Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fundy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis a Rába sajtóhíre szerint. Szerintünk pedig van magyar beszállítója a Volvo buszainak, igaz ők Wroclawba szállítanak és nem Győrbe. Így a Budapesten nemrég forgalomba állított Mercedes Citarók is több magyar alkatrészt tartalmaznak, mint a Nemzeti busz. Ha egy üzlet…..
Itt választ kaphat minden kérdésére, ami a IV. Totalcar Hungaroring Pályanappal kapcsolatos. Jöhet!..
Egy korábbi, az inteles átállásról szóló posztomhoz találtam egy videót, amin Steve Jobs mutatja be az első Mac-prototípust, amibe már nem Power PC-s proci került. A gépben akkor még csak egy Pentium 4-es dolgozott - az első inteles Macet Core-procival dobták piacra, de ekkor még…..
Fundy 2011.09.12 15:27:41
@ePtOn: Javaslom az Aperture gyors-nézegetés funkcióját, amit a jobb alsó sarokban érsz el egy ikonnal ami úgy néz ki, mint egy gyorsvonat és egy fénykép keresztezése (négyzetecske, aminek a bal alsó sarkában vízszintes vonalak vannak) jelentősen meggyorsítja a képnézegetés folyamatát, de a szerkesztés ilyenkor nem elérhető csak csillagozni, flagelni és színezni tudsz képeket.
Amit Marty Mcfly dobott fel, annak két oka lehet szerintem alapvetően. Az egyik, hogy valaki így próbálja tudatni a többi közlekedővel, hogy ő bizony vagány csávó széles autóval. A másiknak meg kiégett legalább az egyik izzója a rendes lámpájában és pont leszarja, mert szerinte…..
Fundy 2010.11.13 19:40:42
@[mike]:
Nem rossz ötlet, bár annyi energiából akár ki is lehet cserélni azt a szájbavert izzót és akkor nem néz a szembejövő motorosnak és nem fogtok mindketten megdögleni egy átlagos szombat estén ;)

Na melyik éri meg jobban?
Többen jelezték már az Apple kibeszélős oldalán, hogy gondjuk van a nem-Apple fülhallgatók és hangszórók unibody laptopokra csatlakoztatásával. Egy kis érintésre ugyanis a külső eszközökkel megszakad a kapcsolat, és újra a laptop hangszóróiból szól a zene.A probléma okára…..
Megelőlegezzük, hogy a karácsonyi rinyaszezon legkiválóbb példányát olvashatják alant Alajos billentyűzetéből. Naiv ügyfél sérelmezte, hogy a T-Online nem adott neki fényképezőgépet karácsonyra, mint ahogy azt megígérte, mert az december 23-án sajnálatos módon elfogyott. A…..