Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kossza

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Élőszereplős anime adaptáció! Szerintem vagyunk egy páran akik ha meghallják ezt a kifejezést azonnal vérszemet kapnak , vagy csak a fejüket fogják, hogy mégis minek kell élőszereplős sorozattá adaptálni a kedvenc mangájukat vagy animéjüket? Ez pedig nem is alaptalan. Japánban mára már…..
Sziasztok! Bár a nyárnak lassan vége, a szezon még javában fut és mostanra már a legtöbb sorozatnak lement a jó fele , így ismét eljött az idő, hogy egy kicsit véleményezve legyenek azok a sorozatok amiket közösen vagy csak jómagam nézek. Igaz ami igaz, mostanában bevett szokássá vált, hogy minden…..
Sziasztok! Igaz, hogy már tél van és lassan vége az évnek , viszont az őszi szezonból mostanra ment le a sorozatoknak a jó 3/4-e , így gondoltam megosztom , hogy mi a véleményem azokról amikbe én vagy mind a hárman belekezdtünk...
Szegasztok! Végre visszatértem, ráadásul egy új kritikával a 2020-as anime szezonból! Mai alanyom nem más lesz, mint egy újabb gyöngyszem a fantasy és kaland kategóriákból. Ma a Somali To Mori No Kamisama, angol címén a "Somali and the Forest Spirit" animéről írok nektek! (Összes írásos anime…..
Sziasztok! Nos íme az évadnyitó kis különlegesség ami ezúttal hosszabb lesz mint az eddigiek. Hosoda Mamoru munkásságáról eddig nem nagyon esett szó minálunk ezért úgy gondoltam, hogy ledarálom mind az 5 híresebb animefilmet amiket ő rendezett. Kezdjük is az utazást először téren és időn…..
Sziasztok! Hát ezt is megéltük ! Hamarosan véget ér 2018 , idén is több tucat animesorozat és film közül válogathattak az animefanok. Voltak jók és rosszabbak, kiválóak és nézhetetlen vacakok és voltak amiket csak úgy elnézegetett az ember de semmi különösebb reakciót nem váltott ki belőle. Mint…..
Na Sziasztok! Először is elnézést kérek mindenkitől, hogy a beígért 8.évad még mindig nem kezdődött el, ennek egyik oka az,hogy mostanában eléggé el vagyok havazva munka ügyileg illetve belevágtam egy új projektbe is ami sok időmet elveszi és így az évadkezdő animét sem tudtam még befejezni sajnos…..
Szegasztok! Tudom, sokáig nem írtam, de a közelgő projektem rendre kizabálta a szabadidőmet, úgyhogy más animére nem néztem rá. De tegnap befejeztem a kiválasztott 5 animét, úgyhogy ünnepeljük meg egy játéktermi játék bemutatóval, most a Neo Geo oldaláról választottam ki egyet. Lássunk neki...
Szegasztok! Néha nehéz eldönteni, hogy mi a fontosabb: az "igény" vagy pedig a minőség. Ugyanis habár az évezred forduló után a nagyipari gyártásnak hála egyre több az igénytelenül elkészített anime, melyekre valamiért mégis van "igény", már az évezredforduló előtt is voltak olyan animék, melyeknek…..
Szegasztok! Úgy gondoltam röviden írok azokról az animékről, amiket most kezdtem el nézni a 2018-as tavaszi szezonból. Golden Kamuy Amióta követem a mangáját reméltem, hogy lesz belőle anime, s a Green Blood-al ellentétben szerencsémre kapott is! Jól visszaadja az eredeti manga hangulatát, a…..
Sziasztok! Újabb videóval jelentkezem melynek alanya egy olyan anime ami két olyannyira eltérő stílust próbál meg vegyíteni amiből még álmában se gondolná az ember, hogy minimum egy nézhető sorozatot ki lehet hozni . Lássuk, hogy a Gakkou Gurashi-nak sikerült-e?        ..
Sziasztok! Nos ezzel a videóval el is startol a sorozat 7.évada amiben főleg olyan animék lesznek terítéken amiket ti ajánlottatok nekünk. A Gurren Lagann-t Veréb József nevű olvasónk ajánlotta bár már előtte is sokan írtátok, hogy érdemes lenne megtekintenünk ezt a sorozatot így úgy gondoltam,…..
Sziasztok. Bevallom őszintén, ha éppen animézni van kedvem, szeretek az ismeretlen címek között bolyongani. És Mangekyo éppen említett nekem egy Űramazonok című anime szériát, aminek első része 1986 Júliusában készült el. Megnéztem és azt kell, mondjam, nagyon csalódott lettem ezzel a reményteljes…..
Szegasztok. Ideje tiszta vizet önteni a pohárba egy igencsak érdekes témában. 2017. Március 30-án a TV2 Tények című hírműsorban elhangzott egy akkora MARHASÁG, hogy attól a hajam is kihullana, ha tépkedném. Más világban élnek! Ez volt a fő címe. Ebben bele akarják mosni a gamer közösséget a kék…..
kossza 2017.04.08 16:51:18
@xx18Rolandxx: Én sem értem de így, hogy közismert jelenség lett, talán kevesebb ilyen eset lesz.
Sziasztok. Talán nem én vagyok az egyedüli ember, aki utálta a kötelező olvasmányokat. Számomra a listában semelyik nem fogta meg akkor az érdeklődésemet. Kivételt képzett két könyv: Az Egri csillagok és a Pál utcai fiúk. Ez volt az a két könyv, ami számomra teljesen megnyerte a tetszésemet és…..
Szegasztok. A mai bemutatom alanya egy Capcom játék lesz. Mielőtt viszont bárki belém kötne: Nem szegem meg L.Mole szerződését a Capcommal, ugyanis a játék lassan négyéves és a szerződésben a húsz évnél régebbi játékok bemutatására jogosult. Sokan lehordták ezt a játékot, annak az okán, hogy Dante…..
Üdvözlök mindenkit. Ez az anime, amit bemutatok számomra örök favorit. Egy 2008-as produktum, ami egy 2004-es azonos nevű mangának a feldolgozása. És azt kell mondjam: Eddig nem halottam olyat, hogy utálják. Lássuk, hogy miért ilyen népszerű. Ami először feltűnik az az opening, ami nagyon…..
Szegasztok! Ha meg kell valakit nevezzek a japán animációs filmiparban, aki Hayao Miyazaki-val és Satoshi Kon-al egy kalap alá lehetne venni, az Mamoru Hosoda, aki olyan filmekkel ajándékozott meg minket, mint a 2006-os "The Girl Who Leapt Through Time", a 2009-es "Summer Wars" vagy a 2012-es "Wolf…..
Szegasztok! Íme egy másik Top 5-ös listám a 2015-ös évből, ez pedig a Top 5 legjobb opening! Jó szórakozást!..
kossza 2016.02.02 20:09:41
@xx18Rolandxx: A Death Parade, és az Ore Monogatari is a megnézendők közt van már, de még az Arslan Senki, Gangsta és az Overlord is megnézését is tervezem 2015-ből.
Szegasztok! 2009, december 18-án indult a blog, akkor még csak én, Mangekyo022 és Wangood voltunk. Aztán jött Barnileonidasz, xx18Rolandxx és a többiek is, s habár ma már nem mindegyikünk aktív tagja a blogja, de a blogot még mindig sokan látogatják, s szerencsére még mindig sokan…..
Sziasztok! Mivel a régi Openinges listám fölött már kissé eljárt az idő ezért ara gondoltam, hogy ideje frissíteni ezért tehát most prezentálom nektek a jelenlegi 15 kedvenc Openingemet . Kezdjünk is bele! A LISTA MINT MINDEN ESETBEN MOST IS TELJESEN…..
kossza 2015.06.21 22:20:35
@xx18Rolandxx: A pónis tényleg jó, azt még nem láttam
A Slayers és az SNK többi openingjét még nem ismerem, de a Madoka videó alapján az SNK zene jó lesz.
A Samurai Champloo (és a Golden Boy) nem a zene miatt van a lisán, inkább a látvány miatt.
Szegasztok! Keves olvasóink! Ezennel bejelentem, hogy immár elértük a 100-ik (!) animét az Anime Bemutató Sorozatban! Igen, most már több, mint 100 animét mutattunk be nektek videó sorozatunkban, melyekben voltak jó, rosszak, kiválóak, szemétre valóak és olyanok, amik egy…..