Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A tudomány sosem téved... mert bizonyítékon alapsz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye október 18-án: Hogyan döntsünk orvostudományi kérdésekben? Utak és buktatók Ferenci Tamás biostatisztikus előadása Az előadótól kapott előzetes ismertető: Tényleg csökkenti-e a vérnyomást ez a vérnyomás-csökkentő gyógyszerjelölt? Okoz-e hasmenést mint…..
A tudomány sosem téved... mert bizonyítékon alapsz 2016.11.17 08:16:42
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
A tudomány sosem téved... mert bizonyítékon alapsz 2015.11.20 08:11:34
@Zsigó Viktor: címlapon hazudik az index sorozat 395468779. része
Korszakalkotó, áttörő, világmegváltó felfedezés! Megtalálták a rák ellenszerét! Minden hétre jut egy ilyen, legalábbis a médiában. Aztán többnyire az a varázslatos ellenszer rejtélyesen el is veszik a süllyesztőben, mondjuk mert azt valójában még csak állatokon tesztelték…..
A tudomány sosem téved... mert bizonyítékon alapsz 2015.11.19 21:13:58
#453 A Hold 4,5 milliárd évvel ezelőtt keletkezett, amikor a formálódó Földdel egy pályára került egy Theiának nevezett, kb. Mars méretű kőzetbolygó, ami a bolygóközi száguldás során nem adta meg a Földnek az egyik jobbkezest. Az ütközéstől egy nagyméretű kontinentális…..
           Úgy gondolom, hogy az Örülünk Vincent? blog lehetne a választási vereségért a felelős. Nem mondom, hogy olcsón lehetnénk felelősök, de a minőségi felelősségvállalást meg kell fizetni.           Volt egy világos üzenet, és az miattunk nem "ment át". Ment…..
A tudomány sosem téved... mert bizonyítékon alapsz 2014.04.09 15:20:04
@Kettes: szivesen **
te nagy demokrata ^^
Válogatott sportolónak mentette meg az életét a tudomány! Ha nem lennének orvosok, mentők, kórházak, ez az embertársunk, aki egyébként életerős férfi, már halott lenne! Ezért bízzatok a ti jótevőitekben, menjetek kórházba, ha bajotok van, és ne feledjétek a legfontosabbat: a…..
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye január 21-én: Hiszünk-e, hihetünk-e, higgyünk-e az összeesküvés-elméletekben? Krekó Péter előadása Az előadás az összeesküvés-elméletek szociálpszichológiai elemzésére vállalkozik, és három kérdésre keresi a választ saját kutatási adatokat is…..