Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peppone Botazzi

4 bejegyzést írt és 1067 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
Peppone Botazzi 2016.11.28 10:39:56
A távolmaradás az egyetlen jó döntés ebben a mesterségesen generált csapdahelyzetben. Elmondjuk, miért. 1. A kérdést Habony Árpádék rafináltan úgy tették fel, hogy arra ép ésszel ne lehessen igent mondani. Hát ki az a marha, aki kifejezetten azt akarja, hogy „az Európai Unió az Országgyűlés…..
Egyre több ország megy az olimpiára, Rióban 206 delegáció vonult fel, így a kommentátoroknak egyre több, sportban és sok másban is kevéssé ismert országról mondaniuk valamit pár másodpercben. Idén úgy tűnik, a CIA Factbook volt a forrás, ami persze nem haszontalan, ha már a sportolókról nincs mit…..
Összekeverte. Van ilyen. Elvégre rohadt régen volt, egyik lány olyan, mint a másik, főleg, ha ő csak háromcentis pöccsel nézte a hideg vízből, épp melyik csajszi ül a lelátón. Szóval nem is a kis kefélni szerető kurva miatt ült Kiss. "Ezt benéztem" - mondta a pártállami rendszer nagy publicistája.…..
Peppone Botazzi 2016.05.10 11:28:00
@BircaHang Média szerkesztősége: az hogy te nem értesz dolgokat csak egy dolog.
A Blikk ma címlapon hozza, hogy miközben sokan menekülnek a TV2-ről, Jakupcsek Gabriella, a csatorna egyik korábbi arca és műsorvezetője (Az igazság ára, A nagy fogyás, stb.) meg éppen ellentétes irányba mozogva visszatér hozzájuk. Ez azt is sugallhatná, hogy a műsorvezető valami fontos felkérést…..
Peppone Botazzi 2016.04.08 08:56:41
Meg lehet ezt úszni személyi torzulás nélkül, hogy valaki a hatalom közelébe kerül? - kérdezte Kepes András Orbán Viktort 1994-ben...
A salgótarjáni emberek többségének már azért elismerés jár, hogy tarjáni maradt. Azt a pusztulást, kilátástalanságot, ami ott a rendszerváltozás óta van, nehéz lehet elviselni. Gyönyörű vidék közepén egy hihetetlenül elhanyagolt, mély válságban levő város. Eddig igazából senki sem tudott ezen…..
Trvtko azonnali hatállyal távozott a Tv2-tõl amit fèszbùkján egy idèzettel foglal össze: "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik". A távozása vèlhetõleg a Mokka legutòbbi adásában Berki Krisztián felè tanùsított magatartásával függ össze. Megnèztem az ominòzus felvètelt ès miközben az interjùt…..
Tegnap este rendezték Las Vegasban a Miss Universe szépségversenyt, azt, amihez hosszú éveken át Donald Trumpnak is köze volt, és amit az NBC közvetített már évek óta, de Trump egyik vállalhatatlan nyilatkozata miatt (a mexikóiak azért mennek az USA-ba, hogy csaljanak, lopjanak,…..
Peppone Botazzi 2015.12.21 20:33:35
Ákos interjúrészlete nagyot szólt, az indulatok elharapództak, a Telekom kiszállt a szponzorációból a koncert napján. Hogyan kellett volna ezt kezelni? Az ominózus interjúrészlet: - A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.  -…..
A közszolgálati televízió és a kúlság egymást kizáró fogalmak? Barátom, te el vagy tévedve! Brockhauser Barbi személyében akkora COOL BOMB dolgozik a tévében, hogy amióta feltűnt, csak nézünk, mint hal a szatyorban. Barbiban az a legkúlabb, hogy az adottságaival könnyedén…..
Peppone Botazzi 2015.12.11 07:05:25
Egy gyereket nem lehet rángatni, szidni, mint a bokrot, szenvedést okozni neki, legalábbis normális ember ilyet nem tesz. Egy orvos pedig főként nem tehetne, ilyet, mert őt egy eskü köti, amely a gyógyításhoz és az emberek egészségének megőrzéséhez köti őt. Tisztelt Praxis…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Mt!   A munkahelyemen tűrhetetlenül bánnak minden itt…..
Oroszország (egyelőre) nem hivatalosan tiltakozik az ellen, hogy az Occupied avagy Okkupert (Elfoglalva) című norvég sorozatban az országot egy erőszakosan terjeszkedő hatalomnak állítsák be. A tízrészes, minisorozat formátumban képernyőre kerülő műsor forgatókönyvét még Jo…..
A Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán az RTL Klub állítólag embertelen körülmények között várakoztatta a tehetségkutató versenyzőit – legalábbis ezt állította egy szombathelyi kötélugró csapat vezetője, Bánhegyi Attila a Nyugat.hu-nak. A hírek hallatán mi is…..
Prominent Megalázták Beyoncét 2015.02.19 16:20:16
Olyan képek kerültek napvilágra az amerikai énekesnőről, amelyeket elrejteni kívántak. Beyoncé igazi arca látható, és olyan megvilágításban, ahogy még sosem láthattad. A maga természetességében persze azonnal szétrobbantotta az internetet, a rajongók csalódottak és a képek…..
Még szinte el sem kezdődött az internetadó elleni tiltakozás, de az úgynevezett „demokratikus ellenzék” már most igyekszik lenyúlni. Ebben a közmédia is besegít, Németh Gábor, az MSZP-s Egyenlítő blog volt szerkesztője másnap reggel meg is jelent a királyi adón, és azt…..
Peppone Botazzi 2014.10.27 17:07:18
@szigetipotyautas: D pofád befogod és nem te döntöd el más hogy szavazott. Most pedig eltakarodsz anyádba te féreg.
Olyan világ felé haladunk, ahol visszatér a 80-as évek hangulata az ötven megás, hangalámondásos, recsegős filmekkel, és ahol román, szerb, szlovák „üzletemberek” csencselnek a wifikkel a határ mentén. Az ember fia és lánya tényleg csak kapkodja a fejét. Nem elég, hogy a Kit…..
Peppone Botazzi 2014.10.22 11:28:18
@Szúnyog: anyádért
Emlékszünk még a jó öreg autóstáskára ugye? Ami egy kisméretű, az iratokat és apró kis tárgyainkat gondosan őrző, általában egy csuklópánttal is kiegészített képződmény volt. Azaz nem volt, van - hiszen még most is bőven fellelhető az utcán, és kapni is lehet belőle…..
Főbb újdonságok A könyvjelzők megosztása mostantól alapértelmezetten engedélyezve van. A megosztás gombját megtaláljátok minden könyvjelző mappában. További újdonságok Mostantól Windows alatt is működik a fül menü. (Először engedélyezni kell.) Jelenleg még…..
Peppone Botazzi 2014.10.08 09:37:52
@Nekomajin: tudom, hogy civilizálatlan vagyok, de mi az a dev? :)
Elvileg a legfrissebb beta megy. De létezik még a jelenség sajnos. Nincs kedvem mozillát használni újra, max explorer akkor :)
Na, vajon volt eddig összesen(!) annyi néző a Debrecen és a Felcsút hazai meccsein, amiből kijönne a telt ház? A válasz nyilván sejthető, de az arányok még így is döbbenetesek. "Nincsenek sokan, de legalább látszik a minta" A Loki négy, a Felcsút három mérkőzést játszott…..
 Női önkéntesek Pearl Harbornál  Egy svéd holokauszttúlélő egy neonáci tüntetés résztvevőjét vágja fejbe kézitáskájával 1985-ben.   Az első női kosárlabdacsapat a massachusettsi Smith College-ben (1902)  Elspeth Beard volt az első angol nő, aki - három év…..
Peppone Botazzi 2014.09.04 06:42:57
A hétvégén 15. alkalommal kerül megrendezésre a Duna Maraton, így jubileumi versenyről beszélhetünk. A Top Maraton sorozat második állomásán, a megszokott módon, három különböző távon várják az indulókat. A 31 km-es rövidtávhoz 1035 méternyi szintkülönbséget kapunk, a 70…..
A KRESZ által előírt kötelező felszerelésen túl számos olyan eszköz van, amivel még biztonságosabbá tehetjük a kerekezést. És számos olyan dolog van, amivel nem csak magadat, hanem másokat is veszélyeztetsz. (A lámpa, a prizma, ezek nyilván nagyon fontosak. Azért a KRESZ…..
Peppone Botazzi 2014.07.01 09:25:27
@gigabursch: igen, az is megér egy misét amikor a még csak kacsázni tudó gyerekeket erőltetik bele a forgalomba. Aztán meg vannak sértődve, ha szóváteszik a közlekedni vágyók, hogy nem gyökkettővel kellene kacsázni ott ahol mások haladnának a dolgukra.