Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ordzsonikidze

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neonácik terrorizáltak hónapok óta egy nyitrai diákkocsmát, a tulajdonosnak eltörték a lábát, két másik fiatalt eszméletvesztésig rugdostak. A három hónappal korábbi támadást rögzítette egy ipari kamera. Skinheadek támadtak Nyitrán tavaly októberben és szilveszterkor…..
Ordzsonikidze 2014.01.30 19:41:02
@zobod:

Azért én már némi értelmiségi (ha ez esetben ez jó meghatározás?)rajongásról is hallottam!
Sorry, csak most lett időm arra, hogy összehozzam a posztot a legjobb tavalyi keresőkifejezésekről. Kicsit megkésett, de nem akartam abbahagyni a szép hagyományt (korábbi évek: 2010, 2011, 2012), ugyanakkor embertelen meló volt átnézni azt a több mint 11 ezer keresőkifejezést, amivel…..
Az Orbanizmus szoborparkja. A kezdetektől fogva hülye ötletnek tűnt. Már akkor sem volt világos, miért kell ehhez új házakat építeni, amikor akad bérelhető ház vagy lakás bőven. A kormány valódi választ erre a kérdésre azóta sem adott, csak valami hangzatos utalás…..
Ordzsonikidze 2014.01.20 10:56:31
@kérődzőgiliszta:
„A teljes projekt a szakmai nyilvánosság előtt zajlott. Nyílt tervpályázat és közbeszerzési eljárás volt. A legjobb ajánlat nyert a 9 ajánlattevő közül.”
Gondolom, úgy, ahogy a trafik, és földpályázatok is zajlottak.

„A feladat törvényben lett elrendelve, akik végrehajtották, közhivatalnokok voltak, erős ellenőrzés alatt”
Mitől felmentés a baromság alól, ha az törvényben van elrendelve? Az erős ellenőrzés, pdig, úgy látszik, inkább kárára volt a projektnek.
„A projektben eddig egyetlen szerv sem talált semmilyen problémát sem(….) Az egy téves kormányzati elképzelés volt, ezt ma már mindenki belátta.”
Gratulálok! Az operáció sikerült! Ja, hogy a beteg meghalt….Gondolom, a mindenki, nálad ebben az összefüggésben a kormányt, és kedvelőit érted, mert - ha emlékezetem nem csal - rajtuk kívül, már az első pillanattól rengeteget vitatták az egész építkezés értelmét, gazdaságosságát!
„ Viszont 2011-ben még nem látták kellően a devizahiteles probléma következményeit.”
Lehet, hogy 2011-ben még nem lehetett látni azt, hogy milyen következményei lesznek a devizahitelesek problémáinak, de azt azért igen, hogy ez a világtól elzárt, méregdrágán épülő, korszerűtlen lakótelep semmiféle problémát nem old meg!
Érvrendszeredből, azért hiányolom, hogy Kerényinek tetszett!
Ordzsonikidze 2014.01.22 08:06:34
@kérődzőgiliszta:

Csak annyit, hogy 18 évig dolgoztam az állam- ill. közigazgatásban (ma közigazgatásnak hívják).
Az viszont igaz, hogy már három éve nem ott dolgozom, így lehet, hogy a ma közigazgatásnak nevezett "valamit" , az orbanisztáni államigazgatást nem ismerem kellőképpen.
1000 leütés A rektor úr gyáva 2014.01.21 08:22:30
A Közgáz rektora válaszolt egy KDNP-s államtitkár, bizonyos Rétvári, követelőzésére, hogy az egyetem távolítsa el Marx szobrát az aulából. Rostoványi rektor úgy döntött, magyarázkodni kezd, és előszedte az egyetem történetétől kezdve a már meghozott "radikális…..
Ordzsonikidze 2014.01.21 16:19:19
@Shenpen:

"Ti szolgák pedig teljes félelemmel engedelmeskedjetek uraitoknak, ne csak a jóknak és méltányosaknak, hanem a kíméletleneknek is." (1 Péter 2:18)
Drasztikus szabályokat vezetnek be az adósokkal szemben A lánctartozások és az adóssághalmozódás elkerülése érdekében lépnek hatályba új szabályok 2014-ben. Az új Polgári Törvénykönyv márciusi hatálybalépését követően mind a privát, mind a vállalkozói szférában…..
Magyarországot szelíd, álmodó, az agresszív birodalmi sas által legyőzött Gábriel angyal szimbolizálja a Szabadság térre állítandó emlékművön. A nemzetgazdasági szempontból kiemelt üggyé nyilvánított alkotás Melocco Miklós támogató szakvéleménye alapján valósul meg, a…..
Emlékeztek, hogy szegény Rákóczi fejedelmet tavaly kettévágták flexszel? Persze nem csak úgy összevissza, hanem az illesztések mentén, ugyanis a hatalmas alkotást nem lehetett volna elszállítani egyben. Az oka egyszerű volt: olyan állapotba került, hogy muszáj volt felújítani,…..
Ordzsonikidze 2014.01.18 20:42:26
@♔batyu♔: Na, beindultál, a bérrettegő
!
Miközben az ország népe éppen Kerényi Imre legújabb, Magyar Krónikás gegjén röhögi magát véresre, az MSZP határozott formában adja tudtunkra, hogy óriási hiba lenne a pártot leírni: a hülyeségolimpián jó néhány számban szoros versenyben van még a Fidesszel. A…..
Ordzsonikidze 2014.01.08 18:30:54
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Én azért inkább, így fogalmaznék. Soha többé diktatúrát!
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
Ordzsonikidze 2013.12.26 09:15:55
@Benjamin2: Igazad van! Semmi baj nincs ezzel az ajándékkal, nagyon jó helye lesz a műanyag kerti törpe mellett! Azért
még egy világítós Orbán Viktor még beleférhetett volna a képviselő úr költségvetésébe!
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..