Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LoveKills

0 bejegyzést írt és 364 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.07.26 07:24:02
Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet Kicseréltük a tömítéseket, mert onnan okádta az olajat és ugye a forró olaj nem a primer megoldás a vezérműszíj élettartamának növelésére. Mintha olvastam volna, hogy újabban az autógyártók…..
LoveKills 2015.07.27 17:41:22
@bigpond: Köszi, de ez bonyolult. Inkább fiezetek és Dinitrol.
LoveKills 2015.07.28 21:13:10
@sechskant: ne mórickázz kérlek senkit, nem fair. Ha nem jó a módszer, majd okul, de méltatlan szerintem mórickázni így ismeretlenül.
LoveKills 2022.03.24 13:36:24
Lelkes olvasónk egy jó kis írással lepett meg minket e-mailben, melyet - előzetes hozzájárulását követően - változtatás nélkül közlünk. Köszönjük zerosugar6564-nek az alábbi kis szösszenetet: "Értelmiségi, bár szinte kékgalléros, jól fizető szakmában keresek állást és elegem van a rossz…..
LoveKills 2020.09.03 10:09:30
@MAXVAL bircaman közíró: TE NYOMORULT, ISTENBASZTA NER-PÁRTI, MÉSZÁROS-IMÁDÓ, ÉRZÉKETLEN BÉLFÉREG, TAKARODJ INNEN!!!
Először akkor tűnt fel, hogy a Marshallnak vannak sima zenehallgatóknak is szánt termékei, mikor pár éve egy kedves barátom kapott egy ilyet ajándékba a felségétől, és áradozott róla. Megmondom őszintén, nem nagyon hittem neki, még a kipróbálásig sem jutottam, amolyan sima merchandise-nak néztem az…..
A 2020-as év többek számára hozott új lehetőségeket, kihívásokat. A nadrágszíj eggyel (kettővel) beljebb kerül, a családi költségvetést át kell számolni, így akár a telefondíjcsomag, extra fogyasztási javak, cikkek mérséklése, átmeneti megszüntetése mellett kell eldönteni, hogy mi az, amiből viszont…..
LoveKills 2020.03.27 22:27:45
@backy baba: te előítéletes, szterotip gondolkodású faszparaszt magyar, te.
LoveKills 2020.03.27 22:27:49
@Tóth Attila MM: nem rossz, de a 206-os már egy új fejezet a Peugeot-nál, sajnos a rossz értelemben. Az utolsó igazi - még szép (Pininfarina design) és franciásan kényelmes (értsd: plüss mindenütt) Peugeot a 306-os volt... Onnan lejtmenet, egészen mostanáig: az új 508-as már megint egy csoda.

The Peugeot Hatch History:
www.youtube.com/watch?v=rnqDAdW7998
Dallas rozsdamentesen tért vissza hozzám. Három hétig volt távol a beavatkozások miatt, és mikor újra beleülhettem, már megint beleszerettem. Nem újdonság ez, immár tíz hónapja minden egyes nap szerelmes tekintettel nézek rá, és várom, hogy átélhessem az élményt, amit ez a harmincéves,…..
LoveKills 2019.11.12 21:49:17
@geegee: Milyen francia autód volt?
LoveKills 2019.11.13 13:43:15
@geegee: Az klassz, még épp az utolsó igazi Renault. (Kb. mint a Peugeot-nál a 306-os, Citroennél a ZX) Egy 11-es, 16-os vagy egy 25-ös még finomabb holmi lehet ;-)
  Múltkorában beleszagoltunk a nosztalgikus '90-es évekbe, s bár ezt a rész is vádolhatnánk a "Régen minden jobb volt" címmel, ugyanakkor mégis van némi igazsága. Azon túl, hogy az itthoni autós társadalom a szerelemkorszakokat élte, éli (lásd. BMW 320d, VW konszern TDi -k ésatöbbi), azt nehezen…..
Idén januárban Románia – 12 éves tagságának kezdete óta először – töltheti be fél éven át az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét. A legjobb alkalom, hogy velük folytassuk a tagállamok filmművészetét bemutató sorozatunkat. A lista alapjául különböző netes streamingszolgáltatók sikerlistája,…..
LoveKills 2019.04.07 10:23:51
@Csikkszereda: Elolvastam, feleslegesen fontoskodtál. Találtam utalást, igen. És? A dombokon túl kiváló film, de meg sem közelíti az említett film drámai, szuggesztív erejét, felkavaró jellegét...
  Mosógép. Átlagos világmárka, eredetileg egy év garanciával, külön pénzért kiterjesztve kettőre. Harmadik év végén most valami eltörött benne. Átvitt értelemben, azaz valahol mélyen a lelkében. Néha centrifugázik, néha nem. Néha szivattyúzik, néha nem. Szerelő…..
Először is nagyon gáz dolognak tartom a névtelen észosztást. Na, nem a kommentelőkről beszélek, ott már megszoktam, hanem Tibi atya blogjára gondolok. Amíg az ember mémoldalt vezet, megértem, hogy névtelen, amikor blogján viszont komoly témákban foglal (egyébként időnként abszolút józanul és…..
A Maserati Quattroporte GTS Nerissimóból – a Quattroporték királyából – összesen csupán 50 darabot gyárt az olasz márka. Az autóba a Maserati valaha volt legerősebb motorja, egy 530 lóerős, 3799 köbcentis V8-as kerül, amely percenkénti 2000-4000 fordulat között maximum 650 Nm…..
LoveKills 2018.10.19 14:36:07
@Geza vagyok: szánalmas vagy Géza. Maserati SUV?! Porsche SUV?! Eszednél vagy?! Ezek sportautó márkák!!!

Vettél egy gyorsan guruló krumplit, gratulálok.
LoveKills 2018.10.19 15:12:36
@Geza vagyok: hagyj már ezzel a maszlaggal... öreg?! 43 évesen?! Szó sincs róla. Fiatal vagy még, vagy eluralt és leigázott a korszellem, és elhájasodott nyárspolgárrá váltál. A könnyebbik utat választottad. Nem sokkal vagyok fiatalabb, de én inkább maradnék 120cm-es, 130 cm-es földközelben. Mert lehet így is. Ennyi.
LoveKills 2018.10.19 15:13:28
@LoveKills: "Fiatal vagy még, vagy eluralt és leigázott a korszellem, és elhájasodott nyárspolgárrá váltál. "

Vagy helyett és.
...és eluralt...
Puzsér Róbert bejelentette, hogy indul a főpolgármesteri választáson. A szocik meg a DK már őrjöng, és a lakájmédiájuk sem tudja, hogyan reagáljon. Sokaknak meglepő lehet, hogy nem a jobboldalról, hanem a balról indult meg felé a támadás. Számomra viszont nem az, sőt, vártam is. 4 pontban…..
LoveKills 2018.10.15 12:04:20
@rnz: nem blöfföl. És irtó nagy faszságokat beszélsz...
LoveKills 2018.10.15 14:51:07
@rnz: Csak annyit mondanék - egyetlen, végső ultima ratioként -, hogy bő 13 éve kísérem szorosan Puzsér Róbert médiaszerepléseit. Nála önazonosabb, függetlenebb, hitelesebb és a hatalommal szemben rezisztens embert nem ismerek. Nekem ez pont elég. Pláne itt, Agyarországban.
LoveKills 2018.10.15 15:07:53
@rnz: már ne is haragudj, de ha érveket kérsz tőlem számon, pláne úgy, hogy állítólag te is követed a puzséri attitűdöt, akkor mégis mit vársz tőlem? Nevezzem nevén azt, amit felesleges is, mert te is tisztában lehetsz velük? Nem is értem. Azzal pedig, hogy szerinted a 'sétáló Budapest' koncepció csak egy utópisztikus mantra, eszemben sincs vitatkozni. Ha szerinted az, lelked rajta, de akkor tudd, hogy nem vagy különb Magyar Györgynél és másoknál az ATV-ben, akiknek nem telik többre és másra, csak a cinikusan szkeptikus hümmögésre. Ha a dualizmus korában is úgy gondolták volna a népek és főleg bizonyos méltán Nagy Jellemek, hogy Budapest nem érdemel többet és mást, mint ami addig volt, akkor ma is csak egy elvadult koszfészek lenne. Márpedig azért erről nem beszélhetünk. Mert voltak Nagy Jellemek. És kialakult egy sor szépség, ami ma is meghatározza a budapesti képet és bizonyos városrészeket. Ilyen Nagy Jellem Puzsér is. Én drukkolok neki. De te szemlátomást csak egy károgó ellendrukker vagy.
A következő cikket egy vendégszerző írta, aki történetesen a húgom és egy elég aktuális témát feszeget: minden megváltozik egy gyermek születésével. Nem ugyanazok az emberek leszünk mint előtte voltunk, hiszen szülővé válunk és a gyermek igényei kerülnek az első helyre. Íme az írás: A…..
LoveKills 2018.10.05 13:42:35
@zizi77: olyan, hogy "ez mellett", nincsen. Emellett. Középiskola. Tudom, egyre többen használják ezt így, de ez csak a neoprimitivizmus bizonyítéka. Te ne legyél egy újabb közülük.
Ha javasolhatom, semmilyet. Korábban már utaltam erre, de most, hogy kint vannak az új készülékek, ideje újra megvizsgálni az esetet. Már csak azért is, mert ilyenkor mindig lejjebb csúszik az összes előző generáció árszabása, miközben persze értékükből cseppet sem…..
Sir Elton Johnnak nagyszerű ízlése van, ami rögtön kiderül, ha ránézünk erre a csodálatos, régi Aston Martin Vantage-re. Amit hamarosan elárvereznek, várhatóan nem kevés pénzért...
LoveKills 2018.08.07 21:28:33
@Zoli8181: szerencsétlen, szánalmas, irigy fasz vagy.
LoveKills 2018.08.14 22:02:36
@Zoli8181: rendben, nem vagy irigy. De ha szerinted ez az autó ízléstelen és ocsmány, akkor egyszerűen csak egy dilettáns fasz vagy, aki még okoskodik is. Maradj az F Astránál, az nem ízléstelen. Szép, decens, stílusos autó. Illik hozzád és anyádhoz.
  Ha minden igaz, és a Fidesz nem veri szét a jelenlegi fővárosi választási rendszert, akkor 2019-ben Budapest lakossága újra közvetlenül választ főpolgármestert.   Emlékezetes volt az 5 évvel ezelőtti főpolgármester-választás, hiszen Tarlós Istvánnal szemben az MSZP-P-DK összefogósdi fétisben…..
Nem sok lehetőségünk maradt objektíven (vagy az igazságról) tájékozódni. Az eldugott vidéki falvakban pedig semmi. A tévé mehet a kukába. Mindezt pedig azért jelenthetjük ki, mert egy szeggel több került a magyar újságírás koporsójába. Igen, a Hír TV visszafideszesítésére gondolok. Ami marad, az…..
LoveKills 2018.08.03 14:07:04
@Ready2: Az SZDSZ valóban rengeteg tett a liberalizmus lejáratásért. De ez belügy: az SZDSZ jogosan ment a lecsóba, de maga a liberalizmus nem. Nem is mehet. Soha. Merthogy csak az a baj, hogy a baloldal és a liberalizmus ab ovo, soha nem árulta egy gyékényen a politikai elveit, céljait, ideológiáit. Más szóval: közük sincs egymáshoz. Legfeljebb a hozzád hasonló ECHO TV-n agymosott milliók agyában, ott lenn mélyvidéken, két szalonnás lecsós böfögés és langymeleg sör között.
LoveKills 2018.08.03 14:23:47
@Cycmen: nem vagyunk barátok, de komák, kispofák sem, és nem is leszünk soha. Szerencsétlen fasz vagy, élvezd csak mazochista módon az alkonyt.
LoveKills 2018.08.03 14:45:19
@Cycmen: hahaha, most aztán megsértettél. De nagyon. Csak előbb vedd ki a kapát a szádból és a sarat töröld már le a csizmádról légyszi, mert rád ragadt, amikor Mészárossal söröztél még tegnap. Te ostoba, érveket nélkülöző kis pöcs. Nyald tovább Viktor és sleppjének seggét.
"Lehet, hogy a mi házasságunk az égben köttetett, de a karbantartásáról itt, a földön kell gondoskodnunk." (Jerry D. Twentier) Milyen pompás rátalálni az igazira. Sokáig vártunk rá, kerestük, és egyszer csak meglett. Megismerkedünk, kóstolgatjuk egymást, ízlelgetjük az új kapcsolat ízét. Minden nap…..
Nemcsak VB-lázban élnek a focisták, hanem óra-lázban is, hiszen egy-egy drága és kuriózum óra, vagy patent márka valódi lázba tudja hozni még a világporondhoz szokott focistákat is. Nézzük meg, milyen különleges és drága órát visel Messi vagy éppen Cristiano Ronaldo. Zlatan Ibrahimovic A számos…..
LoveKills 2018.06.22 15:04:24
@kormanyrud: Én nem vagyok az ön ura, viszont ismeretlenül azt javasolnám, hogy a közvetlen környezetét diagnosztizálja, már azt követően, ha kibírták az önből áradó toxikonat. Maga egy fontoskodó fasz.
(Más szóval: kuss és szállj le rólam.)
LoveKills 2018.06.23 13:07:56
@11110000: a stílusos az stílusos, tudod, létezik ilyen magyar szó. Nem fordítás, egyszerűen csak egy magyar szó. Anyádba köss bele, kötőtűvel.
Nem is gondolnánk milyen hihetetlen koncepciók születtek autós fronton a hetvenes évek végén és a nyolcvanas években. A processzorok tömeges megjelenése és az űrkorszak érzések mai szemmel is  elképesztő megoldásokra sarkallták a tervezőket. Főleg az olasz tervező irodák diktálták a tempót. Néhány…..
Fölhúztuk a pilótaszemüveget és beleszálltunk a magyar rapháború fingfelhőibe: a Rapülőktől zuhanunk lefelé, hogy az Irént megcsináló VV Okiban az új Balassi Bálintot ünnepeljük, és végül trónra emelhessük a harmadik évezred Ady Endréjét, Mr. Bustát. Hiába van velünk a magyar rendőr, innentől már…..
LoveKills 2018.05.12 17:40:07
@Drago Brutic1: tökmindegy, hogy minek aposztrofálta magát, ha az a néhány daluk úgy tökéletes, ahogy van (az összes az), tökéletesen hozva mind szövegileg, mind zeneileg az old school-breakes hip hopot.
LoveKills 2018.05.13 11:07:53
@csentecsa: Neked, virtigli rasszista szubhumán lénynek akkor sem mondanám el, ha egyébként szépen, szabatosan leírva meg tudnám mondani. És meg tudnám.
LoveKills 2018.05.14 10:17:16
@csentecsa: BÁRMIKOR egy majom, mint egy fajtársát lenéző, megvető, hozzád hasonló szubhumán véglény.
Van az a mondás, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Esetünkben Gyárfás Tamás játszotta el a hiperlojális hülyét, hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. Persze ebben a történetben nem csak a mór érdekes, hanem maga a leszámolás, ami tökéletesen hozza egy politikai…..
Mióta hazaköltöztem, keresem az igazi olasz pizzát, a nápolyiról meg már álmodni sem merek. Voltak már különböző próbálkozásaim, például Szatmárnémetiben sikerül belebotlanom egy francia tulajdonú trattoria/pizzéria kettősébe. Betérve és megkóstolva egy cinque formaggit,…..
Már korábban írtunk arról, hogy mennyire menő manapság melegítőben járni. Ma már nem az otthon Tv-zős, boltba leszaladós melegítők korát éljük. Lassan ott tartunk, hogy bárhová (persze ezt neked tudni kell megítélni, hogy illendő e) elmehetsz melegítőben és stílusosabb lehetsz, mint valaha. Ma már a…..
LoveKills 2018.03.21 20:37:49
@abcdefghijklmm: Igen, én. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ugyanannyi választja el a stílust és a felháborodás (tehát nem öncélúság) okán történő alpáriságot, mint a jogos kritikát a magadfajta okoskodó, fogadatlan prókátorok trollkodásához. Amin semennyi szmájli sem segíthet.
LoveKills 2018.03.21 20:38:54
@abcdefghijklmm: amúgy meg: kurvaanyázol. Így, egybe. Kötőjel nélkül.
LoveKills 2018.03.21 20:39:46
@villamos alóli kacaj nem mindig őszinte: melcsi, mi?! Édes istenem, de undorító. Melcsi, szigcsi, szupcsi, kari, telcsi, megazanyádpicsája.
Jó régen nem csináltam már "régi képes" bejegyzést, de a minap valami mást keresve rámjött, hogy folytatást csináljak egy régi képmutogatós írásnak, melyben hirdetésekkel, neonreklámokkal foglalkoztam. Ezúttal is Ab van Donselaar képei közül válogattam, és a feliratok, cégérek természetesen csak…..
szirszarjaim i3 2018.02.26 08:00:00
Szerintem nem szoktuk mi még meg ennek az autónak a látványát a forgalomban. A BMW mert nagyot álmodni, amikor elkészítette az i3-at, amiről egyébként többek között itt olvashattok egy csomó mindent, az én személyes vonatkozásom pedig annyi, hogy ültem ilyenben, mert egy volt…..