Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cet01

38 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nők rutinszerűen túlélik a férfiakat, ami több okból lehet: biológiai, szociális vagy akár életmódbeli tényezők miatt. Bár az is meglehet, hogy teljesen más ok húzódik a háttérben. Mégpedig az, hogy a férfiak sokkal több hülyeséget csinálnak, feleseges kockázatot vállalnak. Legyen az egy egyszerű…..
Cet01 2018.08.22 12:17:29
@Almandin: Nem vesztesnek tartom őket. Hanem egyezerűen csak felelőtleneknek.
Cet01 2018.08.23 08:30:54
@Laurke: Lehet igazad van :D
Cet01 2018.08.23 17:02:06
@Pic: Egy gurulós alu állvány bérlése nem kerül 300 ezerbe khm.. :)
Jürgen Lingl-Rebetez egy díjnyertes német művész, akinek a specialitása a faszobrászat. A 20-as évei elején festőművészettel foglalkozott, de mára  már áttért a fa megmunkálására. Miután 1996-ban Svájcba költözött, láncfűrész használatával kreált gyönyörű szobrokat. Jürgen fából készült művei, azt a…..
A 48 éves thai fotós, Visarute Angkatavanich egy gyönyörű vízi művészetet mutat be, a sziámi harci halak segítségével. A fehér és fekete hátterek éles kontrasztjai ellenére, a nagy lencsék és a látványos megvilágításnak köszönhetően fantasztikus fotókat készít ezekről az állatokról. A képeket nézve,…..
Cet01 2018.08.22 06:17:48
@greg_garcia: Szépen levezetett gondolatmenet. :)
Cet01 2018.08.22 12:00:37
@YINYANG: Biztos vagy benne? :)
Fotók bármilyen célból készülhenek. Legyen az egy különleges alkalom, vagy akár csak egy pillanat, amelyet szeretnénk megörökíteni, hogy idős korunkban ezeket a fotókat nézegetve felidézzük a régi szép emlékeket. A legjobb képek mondhatjuk, hogy  spontán készülnek. Egy jól elkapott momentum többet…..
Több mint  150 turistát mentettek ki, a népszerű tenerifei Mount Teide felvonójáról egy megmagyarázhatatlan meghibásodás miatt.  Az egyik gondolából 34 embert evakuáltak. Ezek közül 4 gyermek volt.A  felvonó szolgáltatás tetején lévő állomásról, 3 óra elteltével, miután a felvonó megállt, a másik…..
Lássuk be, hogy nem minden állat "tyúkeszű" hisz néha könnyen túljárnak az ember eszén. Eme történet egy férfiról szól, akitől akárhogy is nézzük, de egy galamb is furfangosabb. Az egész történet ott kezdődött, hogy ez a férfi egy új házba költözött, ahol meggyűlt a gondja a madarakkal és ez a…..
Az előző cikkben a lustaság volt középpontban a mostaniban viszont a túláradó tökéletességet vesszük  gorcső alá. Szerintem mindenki próbál valamilyen módon a tökéletességre törekedni, de vannak olyanok, akik ezt a legfelső szinten űzik. Mindenből képesek a maximumot kihozni legyen az munka, hobby…..
Az ember hajlamos a lustaságra, ezáltal elhagyja magát és hamar azon a ponton eszmél fel, hogy szinte undorító ami körülötte van. Gondolok itt a felhalmozódott szennyes ruhákra, mosatlan edényekre vagy akár a kertben lévő kerti bútorokra. Ha csak egy kicsit is erőt veszünk magunkon és legyőzzük a…..
Cet01 2018.08.13 04:02:37
@kolomparlole1114: Nem lehetetlen. :)
Cet01 2018.08.13 07:10:16
@midnightcoder2: Igen. Valószínű a térkő csere, de a cikkben a szorgalomra való rámutatás volt a cél. Üdv :)
Cet01 2018.08.13 08:49:09
@Bright side of life: Ez egy jó kérdés, mert nem
Annak az esélye, hogy valakit villámcsapás ér, igen csekély. Az áldozatok 90%-a túléli az incidenst, de rendkívül komoly sérüléseket szerezhetnek. A testen maradandó nyomok is keletkezhetnek, ilyen például a Lichtenberg-féle mintázat. ..
Cet01 2018.08.12 15:40:51
@szkófild: Szívós :D
Minden a szépség? Ennyire fontos lenne? Képesek vagyunk akár a végletekig elmenni az áhított külső  elérése érdekében? A 24 éves manchesteri fiatal srác James Holt sosem volt elégedett a külsejével. Nem tetszett magának. A legnagyobb bizonytalansága pedig az ajkaival voltak. A 16-ik életévét…..
ENTER Max a szupermodell 2018.07.29 14:03:17
A divatfotózás manapság igen menő szakma, mivel az ember a kreativitását bármilyen témájú fotókon bemutathatja. A francia divatfotós Vincent Flouret egy igen merész ötlettel állt elő amihez  a 6 éves kutyája Max állt modellt. Vincent a pop zene koronázatlan királynője Madonna régebbi lemez album…..
  Hogy miről is beszélünk pontosan? Nem másról, mint a Drone 720X-ről, ami egy teljesen új típusú drón. Első ránézésre nekem egy vezeték nélküli egérnek tűnik, de a látszat néha csal. A Drone 720X-et két mérnök fejlesztette akik imádják a drónokat és az egyikőjük boldog tulajdonos is.  A…..
ENTER Hétfő. Ez nem a te napod... 2018.07.22 20:58:38
Biztos mindenki életében előfordult már, hogy mintha a világ összeesküdött ellene mivel semmi nem akart klappolni amit eltervezett. Esetleg bal lábbal kelt fel, vagy spontán akkora balszerencse érte, hogy egyből megfogalmazódott a kérdés a fejében, hogy hogyan is lehetek ekkora szerencsétlen? Miért…..
Az állatok gyakran kötnek életre szóló barátságot emberekkel. Ilyen barátság van Guirec Soudée és Monique közt is. A 24 éves francia Guirec az elmúlt két évben a világot járta vitorlás hajójával. Noha, mindezt nem egyedül, hanem a házi kedvencével Moniqueval. Guirec rendesen gondját viseli kis…..
Itt a nyár már biztos mindenki eltervezte, hogy hova is megy nyaralni. A tehetősebbek nem a hétköznapi helyeket célozzák meg üdülésük helyéül. Ilyen nem hétköznapi hely a Fidzsi- szigetek is. A pihenésen és feltöltődésen kívül szörfözésre is van lehetőség, ami nagyszerű sport a víz szerelmeseinek.…..
Mindenki biztos hatalmas focilázban ég a hamarosan kezdődő labdarúgó Európa Bajnokság miatt. Hosszú idő után a magyar válogatott is kijutott eme neves kontinensviadalra. Nem kell sokat várni, hogy a haverokkal összeülve otthon, vagy egy pubban szurkoljunk pár sör mellett a magyar válogatottnak. A…..
A világon sokan fogadnak örökbe különböző fajta állatokat néha olyanokat is, amik igazán veszélyesek lehetnek a gazdájukra. Az orosz házaspár Svetlana és Jurij Panteleenko is ezek az emberek közé tartozik fittyet hányva a testi épségükre. Svetlana és Jurij egy igazán veszélyes állatot fogadta…..
Lassan itt a strandszezon, előkerülnek a bikinik és a fürdőnadrágok. Mindenki szeretne tökéletes alakot a nyárra, bár biztos vannak olyanok, akiknek nincs meg a megfelelő motivációja ennek eléréséhez. Ebben a posztban pár fotót hoztunk el nektek, hogy motiváljunk benneteket. Kemény munkával és…..
Mindenkinek joga van az élethez, ez alól az állatok sem kivételek. Tökéletes példa erre Freddy a teknősbéka kinek a páncélja sajnálatos módon 85%-ban megsemmisült egy brazíliai bozóttűznek köszönhetően. A 3D-s nyomtatási technológiának köszönhetően ma már újra teljes értékű életet élhet. Freddyre…..
Manapság a 3D-s nyomtatást igen széles körben elterjedt. Az Airbus bemutatta az elektromos „könnyű lovast”, amely elérheti az 50 mph-t. Noha ez a kis „játékszer” nem lesz olcsó mulatság, mivel az ára 56.000 dollárba fog kerülni plusz az adó. A váz egy 3D-s nyomtató segítségével készült, ami üreges…..
Keresem a szavakat… Keresem a szavakat, de nem találom.  Az ember szinte beleborzong e képek láttán. Kilátástalanság, nyomor, szomorúság. Sorolhatnám még a jelzőket, de mind hiába. Borzalom. A venezuelai egészségügy romokban. Nincs áram, nincsenek antibiotikumok, nincsenek ágyak, se szappan.…..
A Mansory egy németországi cég, amely szuper autók tuningolására szakosodott. Már dolgoztak a legjobbak legjobbjaival az iparágban, beleérve a Ferrarit, Lamborghinit és a Porschét. Ha valakik, akkor ők tudják, hogyan kell egy autót félelmetesen rendkívülire alakítani. A képsorozat két Lamborghini…..
Habár pár nappal korábban már bemutattunk nektek egy amerikai hölgyet, aki bizarr torta készítményeivel sokkolta Instagram követőit, ma ismét torta különlegességeket hoztunk számotokra. Ezek a készítmények nem bizarr kategóriában készültek, de mégis bámulatos, hogy megszólalásig hasonlítanak azokra…..
A mai cikkünkben a férfiolvasók számára szeretnénk kedvezni,bár a hölgyek is példát vehetnek róla, ugyanis egy német rendőrhölgy fotósorozatát hoztuk el nektek, akinek a fotóitól szinte felrobban az Instagram. Adrienne Koleszar Németországban teljesít szolgálatot. Gyönyörű testének köszönhetően…..
Yep! Yep! Yep! Noha a világ első szex vidámparkja sajnos még nem nyitotta meg kapuit a nagyérdekű előtt, de bánkódásra semmi ok, mivel már nem kell sokat várni csak röpke 2 évet. A nyitást ugyanis 2018-ra tervezik Brazíliában, Piracicaban közelében...