Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barangolo

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben felmerült egy ötlet itt a Popkulton, hogy a következő időkben írjunk bejegyzéseket az ABC betűivel. Így ne lepődjetek meg, ha a következő napokban érkezik néhány A/Á betűs film illetve könyv kritikája/ajánlója. Nekem ez most jól is jött, mert a könyvespolcomon…..
Barangolo 2014.06.09 09:51:07
Az elmebetegek* megítélése a különböző civilizációkban igen eltérő volt. Ismerünk kultúrákat, amelyekben szent emberként tisztelték, míg másutt gonosz lelkektől vagy az ördögtől megszállott bűnösöknek tekintették őket, akiket a társadalom kivetett magából. A Bibliában, Jézus csodás gyógyításainak…..
Barangolo 2014.05.29 14:23:44
@Erenya88: Sajnos minden szavad igaz.
Jó látni, hogy minden hónapban szép számban érdeklődtök a havi háttérképek iránt! A májusi gyűjteményből kiválogattuk és most közzétesszük a legjobbakat - tessék, válasszatok május hónapra asztali és mobil háttereket az indásoktól! Ha szeretnéd a saját fotódat is…..
1993. Pablo Escobar kolumbiai drogbáró holttestével pózol a rajtaütésben résztvevő osztag...
Mint az alábbi listából is látható, a magyar nyelven elérhető szakirodalom mennyisége csekély, és az elérhető szövegek nagy része is gyerekekről szól. A minőségi cuccok, különösen a felnőttekről és felnőtteknek szóló könyvek kizárólag angolul érhetők el, úgyhogy aki…..
Howard Gardner elméletével itt találkoztam. Nem találta szerencsésnek, hogy a tanulókat kizárólag értelmi intelligenciájuk szerint osztályozzák, és a tanítási módszer, az értékelés, végső soron a gyerekek jövője is ezen dől el. Szerinte összesen nyolcfajta intelligencia…..
Barangoló Aspi Az első hó 2013.12.07 10:45:25
..
Barangoló Aspi A kezdet 2013.12.07 10:42:49
Ezen a blogon próbálom majd összegyűjteni gondolataimat, élményeimet, és megosztani azzal, akit érdekel...