Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Birka Párt

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aránylag sokat vásárolok online. Koncertjegyet neten, parkolást, miegymást SMS-ben. Ma ismét felkúrta az agyam a kényelmi díj. Igaz, a szolgáltató kiépített egy informatikai rendszert, bankkártyás fizetéssel satöbbivel, de ez azért (nagyon) jó neki, mert nem kell irodát fenntartania, ahol az…..
Kedves Gergely! Idősebb lévén, most, még beiktatásod előtt gyorsan, engedd meg, hogy tegezzelek! Köszönöm! Néztem a beszéded, melyet a fő-polgármesteri választás során aratott győzelmedet követően tartottál, és valahogy olyan volt, mintha hirtelen felébredtem volna.  Azt nem mondom, hogy hideg…..
Birka Párt 2019.10.16 17:52:18
@MAXVAL bircaman közíró: Ja, pont mint a fikusz 2/3-a! :D Marha! Ize birka!
Birka Párt 2019.10.16 17:56:34
@BéLóg: Aha, amit nyersz a reven, viszed a vamon. Meg hogy nem sok az AFA? :O Hol elsz te? Raadasul az arak alapbol is kib@szott magasak (a fizukhoz merten meg plane). En mar mindent kintrol szerzek:
1. mert occobb
2. meg megtehetem.
Te meg fizess batran a kapzsiknak! Benyara nem tudod veletlenul mennyi rakodik? Emlekszem, a buta amcsi mar azert tuntet, mert 1 gallon tobbe faj, mint 60 Ft. Ja, de a MOL nyereseges! Csak ne az en zsebemre. ;)
A MANYUP es tobbi, meg az arfolyam jatekok tan nem megszoritasok? Kicsit szelektiv/szubjektiv a memoriad!
Es miben jobb, hogy minden a geczi cigok neven van? Az is mar ki van tolva! Meg tultolva... Razzak a rongyot csak a te pofazacskodba!
Nem latod te a branert az arcodon, mikor tukorbe nezel? Ja, h mi az a tukor? :D Egyebkent, meg legyen a jeled a f@szkorbacs! :D
Forr a düh a Homár körül. Még a gyakorlott szemet is megtévesztheti (bár jobban megnézve jó sok az árulkodó jel) az a webshop, ahonnan szegény csalódott olvasónk megrendelte alaposan körüljárt álmai cipőjét, majd várt. És várt és várt és egyszer csak mi jött? Egy pakk…..
Birka Párt 2019.06.05 03:10:57
@Xezs7: Vatera? Ott biz meg csinalni sem kell! ;)
Dehogy kamu ez a cipo, ugyanaz a gepsor, csak masik/olcsobb eresztes... :D
Egyebkent tozsdezni is csak annyi penzzel erdemes, amennyi nem faj!
Birka Párt 2019.06.05 03:12:45
@M1nd3gy: Es ha shared host? ;)
Svédországba költözésünk óta több tucat itt élő, vagy valaha itt élt magyar véleményét olvastam a svéd egészségügyről, és 90%-ban csupa negatív véleménnyel találkoztam. Volt aki feketén-fehéren leírta, hogy aki túl akar élni, az jobb, ha inkább Magyarországra jár orvoshoz. Általában nem nagyon tudok…..
Birka Párt 2019.05.28 14:40:42
@nemecsekerno_007: Sztadion? ;)
Birka Párt 2019.05.28 14:41:51
@dani740: Ja, Mo-n meg nincs ciganybunozes. Jaj, mar megint a migransok, mikor a ciganyok mar reg a spejzban vannak. ;)
Gondolkodni kene, nem gombolkozni!
Komolyan mar, ennyi birkat!
Az embernek a hazáját, a családját, az akol melegét, mindegymit, rohadt nehéz elhagynia. Mert megszokta, mert ideköti, mert kényelmes, mert kiszámítható, mert létbiztonságot ad. Otthonos. Már a barlang is az volt. De mi van, ha teszem azt, kikiáltanak a nép ellenségének, és a szomszéd habozás nélkül…..
Birka Párt 2019.02.28 01:41:00
Birka Párt 2019.02.28 01:46:29
@laci_52: Még gyorsabban emelkedő árak. Tán ezt is akartad mondani? ;) Azért néz már egy kicsit körbe is, maradt az a rettegés.
Tudod, a szabad levegő, kiszámíthatóság, meg bizonyos szintű agyhalottmentesség priceless. Minden másra ott a Mastercard®!
Kösz, de már nem olvasok siránkozós népdalokat... Meg hazád? Akkor inkább már házad... Meg inkább EMBER.
Értem én, hogy székelj, de már nagyon unom...
    Andy Vajna világhírű producer volt. Nem színész, nem rendező, hanem producer. Megtanulta a szakmát. Vajnának nemcsak a Rambo-t, a Terminátort és a Total Recallt, azaz Stallone-t és Schwarzeneggert köszönheti a filmvilág, de a Nixon-t, Anthony Hopkins-szal, ahol Oliver Stone volt a rendező és…..
Magasabb bérekre, kevesebb túlórára és rugalmas nyugdíjrendszerre cserélnék be a vasutasok a kormánytól kapott karácsonyi ajándékot, a békés családi ünnepre időzített rabszolgatörvényt. A magyar vasutasok ugyanis nem akarnak és nem tudnak már többet dolgozni, a szakszervezet pedig nem hagyja, hogy…..
Birka Párt 2019.01.19 23:02:58
@Bkkzol: Hat a Geci nyugodtan megtarthatta volna a torvenyet maganak, tan csak nem erre gondoltal lel-kecskem? e? ;) meee!
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..