Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dkayjaykay

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO online videótára, az HBO Go mostantól négy közép-európai országban (Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában) közvetlenül, azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára, jelentette be hétfőn az HBO. A platformon az HBO összes saját gyártású sorozata…..
dkayjaykay 2017.11.13 19:31:40
@strucc007: Még nem, de nem kell sokáig várni:

2.1 A Szolgáltatást kizárólag Magyarország területén (a továbbiakban: ”Terület”) lehet igénybe venni. 2018. április 1-jétől a Felhasználók akkor is igénybe vehetik ideiglenes jelleggel a Szolgáltatást, amikor az Európai Gazdasági Térség (A továbbiakban "EGT") tagállamaiban utaznak, összhangban az Európai Parlament és a Tanács 2017/1128 számú, az online tartalomszolgáltatásoknak a belső piacon való, határokon átnyúló hordozhatóságáról szóló rendeletével. A Szolgáltatás EGT területén belül történő felhasználásának lehetősége legkésőbb 2018. április 1-től biztosított.
Kérem szépen, minket is elért a podcastláz, szerda este 8-kor Facebook live kibeszelot tartunk a sorozatról SzabóZ kollégával, kommentekben előzetesen is lehet kérdezni, a félórás műsor alatt meg folyamatosan. A live itt lesz majd. Királyvár alatt Aki azt hitte, hogy Jaime csak attól meghal,…..
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
dkayjaykay 2017.04.25 14:29:20
@Important roll: nap kommentje nalam :)
..
dkayjaykay 2013.07.13 13:44:36
Naked Vörös gyönyör 2013.06.15 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
dkayjaykay 2013.06.15 21:39:33
@zladko: hogy hívják a csajt? És milyen filmek? :)
Csütörtök este "a BBC Parabolájában", a híreket vicces videómontázsokkal kommentáló Russell Howard's Good Newsben is beszóltak a Britain's Got Talentnek: egy édeshármas-imitálós árnyjátékot vágtak össze az ITV eredeti adásával, így a BGT-zsűri tagjai már nem az egykori Hip…..
Megint beszóltak a suliban, vagy a munkahelyen? Nem bírsz az energiáiddal és nem szeretnéd az úszógumijaidat mutogatni nyáron a csajoknak? Kecskeméten erre is van megoldás, mássz falra! Igen, tessék falra mászni! Persze, ha csak nem csípett meg egy radioaktív pók valamely kísérleti…..
Ketten is beküldtétek ugyanezt a cikket, illetve ennek különböző verzióit. Engem a cikk fordítása részben megnyugtatott, mert a jelek szerint nem én vagyok az egyetlen, akinek a fejében jó nagy kavarodás van a sas-sólyom-héja-ölyv vs. eagle-falcon-hawk-mittomén háromszögben…..
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
 Nem is gondolnánk, hogy az űrben történő borotválkozás milyen problémákat vet föl, mennyi szempontot kell figyelembe venni, a végén pedig az űrhajósoknak is milyen gyakorlati nehézségekkel kell szembenézniük. Mindezek legelőször az első hosszabb időtartamú űrutazások…..
Na, gondoltam, hogy ez lesz. Akárhányszor rakom be a szavazásba a Dungeon Mastert, nem végez első helyen, bezzeg az Eye of the Beholdert rögtön megszavaztátok heti játéknak. Ez a kiforrott játékok előnye a műfajteremtőkkel szemben: többen ismerik őket, és sokszor nagyobb sikert…..
dkayjaykay 2010.12.23 22:56:18
@thinkEdem: Stonekeep rulz.
Akár hányszor újrajátszottam, találtam benne valami újat. Számomra a tökéletes játékot képviselte sokáig.
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
Az új csatornarendszer megdolgoztatja a Ferrari és a Mercedes pilótáit, a spanyol többször alig fogja a kormányt, Michael Schumacher végig könyököl a célegyenesben. A McLaren után a Sauber, a Ferrari és a Mercedes is megcsinálta saját csatornarendszerét, amivel hasznosítja az…..
dkayjaykay 2010.05.08 21:28:42
@dxter76: Egyetértek. Ne fikázzunk 1x, hanem dicsérjünk, mert ez tényleg jobb volt, mint általában. Fikázni már úgy is mindenki tud.

Kérdés: mikor fogják betiltani? Idén, vagy jövőre?
Az MTV ma este nyolc óra tíz perctől sugározza az Arsenal-Milan Bajnokok Ligája mérkőzést, de nem ám a provinciális 4:3-as képarányban, hanem eurókonform 16:9-ben. Mint a mozifilmeket. (Ráadásul a BL-meccseket ezentúl mindig így közvetíti majd az m1). Nagy nap ez az…..
Bár még jócskán odébb van május 21., de nem bírunk addig várni, szeretnénk előre is köszönteni Komáromi Pisti dalával a magyar egyenruhásokat.  ..