Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sdfsdfff (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztudott, hogy James Hetfieldnek, a Metallica énekesének, régebben elég sok gondja akadt az alkohollal. Elmondása (és a Some Kind Of Monster című film) szerint függősége miatt a 2000-es évek elején a zenekara is majdnem feloszlott. Hetfield azonban elvonóra ment, állítólag ma már…..
Nyilván senki nem felejtette el, hogy szerdán Meetup. A menü a következő: Benedek Balázs (Skawa Kft.) - Az Otthonról.hu kapcsán az API-val elérhető 7500 node-os elosztott távmunka clusterről lesz szó. Ők ugye az idei Barcamp második helyezett startapja.Benedict András (iWiW) -…..
sdfsdfff (törölt) 2010.04.06 22:25:49
A negyeddöntők legnagyobb meglepetése a negyedik párban született meg, Szlovákia búcsúztatta a három nagy esélyes közé sorolt Svédországot. Az oroszok után egyik másik óriás távozott. A dekoncentrált svéd védelmet remek kontrákra építve többször is átjátszotta a szlovák…..
Cselle Gábor fejlesztette a reMailt (egy egyszerűsített email access protokoll), melyet a napokban felvásárolt a Google, és Cselle a hírek szerint a Gmail termékmenedzsereként folytatja pályafutását. (Amúgy Cselle egyszer már dolgozott a Google-nál, majd saját vállalkozásba…..
sdfsdfff (törölt) 2010.02.20 11:20:23
@rale: gyanús, hogy nem is tud magyarul, vagy csak nagyon keveset. szerintem vagy 5 éves korában kiköltözött a család.
102 perc kiállítás és hat gól született ma este Miskolcon az OB I. középszakaszának első mérkőzésén. Pedig nem úgy indult a mérkőzés, hogy ez lesz a vége. Az első harmadban egy miskolci és három ferencvárosi kiállítást láthatott a közönség, de gólt egyet sem. A…..
sdfsdfff (törölt) 2010.01.23 10:37:24
@evo9: Erre a hátrafelé korizásra nem tudok mit mondani, nem láttam ilyesmit. Eldobta a cuccokat majd ment neki Omarnak, ami azért történt mert lefejelte sisakkal a zöld, ezért vérzett a feje. Szerintem érthető volt a reakciója, dehát a bíróknak közbe kellett lépni.

Másik, meg, hogy szerintem azért nem nevezhető az egész ilyen szerencse meccsnek, jó voltak becsorgó akármilyen góljaink, de sokkal többet támadtunk és lőttünk kapura. Ennek függvényében mondhatni ránk fért egy kis szerencse is. Meg amúgy is. Remélem holnap is kikapnak durván.
sdfsdfff (törölt) 2010.01.23 14:18:45
@kgonzo: Az az igazság, hogy lehet a könyökös miatt vérzett a feje, ezt a fejelés dolgot tegnap a meccsen hallottam. Aztán próbáltam összerakni a dolgokat mivel sok minden nem láttam. Mikor ezt írtam még nem teljesen voltam képben, azóta a megnéztem a jégkorong.tv összefoglalóját, és szerintem nem volt fejes csak a könyökös. Kállai meg tuti a bírót akarta kikerülni ezen kár vitázni. Flinta meg megkapta ami jár, Egrinek továbbra is nagy respekt.
Eggyel több hely, ahol reklámozhatjátok saját cuccaitokat, bármi is legyen az. A működési elv ugyanaz, mint a Facebooknál vagy az összes többi szájtnál, ahol linkeket lehet megosztani.Az iwiwes megosztást külső oldalban, tehát mondjuk saját blogba is be lehet pakolni. Itt a…..
A Ferencváros visszajönne a gödörből, írtuk a kedd esti Mol Liga-meccset beharangozó posztunkban, és a kitűzött célt el is érte a fővárosi csapat. Az SC Csíkszereda gólt sem tudott ütni Erzsébeten, a hazaiak ezzel szemben háromszor is betaláltak. Az első és az utolsó…..
Las Vegasban, a Palms Hotelben megtartották az NHL díjkiosztó ünnepségét. Alekszandr Ovecskin három serleget vihetett haza, a Boston Bruins edzője és játékosai négyet. Az orosz 12 év után az első, aki egymás után kétszer Hart Trophy-győztes lett. Ahogy a legutóbbi választáson,…..
Bár még nem tudjuk egészen pontosan, hogy mit fog rejteni a Google Wave, sőt, valószínűleg még a Google-nál is több verziót tesztelgetnek. Azért a mi fantáziánkat is megmozgatta az online kommunikáció újraértelmezése. Vágyak és ábrándok következnek. Definiált…..
Magyar idő szerint szombaton hajnali 6 órától lehet nicknevet választani a Facebookon. Első körben ez arra lesz jó, hogy a profil url-je nem egy random számot, hanem egy nicknevet fog tartalmazni. Vagyis ha valakit Larry Page-nek hívnak, akkor könnyebb lesz megtalálni. Hisz…..
sdfsdfff (törölt) 2009.06.10 08:48:31
A döntő negyedik meccsét is a hazai csapat nyerte, a Pittsburgh 0-2-ről egyenlített. Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby zseniálisan játszott, Fleury lett a meccs legjobbja. Nagy iramban kezdődött a meccs, rengeteg lövéssel, ütközésekkel. Az első harmadban a Detroit 19-szer, a…..
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
sdfsdfff (törölt) 2009.05.29 22:14:27
@charlie: ez most, hogy jött le, hogy nem tudok róla? amúgy én nem akarom jabber alól elérni az msn-eseket. ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor windows alól éred el az ext3-as partíciót commanderből :) kösz, de nem :) ők meg azt sem tudnák, hogy miről beszélek ha ezt felvetném.

btw, lehet csinálok egy átfogó kérdőívet így a mindennapi nethasználatról, lényeg, hogy minél több olyan emberhez kéne eljutnia akiről tudjátok, hogy nem egy power user. kíváncsi lennék, hányan ismerik/használnak rss-t, online bookmarkolást, online backup-ot, stb. stb. nemtom, most ez így érdekelne, pl. egy ismerősöm nem régiben azt sem tudta, hogy mi az az rss, és szerencsétlenje naponta olvasgatta át a 15 oldalt...szóval lehet, csak fel kéne nyitni az emberek szemét ezekről a lehetőségekről. na mindegy, ha lesz kedvem megcsinálni majd belinkelem valahova vagy valami.
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Nos, az elmúlt napokban sikerült féltáv közelébe kerülni. Átléptük a 900-as határt, úgyhogy mostmár csak körülbelül 1100 követőre lenne szükségünk ahhoz, hogy elérjük a célt: a 2009 követőt.Az elmúlt napokban számos blogtól kaptunk támogatást. A teljesség igénye…..
Mint bizonyára sokan értesültek róla, pénteken (btw, a szülinapomon) elindult a Nagy Twitter Verseny (#ntv2009). A verseny célja nem más, mint hogy kilendítse a hazai twitterezést jelenlegi, álmos, picit belterjes állapotából. Szóval a cél a 2009 követő elérése. Rögtön az első…..
sdfsdfff (törölt) 2009.04.27 18:03:51
@agyvihar: van benne valami. viszont én eddig még csak olyan twitterekkel találkoztam amit vagy csak az illető haverjai értenek, vagy rohadtul nem érdekel.
sdfsdfff (törölt) 2009.04.27 17:27:00
@O'Seamus: nagyon gáz ha valaki nem a twitterezéstől lesz geek és nem él online életet iwiwen, facebookon és twitteren?
sdfsdfff (törölt) 2009.04.27 17:34:00
@agyvihar: asszem akkor _valahol_ egyetértünk, viszont én itt a 3 magyar twitter éllovasnál még nem fedeztem fel olyat amiért megérné követni őket. viszont elolvasva a linkelt cikket, valóban adódhatnak helyzetek, mikor hasznos lehet.