Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikonka

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két kollégám is lakáscsere előtt áll. Megszülettek a gyerekek, és nagyobb lakás kell. Már egy éve keregélnek, de egyre reménytelenebb a helyzetük. Az ingatlanárak emelkedése eljutott odáig, hogy ma két jó fizetésből sem temelhető ki az az összeg, ami egy másfélszobás lakásból egy háromszobás, jobb…..
ikonka 2019.10.01 11:14:40
@igazi hős: mondjuk a válságról akkor sem a magyar ingatlanpiac tehetett, nem kellett volna a deutche banknak nagyban venni az amerikai jelzálog-csomagokat. Ma is nyögik. Az is fontos különbség, hogy akkor az ingyenpénz 6-9%-os hiánynál volt szórva, ma 3 alatti. Plussz ma fix a kamatozás 5-10 évre. A politikát hagyjuk ki ebből, valójában az van benne, hogy mindig is úgy akartunk élni, mint a nyugat. Ugyan mire alapozta Medgyesi a 13. havi nyugdíjat? A politika osztani fog, ha ezt várjuk tőle. A németek például költségvetési szigort várnak a politikától- ott az is van, akkor is, ha nem az a jó.
ikonka 2019.10.01 13:09:24
@Etniez: felületes információ...nincs olyan magas az átlaghitel, aki 20 milla kölcsönt kap, azt meg ne féltsd- ma kőkeményen nézik a fizetést, anno nem.
ikonka 2019.10.01 14:23:25
@Womb Rаider: pont a legnagyobbaknál vannak a koklerek. Még az iroda ajtón is kinn van folyamatosan, hogy munkatársat keresnek. 1 hétes tanfolyam után lökik őket a piacra, persze hogy nem tudnak villantani, csak ígérni.
Szeretnék elmesélni egy történetet azok számára, akik különböző rajtuk kívülállókörülmények hatására mostanában jutottak el arra a pontra, hogy jutalékos munkába vágják a fejszéjüket és ennek egy kézenfekvő verzióját készülnek választani, az ingatlanközvetítést,…..
ikonka 2014.02.25 21:41:46
@Mária: Vicces, hogy fröcsögéssel vádolsz, miközben kicsi szívem megszólítás, hab lelkedbe gázoltam mondat van a hozzászólásodban. Leereszkedő, nagyképű, ostoba megnyilvánulás, miközben nem tudod, hogy milyen a másik. Rólad mondjuk jóval átfogóbb képet kapni- elég beleolvasni a blogodba.
ikonka 2014.02.25 22:12:39
@Mária: Nem vergődöm. Ugyanolyan stílusban írtál az ingatlanosokról, mint a blogodban a politikai ellen oldal képviselőiről. Beszóltam, leírtam, milyen a hozzászólásod. A szakmám pedig egyszerű- ha az ügyfeleim szerencsétlenek, nem kötnek velem üzletet, kikopom. Az, hogy rólad mi a véleményem, számukra irreleváns.
Ha hogy egy olyan cikkhez, ami arról szól, hogy az ingatlanos üzletkötők cégeknél hogyan vannak kihasználva, megalázva, neked a szakma leszólása a reakciód, akkor ne csodálkozz, ha neked szólnak be. Hidd el, ezzel a véleménnyel meg én nem vagyok egyedül.
ikonka 2014.02.25 22:25:59
@Mária: Nem igazán érdekel, hogy mi a végzettséged- a magamét azért hoztam fel, mert egy egész szakmát minősítettél iskolázatlannak, holott sok ingatlanosnak van szakirányú, felsőfokú végzettsége.
Minden esetre megerősíted abbéli hitemet, hogy az a típusú értelmiségi vagy, aki mindig, mindent jobban tud, mint mások, akkor is, ha nem.
Gyűlöletem kezdete a 90-es évek elejére datálható. Még javában uralkodott nagy, nemzeti Hóbaglyunk (Boross Péter), amikor ez a narancsszínű undormány már az ártatlan gyermekek felé is elkezdte nyújtogatni rettenetes csápjait. Általános iskolás voltam, de - talán kissé…..
ikonka 2014.02.07 23:28:29
@P.Freddy: annyi politikust, és azt utálsz, akit csak akarsz. az egy dolog. de ennél többről van itt szó. akinek más a véleménye, az biztos ostoba, birka, megtéveszthető, buta, vallásos stb. ne aki ilyent gondol, annál a második lépés ezen polgárok választójogának megvonása, véleményének figyelmen kívül hagyása- persze az ő érdekükben is. így működött a diktatúra.
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..