Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kötötű

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Yves horrorsztorija után Homár legyen a talpán, aki beteszi a lábát az aquincumi Auchanba. A pénztáros a helyszínen beismert hibájából kevesebb tejet számolt el, mint ami a kosárban volt, amit a biztonsági őrök a vásárló lopásának akartak elkönyvelni. Naiv ügyfél ehhez nem…..
Gábor egy vicces kutassal találkozott egy Shell kimérésen, ahol a csávó úgy próbálta rábeszélni a drágább üzemanyagra, hogy az autó halálát vizionálta az olcsóbb, "biodízeles" matéria használtata esetén: Minap Szekszárd felé menet félúton megálltam Bonyhádon,…..
Na, nem akarjuk a saját vállunkat a kelleténél tovább veregetni, de ilyen évkezdetünk még nem volt. 2008 első munkanapján az olvasók jelzései alapján gyors posztban megírtuk, a MÁV hogyan cseszett ki értelmetlenül több tízezer elővárosi ingázóval. (Update 1.: innen…..
kötötű 2008.01.03 13:24:27
Megelőlegezzük, hogy a karácsonyi rinyaszezon legkiválóbb példányát olvashatják alant Alajos billentyűzetéből. Naiv ügyfél sérelmezte, hogy a T-Online nem adott neki fényképezőgépet karácsonyra, mint ahogy azt megígérte, mert az december 23-án sajnálatos módon elfogyott. A…..
Dániel kicsit kiakadt, hogy karácsony este gyermeke kezei között hullott apró darabokra a 15 ezer forintos vidámparkos játék. Így a távolból nem igazán lehet megállapítani, hogy mi okozhatta az anomáliát, az mindenesetre vicces, hogy legközelebb majd inkább a Tescóban vesz egy…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..