Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inside Word

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szempontok, melyeket mindenképp érdemes végig gondolni, mielőtt útra kelünk! Nagyon jó és hatékony módja a nyelvtanulásnak a külföldi tanfolyam. Még rövid távon is nagy sikereket lehet elérni, viszont ehhez elengedhetetlen a diák megfelelő hozzáállása! Az új helyzetek…..
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Inside Word irodája december 19. 12:00 - 2015. január 5-ig ZÁRVA tart! Az ünnepek alatt beérkező levelekre, ajánlatkérőkre nyitás után folyamatos fogunk válaszolni. Addig is pedig Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!..
Érdemes az év utolsó heteit kihasználni és nyelvi tanfolyamban gondolkodni. Akár ajándékként, akár befektetésként is megéri! Sok iskolában még idei áron vagy jelentős kedvezménnyel lehet lefoglalni a jövő évi tanfolyamot és erre már csak három hét maradt. Tehát minél…..
A hétvégén moziünnep volt Budapesten. Persze mi ebből mit sem tudtunk, nem követjük ennyire az ünnepeket. Van egy nagyon jó film, ami mindenképp érdekesnek bizonyult számunkra, már csak az elhatározásnak kellett megszületnie. Mire megszületett, álmélkodva láttuk, hogy nincsen…..
Szerencsére nyitott a világ és sok országban hiába tiltakoznak ellene - miközben próbálnának visszafelé haladni - egyelőre a jövő útja ez marad. Sok évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt, hogy bárki Magyarországon szerezzen nemzetközi diplomát, ennek egyetlen járható…..
Gondolnád, hogy pénzben ki lehet fejezni mennyit ér a nyelvtudásod? Az emberek szeretik végiggondolni, mi mennyibe fog majd nekik kerülni, csak ritkán jut eszükbe, hogy esetleg a befektetéseik eredményére is figyelmet szenteljenek. Neked mi a jövőképed? Szerinted működhet az…..
Külföld Itthon Bárhová mész, idegen nyelven kell intézkedned egész nap. Eredménye: gyorsabb és hatékonyabb nyelvtanulás Az iskola után a magyart használod. Eredménye: Lassabb, időigényesebb ugyanazt a tudást elsajátítani. Nemzetközi diákok/család mellett az…..
A nyári főszezon közepén járunk és sokadjára találkozunk azzal, hogy valaki úgy érdeklődik, hogy jövő hétre szeretne tanfolyamot külföldön. Csak az elmúlt néhány hétben több ilyen érdeklődőnek segítettünk kiutazni - a következő héten, ahogyan szerették volna. De…..
Sokan indulnak szerencsét próbálni külföldre. Gyakran kérnek tőlünk, mint szakértőktől tanácsot - de egyértelműen csak azt a választ tudjuk mondani: nyelvtudás nélkül nem lehet munkát találni külföldön. Vagyis előfordulhat, hogy valami úton-módon sikerül - olyat, ahol…..
A FELNŐTT TANFOLYAMOK közös jellemzője, hogy egész évben elérhetőek, a legtöbb iskolában bármely hétfőn tudunk tanfolyamot kezdeni. Ez alól kivétel a teljesen kezdő nyelvtanulók részére szóló tanfolyamok, amelyek meghatározott időpontokban indulnak - hiszen nekik más,…..
Az egyik legnagyobb különbség a tanfolyamok között, hogy vannak felnőtteknek szóló tanfolyamok és vannak kifejezetten a fiatalabb közönségnek szervezett programok – ez utóbbiak jellemzően a nyári időszakban. NYÁRI JUNIOR TÁBOR  A fiatalabb korosztálynak szervezik, 8-20 év…..
Tanulj nyelvet külföldön! Az elhatározás, a lelkesedés már megvan, csak a konkrétumok hiányoznak? Segítünk választani, eligazodni a lehetőségek között. Hogyan, hol, kinek milyen tanfolyamot érdemes választani; tippek, ötletek országokhoz, helyszínekhez, iskolákhoz,…..