Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BattleCry (törölt)

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei nőnaphoz időzítve ismertette az EU Alapjogi Ügynöksége (FRA) a nők bántalmazásáról szóló legújabb reprezentatív felmérését. Soha korábban hasonló mélységű, átfogó tanulmány nem készült erről a jelenségről, amely nagyon fontos problémára hívja fel a…..
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
BattleCry (törölt) 2014.04.09 10:29:38
@Quarker: Én nagyon remélem, hogy nem jut ki az a kutya.... Szanyi egy igazi tirpák gyökér. A földeken a helye, nem az Eu parlamentben.
BattleCry (törölt) 2014.04.09 11:25:06
@maxval a gondolkodó birca:

Szerintem nem mindegy, hogy valamit önszántukból teszünk, vagy kényszer hatására... eközött a btk is különbséget tesz.

Az meg, hogy "A valódi kérdés: lett volna deportálás, ha a magyar állami vezetés nem egyezik bele? A válasz: nem lett volna. Német megszállás ellenére sem. "

Tényleg ?!
Ott voltál ?! Láttad az akkori alternatív jövőt, ha az Mo-i vezetés nemet mond ?
Te ilyen Astro tv-s tisztánlátó mágus lehetsz :D:DD kb annyiban is mérvadó a véleményed.

Nem szeretem azokat akik utólag megmondják a frankót, hogy mi lett volna mi nem..

Egy biztos, a magyar nép nem bűnös.. max az akkori vezetés bűnös, de még ők sem. Mert amit kényszerből követük el, az nem bűn.
BattleCry (törölt) 2014.04.09 14:36:52
@maxval a gondolkodó birca:

Te nagyon buta vagy. Kicsit nézz utána jobban a dolgoknak, mielőtt megpróbálnál kiugrani a birka szerepből :D

hu.wikipedia.org/wiki/1944-es_kiugr%C3%A1si_k%C3%ADs%C3%A9rlet

" A kormányülés után Horthy egy másik szobában fogadta dr. Veesenmayert, a Német Birodalom követét, aki az ország német megszállása óta „teljhatalmú megbízottként” működött. A kormányzó felháborodottan kérte számon a követen fia elrablását, majd amikor Veesenmayer – rutinos diplomataként – közölte, hogy mit sem tud az ügyről, de majd tájékozódik, Horthy dühösen az asztalra dobta a délelőtti incidens helyszínén talált német töltényhüvelyeket."
Ha egyszer valaki megírja Orbán Viktor és az Orbánizmus történetét, az a magyar demokrácia degenerálódásának krónikáját is lejegyzi. Semmi kétség: Csehország után Szlovákia is polgárosodottabb országnak tűnik, mint Magyarország, ahol előszeretettel hasonlítják magukat e…..
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
BattleCry (törölt) 2014.04.08 13:20:59
@SirTocy: Nem azzal van a baj, hogy a fideszt ekézik, hanem azzal hogy, az Összefosást NEM. Amikor nyilvánvalóan a balosoknak sem volt programja... ők még annyit sem bírtak összehozni, hogy "folytatjuk" .

Ne legyen kettős mérce... ez régen ment a blognak.. manapság már nem annyira.

Pl... ahhoz a cikkhez is akartam írni.. amikor valamelyik gyökér elkezdte ekézni a Jobbikot és Vonát, amiért a maguk módján "vitáztak" Orbánnal, ahelyett, hogy éppen az Orbánt ekézte volna, amiért ennyire fosik Vonától és a szembesítéstől.. Vona ízekre szedte volna, sok lett volna a kellemetlen kérdés Orbánnak... na ez egy olyan dolog, amiért lehet ekézni valakit.

Na mind1... lehet, h majd megfogadom a tanácsod és nem olvasom ezt a kalapfos blogot. Már nincs miért. Nem hiteles. :)
Anja Niedringhaus és Kathy Gannon egy választási delegációt szállító konvojjal utaztak, amikor egy afgán rendőr tüzet nyitott a kocsijukra. A Reuters szerint az egyik ellenőrzőponton egy rendőrtiszt egyszerűen odasétált hozzájuk, és beleeresztett egy tárat az autóba, majd…..
Fideszfigyelő Atombiztos 2014.03.11 23:44:01
Ma három éve történt Fukusimában a 21. század első nukleáris katasztrófája.Úgy tudni, természeti csapás okozta – de volt benne emberi gyarlóság is bőven. Életünk alapja a hit. Elhisszük, hogy a szakemberek tudnak házat építeni, és az nem omlik össze. Nemcsak a…..
„Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.” Ezt Orbán Viktor nyilatkozata néhány évvel ezelőtt, amikor az orosz gázvezeték építése szerepelt napirenden. Ma, egy sokkal fontosabb nemzetközi krízis kellős közepén –…..
Az Ukrán helyzetre való hivatkozással ismét emelni fogják a ruszkik a gáz árát ! De mennyi 1 köbméter gáz ára most és mennyi lesz az Ukrán-Orosz erősek vagyunk Putyin csata vége után ? Mert az erőfitogtatás vége az lesz, hogy a Putyinhoz közel álló Gazprom benyögi a gáz…..
Az örömteli szexuális együttlét segítheti a párkapcsolat harmóniáját.  Mielőtt elolvassa a cikket, írja fel egy papírra az igen vagy a nem szót a következő kérdésre válaszul: Hisz a tudományos kutatásoknak? Ha igen, következzék a két dolog, ami a szociálpszichológiai kutatások szerint hozzájárul…..
Jobbegyenes Védtelenül 2014.03.04 13:33:11
A Szovjetunió 1991-ben összeomlott, csapataik kivonultak a megszállt Kelet-Európából. A fél világ a csóró oroszokon röhögött, az egykori szuperhatalom olyan gyorsasággal került a padlóra melyet Ronald Reagan is csak legszebb álmaiban mert elképzelni. A NATO esküdt ellensége, a…..
Brüsszeli mejdan a kijevi Majdanon! Sikorski, Fabius és Steinmeier: le a kalappal, uraim! Európa megmutatta, nem gyenge. Az Eu diplomatái megakadályozták a legrosszabb forgatókönyvet. Brávó! Üdvözöljük a Magyar Nerköztársaságban! Paráztat a “jobboldali” kormánypárti…..
Balogh Csaba, takarodj! - Ez a legújabb magyar nemzeti minimum, amit tehetünk.  Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben, Szlovákiában pedig ősszel került megyei elnöki székbe egy neonáci, a világ nemrég a holokausztra…..
BattleCry (törölt) 2014.02.21 19:19:47
  A szír forgatókönyv? Ukrajnában már nem csupán tüntetnek. Ukrajnában Szíriához hasonlóan amerikai-orosz csata zajlik. Az ilyen exportált nagyhatalmi vetélkedések sajátosságaként pedig a helyi társadalom élete, vagyona és politikai lehetőségei pusztulnak. Ukrajnában…..
BattleCry (törölt) 2014.02.21 14:42:32
@tobeor:

Inkább az oroszok, mint a rothadó nyugat...tetves jenkik, meg az eu-s majmok.. akik az igazi veszélyt jelentik Magyarország szuverenitására...

Nyugaton mi van ? A nagy nyugati szabadság, ahol mindenkinek annyi joga van, de kötelezettsége semmi.

Nekünk az oroszokkal kell jóban lennünk.
Janukovicsnak ma már az a legnagyobb bűne, hogy mindeddig nem merte magára vállalni a békés többség csőcselék ellenében való megvédésének felelősségét. Euronews, CNN, ATV Híradó. Hallgatom őket, és nem hiszek a fülemnek. Csak beszélnek, csak beszélnek Ukrajna keddi…..
BattleCry (törölt) 2014.02.21 09:50:21
@Mad Mind: most már komcsik a jobboldaliak ? Nem nácik ? :D Szánalmasak vagytok... :D
BattleCry (törölt) 2014.02.21 09:57:38
@betütészta: Te meg neonácikkal és ultranacionalistákkal szimpatizálsz...akik rendőröket ejtenek túszul és ölnek meg.

Tudod nehéz, de azért próbálj meg gondolkozni... te egysejtű.
BattleCry (törölt) 2014.02.21 10:54:03
@belekotty: Te egy igazi droid vagy. Otthon a konyhában kotyogjál bele, hogy mennyire sózzák meg a rántotthúst.. barom.

Minek pofázol bele, amihez nem értesz. Hülyegyerek.
Üzenőfüzet Mi lesz az LMP-vel? 2014.02.16 17:33:47
Azt már tudjuk, hogy a politika nem lehet más. Bármennyire is cuki és aranyos a bázisdemokráciás civilkedés/hippiskedés, a politikai küzdőtéren ez kevés. Bár sokan nem tennének a zöld párt parlamentbe jutására nagyobb összeget, a jelenlegi politikai környezet nem is lehetne…..
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
BattleCry (törölt) 2014.02.13 10:56:17
@Hamajd: Kommunikációval. :)

Meg különben is... csak az ostobák hisznek a pocskondiázásnak, ahelyett, hogy ők maguk tapasztalnák meg, mennyire is neonáczi az a neonáczi.
BattleCry (törölt) 2014.02.13 11:25:54
@nincs_itt: Mondhatni, hogy mindig követem a híreket.. és általában nem válogatok a médiumok között... elolvasom a balost a jobbost és a kurucot is.. és mindent egybevetve próbálok véleményt formálni.

Azt tudom, hogy a Jobbikban voltak ügyek... Szegedi Csanád.. Lenhardt Balázs aki szerint a Jobbik nem volt elég "hard"... de ezek a káros elemek ki is hullottak..

Tehát mutyiban a Jobbik nem volt benne...így, amit írsz nem igaz.
BattleCry (törölt) 2014.02.13 11:36:36
@Hamajd: "A "nyugat" csak szigorúan nyugatbarát kormányt hajlandó elfogadni, vajon miért? "

Ez teljesen egyértelmű.. nem írtál ezzel újat. Nyilván a nyugat annak örül, hogy ha egy "csicska"kormány kerül hatalomra, ami szó nélkül engedelmeskedik. Na, de ez jó nekünk ? Hogy mindenre bólogatunk... csak azért, hogy utána kapjuk a fejsimit ?

Mindenképp egy olyan kormányra van szükség, ami az ország érdekeit nézi és azt védi. A fidesznek voltak olyan lépései amivel ennek eleget tettek... az Mszp-nek, ahogy visszaemlékszem egyáltalán nem volt... csak a mutyi ezerrel... és minden szarra igent mondtak az Eunak.
Komolyan félteni kezdtem ezt a mi Viktorunkat. Hová lesz így a tekintély, ha gyakorlatilag körbenyalja az összes ázsiai segget?  Mert még Putyin ugye egy dolog, Azer már megszokott, de Irán és Kína egy egészen új keleti nyitás perspektíva.  Iránnak négyen gratuláltak a…..
BattleCry (törölt) 2014.02.12 23:01:21
@Fedor: Igen, ezt akarjuk! Ha nem tetszik, elmehetsz..

Egyébként meg amúgy sincs kire szavazni... csak a Fidesz képes vezetni az országot.. a Jobbik túl tapasztalatlan ahhoz.. más meg ugye nincs.

Így marad a Fidesz! És áprilisban a Fidesz fog nyerni.. :) Jobb ha szoktatod magad a gondolathoz. :))
2 napja csak, hogy Szabó László Zsolt, a köztévét egyszer már tönkretevő MTVA vezérigazgazgató az alábbi interjúrészlettel örvendeztette meg az abszurd humor hazai kedvelőit:  – Egytől tízig tartó skálán, ahol az egy az elfogult, a tíz pedig az objektív, hová…..
Az Áram Ára Paks ára 2014.01.15 16:11:54
  Háttéralkuk szövevénye lehet a frissen megszáradt aláírások mögött Olcsóbb gáz, Ukrajna szívatása, biztos tranzitdíj a gázszállításon, orosz pozíciók építése az Európai Unió területén, új fosszilis erőmű: néhány olyan dolog, ami mind megbújhat a tegnap…..
BattleCry (törölt) 2014.02.12 17:46:34
Az orosz befolyás elleni harcban Európa az energiaexporttól függő orosz medve Achilles-sarkát támadja Oroszország megkerülhetetlen ma a globális politikában. Az egyre inkább klasszikus nagyhatalmi státuszra törő Oroszországi Föderáció érintett minden fontos világpolitikai…..