Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ConnorG

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi bölcsesség, de egyre nagyobb okosság, hogy, ha áram van, minden van. Elkezdtem elképzelni, hogy mit is jelent ma egy áramszünet, de gyorsan abbahagytam, mert olyan rossz volt. Lemerül telefonok, sötét monitorok és tévéképernyők, néma csönd, és még egy pati-kukit se…..
ConnorG 2014.07.26 14:43:56
@igi1: Te paraszt, nem egy orszagban elunk es en dolgozom, amiert a ceg fizetest utal a bankszamlamra, nem segelyre varok valamelyik random hivataltol.
Aurum fél óra alatt kétszer tett panaszt a kecskeméti Tescoban, hogy vegyék már le a penészes szalonnákat a húspultból, de süket fülekre talált: A következő eset miatt szeretnék panaszt tenni a Tesco Target Center Hipermarket, Kecskemét, Izsáki út 12/b. áruházra. Április…..
Naiv ügyfél kommunikációs nehézségekbe ütközött, amikor akciós Fagor főzőlapja hibásan érkezett. A márkaszervizt ugyanis átlagosan egy hét alatt lehet elérni: kizárólag az üzenetrögzítőn hagyott számon hívnak vissza egyszercsak. Az instant hibát végül 2 hónap alatt…..
ConnorG 2014.01.23 10:45:30
Mátyás sikeresen kiválasztotta az egyik legdrágább Logitech billentyűzetet, ami a számítástechnika ezoterikus misztikuma miatt néhány gépen működik rögtön bekapcsolás után, néhány gépen csak amikor beindul a Windows. A Logitechnél fogalmuk sincs, miért van ez így. Ha…..
Timiék 3 óra után nem bírtak tovább várni a vacsora felszolgálására a Zorbasban, úgyhogy leléptek, bár az italokat kifizették: 2013.12.13-án voltunk egy céges karácsonyi bulin a budapesti ZORBAS görög étteremben, ami igen gázos hely és ezt szeretném megosztani mindenkivel.…..
ConnorG 2013.12.19 16:18:53
A kicsiny, a Margitsziget területének alig nyolcadát kitevő Galešnjak sziget Zadartól délre, Biograd na Moru (Tengerfehérvár) partjaitól néhány kilométerre található. A lakatlan szigetecske 2008-ban vált világszerte ismertté, amikor is a Google Earthnek köszönhetően feltárták…..