentén. Szerintem mindenkinek eszébe jutott már, hogy vajon mi van az ajtók mögött? Mit rejt az alagút? Egy esetleges atomtámadás esetén a metróban fogunk élni? Igazak a pletykák, miszerint egy komplett város van a lábunk alatt?…..
Na nem olyan esetben, amikor bele kell nyúlni a közpénzbe, a saját érdek miatt. Akkor sem lapít, ha a talpnyalóknak kell osztogatni a közösből, vagy csak egy céget, piacot, földet, takarékot kell nekik átjátszani. Olyan esetben is nagyon bátor, mikor egy szál mikrofonnak, vagy…..
A Jobbik plakátkampányai elsősorban nem 2014-ről, hanem hosszabb távról szólnak. Barátai az iszlám világnak, csak ne jöjjön Magyarországra. Novák Előd nem antiszemita, a magyar-zsidó együttélés múltja nem kampánykérdés. A kereskedelmi és szolgáltató szektorban a nyugati…..
gebebegbrer 2014.02.21 11:30:52
@belevauvau:
nem vagyok fiatal, és pont azért nem fogok a 2 nagy párt közül egyikre sem szavazni, mert elegem van a tökölésből, az időhúzásból, a mutyiból, a farkasmosolyokból, a jövőnk tönkretételéből.
a legfőbb ok pedig, hogy ennek a szocializmusban felnőtt generációnak amelyik jelenleg a parlamenti többséget alkotja, olyan szocializmusi érát képviselő beidegződéseik vannak, amit egyszerűen 2014-ben, a 21-ik században, gyökerestül kell kiirtani. a jelenlegi, magát elitnek képzelőgittegylet, egyszerűen megrekedt az 1989 előtti időkben, és minden erejükkel azon dolgoznak, hogy ez így is maradjon. mind a fidesz, mind az mszp eljátszotta már rég a hitelét, az egymás fejére borogató óvodai szintű sárdobálással. elég volt, nekem ez nem kell.
lehet hogy a jobbik sem lesz jobb, vagy célravezetőbb, vagy megfontoltabb, de a polkorrektség jegyében ők is kapnak tőlem egy esélyt.
maximum 4 év múlva nem rájuk fogok szavazni.
A koncertet szervező LiveNation sajnálattal értesíti a rajongókat, hogy a Nine Inch Nails a turné átszervezése miatt 4 júniusi koncertet kénytelen lemondani. A négy lemondásra kerülő koncert között sajnos ott a budapesti is (június 19.), ezen kívül a szentpétervári, a moszkvai,…..
no emisszió Perverz, mocskos elit 2014.02.06 07:13:39
Kedves olvasóim, Önök is észrevették, amit én látok? Hogy lassan már nem az a kérdés, ki támogatja Paksot, ki nem? Ki akar gyed extrát, ki nem? Ki akar vízlépcsőt, ki nem? És ki fogadja el a költségvetést, az egykulcsos adót,a Horthy-szobrot. A kérdés lassan az, vannak-e,…..
Riadt hangvételű olvasói levelet kaptam a minap, aminek a sommázata címben olvasható kérdés volt. Az első hallásra nonszensznek tűnő felvetés írója azt hallotta, hogy az önkormányzatoknak egy nemrégiben történt törvényváltozás miatt jogukban áll magántulajdonban lévő…..
gebebegbrer 2014.01.25 14:59:40
@droid_:
termesztettünk mi is zöldséget, gyümölcsöt, a füvet is szoktuk nyírni.
ettől függetlenül tartom azt, hogy SEMMI köze nincsen senkinek ahhoz, hogy mit csinálok, vagy mit nem csinálok a SAJÁT telkemen.
gebebegbrer 2014.01.25 15:02:58
@Larry Silverstein:
ja, nem veszik el, csak kiadják másnak a te saját akaratodon kívül. szóval nálatok az nem számít elvételnek, hogy a tulajdonosnak kuss van a saját tulajdonával kapcsolatban.
mondjuk megszokhattam volna már, hogy nálatok ott a pártközpontban teljesen másképp képzelitek el a magántulajdon fogalmát (is).
gebebegbrer 2014.01.25 19:56:45
@droid_:
talán ezért is költözik el az értelmesebbje ebből az országból. aztán a sok birka között itt maradnak azok akik nem tudnak elmenni, meg azok akiknek semmi sem szent. szép kilátások.