Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacafer

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Ott fejeztük be tegnap, hogy az ovibácsi kitaktikázta magát a játékból. Én ugyan sejtettem, hogy nem a legfényesebb izzó a csillárban, de azért érdekelne, hogy mégis mi az isten járhatott a fejében, mikor sunnyogásával összezavarta a természetes szövetségeseit? Így sikerült még a hímektől is…..
Lacafer 2018.10.03 18:15:43
@mentolos lecsó: Tamás: aki sárgából lila lett. Fanni: Nóri szőke barátnője, aki nemazEszti.
Lacafer 2018.10.03 18:37:14
@Berborosz: Passz, valamikor láttam kiírva az egyik magánnyilatkozatakor talán. Aztán veterán ex-call centeresként berögzült.
Lacafer 2018.10.03 23:38:56
@mentolos lecsó: Jaja, spoiler alertet tegyétek ki légyszi, ha szükséges :)
Sokan azt mondják, hogy csak a gyengébb zenékhez kell emlékezetes videoklipet forgatni. Szerintem pont az ellenkezője igaz: jó érzés, amikor megszólal egy jó zene és a fejünkben lepereg a hozzá tartozó film. Nagyon nincs új a nap alatt, a dögös nő, esetleg férfi még mindig elég,…..
Az ugató csokifiút úgy taknyán gyűrte sápadtarcú kollégája, hogy átment fókába. ..