Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaVi1203

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1848. James K. Polk az Egyesült Államok 11. elnöke és felesége Sarah (a kép központjában állnak). Polk nagyon sikeres elnök volt (tegye fel a kezét aki tud mondani elnökségéről egy mondatot puskázás nélkül :)), ideje alatt mintegy 1,7 millió négyzetkilométerrel nőtt az ország területe..
Riemer Zsolt vésnököt a véletlennek köszönhetően ismertem meg és többek között miatta is kezdtem bele ebbe a blogba, mert csodálom amit csinál. A cégünknek kerestünk 2016-ban hirtelen valakit, aki "Made in Hungary" feliratos égetőszerszámot készítene. Találtunk 1-2 céget online, viszont Zsolt…..
Már nagyon régóta szerettem volna egy ilyen ködkészítő alkalmatosságot. Egész pontosan azóta álmodozok egy ilyenről, amióta kipróbáltam egy aroma diffúzort. Annyira megtetszett ez a ködszerű vízpára, amit kienged magából, hogy nagyobbra vágytam. Itthon természetesen sehol nem…..
A fénykép és ami mögötte van 8. Egy fotólapon három fezt és három tábori sapkát viselő katona látható. Vajon hol szolgáltak ők? Esetleg egy bosnyákokból álló tábori vadász zászlóaljban, ahogy a postai címzés szövegéből gondolnánk? Vagy máshol? Molnár Tibor állandó…..
A Nagy Háború Talált hadsereg 2013.04.17 06:44:00
A boldog békeidők világát idézi fel az itt bemutatott korabeli fotóalbum, amelynek fényképein az osztrák–magyar hadsereg katonáit láthatjuk viszont. Békés állóképek a Nagy Háború előtti monarchiás világból.     Az alábbi cikk eredetileg a Wang folyó…..