Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lordhell

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmi okom nem volt arra, hogy katona legyek. Egyetlen rokonom se választotta ezt a szakmát. Azt sem tudtam mit csinál a mai világban egy katona. Kis gyerekkoromban néha láttam őket átvonulni a falun, még az ősöreg PSZH-kal, de semmi nem ragadott meg benne. Aztán szép lassan végzős gimnazistaként,…..
A káptalantóti piac langallósa tavaly új helyre, a Liliomkert piac hivatalos határain kívülre költözött, és a Kemencés és Kézműves Udvar részeként folytatja a sütést, a kínálat pedig mesés házi sütikkel is bővült. A hely gyakorlatilag egy három egységből álló komplexum – langallós, melegkonyha és…..
Eljött ez a nap is. Újabb találkozás a professzorral, ma már okosabb leszek, a nyugtalanító bizonytalanság helyett kapok végre valami konkrét információt - ezekkel a gondolatokkal vágtam neki a mai napnak.Hosszas várakozás után bejutottunk, türelmetlenül a lényegre térve érdeklődtem, hogy…..
Illat: csoki Hab: drapp és krémes Szín: fekete   Figyelem, ez a sör nem egyezik az Argus Strong 7.2%-os, világos, dobozos sörrel! Mert ez hivatalosan félbarna, de színében fekete és 'csak' 7%-os. Nagyjából ilyen lett volna a már megszűnt Gösser Bock, ha rendesen sikerült volna. Ez egy egyszerű…..
A Virus Bulletin nemrég összehasonlította a népszerű vírusirtó szoftverek teljesítményét, és megvizsgálta, hogy melyik ismeri fel a legtöbb kártevőt, miközben a legkevésbé lassítja le a számítógépet. Az eredmények meglepőek: néhány ingyenes vírusirtóról például kiderült, hogy extrém módon…..
A Drehernél láthatóan nem ülnek a babérjaikon, mert nem a tavalyi Hidegkomlós sikersztorit folytatják, hanem bevállalták, hogy egy új komlóval, a Calypsoval hidegkomlózzák a sört. Nézzük milyen lett a végeredmény és mit várhatunk idén a Hidegkomlóstól!..
sörfigyelő Argus Premium 2013.08.04 21:53:28
Illat: kellemes klasszikus Hab szokásos Lidl szabványnak megfelelően jó Szín: Aranybarna Egy kis pogit meg szalonnás kenyeret eszem pihenés gyanánt, nehogy úgy járjak a teszttel, mint szoktak járni mások, hogy a harmadik sör után már mindegyik nagyon jó. :D, mivel ezt a Grafenwalder után…..
Lordhell 2015.06.25 22:07:56
www.zdravapotravina.cz/pivo/argus-premium-lidl-ceska-republika

Sajnos csak ezt a képet találtam és tényleg nincs.
Lordhell 2016.08.03 22:34:02
@Madnezz: Neee!!! Miért, miért, miért???? Miért nem adják azt a fránya kukoricát a disznóknak. Régen szerettem faternak meghagytam, ha hazamegyek és bográcsozunk akkor csak ezt vegye. Mert jó, olcsó, a magyarokat hagyja meg a CBA POLCON. Látom szinte minden nap, de nem emeltem meg a dobozt, gondoltam most grátisz adnak kicsit, a beltartalom marad. Amúgy a gold 2 üveg /hét adagom az szerencsére változatlan, bár most zöld címkés és fehér az üveg de éppen azt iszom és mindig a szokott íz (szerintem).
Megint Neked Főztem-teszt, de ezúttal az első, zánkai strandnál található büfénél végeztük megterhelő munkánkat. A Neked főztem tulajdonosa és ötletgazdája, Orsi egy olyan helyet akart, ami nem folytatja a hekk-lángos-tócsi (nem írtuk el, itt így hívják: tócsi) sort, hanem friss, nagyrészt helyi…..
A ketogén diéta egy magas zsír, alacsony szénhidrát és moderált fehérje fogyasztást jelent alacsonyabb napi kalóriabevitellel a mindennapokban. A Paleo étrendnek egy szigorított változata, mivel a paleoban magasabb a napi megengedett szénhidrát és fehérje bevitel, és alacsonyabb a…..
Lordhell 2016.07.03 19:20:33
A Brexit hisztizőknek ajánlanék figyelmükbe egy angol mondást az EU-ról: "A franciákkal a lényeget kivéve semmiben nem értünk egyet, a németekkel mindenben egyetértünk kivéve a lényeget." Kontinentális gondolkodással az angolok nem érthetők meg, mert az európaiak - benne a magyarok - egyszerűen…..
Lordhell 2016.07.03 17:41:20
@Voyager10: Mondjuk kína, japán...
Biztosan érdekel Titeket, milyen játékokkal is játszhat egy gamer lány (nem szeretem igazán ezt a megnevezést, de majd később, külön bejegyzésben visszatérek a témára), a hétköznapokban. Nos, erre nincs és nem is lehet általánosságban elfogadott választ adni, ezért inkább arról fogok most írni, én…..
Playboy Pista A német varázsló 2016.06.18 10:19:19
  Kedden a szerkesztőségben magam is nemzeti színekkel festettem össze magamat. Mi több, sikeresen megjósoltam, hogy 2-0-ra győzünk az EB első meccsén. Mondhatnám, hogy tudtam előre, de ki kell ábrándítsak mindenkit (a mindenki alatt magamat is beleértve), hogy teljesen hasraütésszerűen…..
Gyász: Rich Piana meghalt Aki egy kicsit is otthon van a testépítés és fitness világban, az minimum hallott már Rich Piana nevéről. „Bármi áron, bármibe is kerül.” Ez az ő mottója. Következésképp az életét tette fel erre a sportra és bizony nem is félti azt, amikor szteroidokkal és növekedési…..
Lordhell 2016.06.04 23:02:33
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nekem meg a farkam :), de kinek az izom, kinek más. Én inkább lefekszem egy szép lánnyal, mint mutogatom neki a bicepszem. Mellesleg hosszútávfutok (nem jól de futok), a csávó 1000 méter után sírva hívna mentőt :D.
Lordhell 2016.06.04 23:56:39
@_Wasp_: Ha utolér! HAHA! De ez nem most jön el :). Nem erős csak izmos, az izom tömege és testi erő nem 1 és ugyanaz. Láttam én már akkora vádlival és combbal vért vizelve futni embereket hegynek felfele, egy nyüzüge gyerek úgy elment mellette, mint TVG a trabant mellett.
Sajnos a szteroidok 1-2 rossz tulajdonsága miatt: www.webbeteg.hu/cikkek/endokrin/1823/az-anabolikus-szteroidok-es-mellekhatasai , inkább maradok meg úgy, hogy tudom mire való a harmadik lábam és fel is áll, mert hiába van egy dögös csajom, ha a cerka 6 órát mond, az legalább olyan, mintha lenne egy Ferrarim de kezem lábam nem.
Az atomfegyverekről szóló hidegháborús dokumentumok titkosítása részben idén járt le, így közzétették, hogy az USA atombombái milyen célokra voltak rögzítve. Mivel Magyarország a keleti blokk része volt, így hazánkra is több töltet volt ráállítva. Tipikusan repülőterek…..
Lordhell 2016.06.04 23:11:52
Lordhell 2016.06.04 23:15:07
@val: Ne is tedd, mert 1 magában a reaktor anyagai olyan mértékben fel vannak aktiválva, hogy lehetnél sugárbeteg páróra ott tartózkodás után természetesen.
PrehryFarkas “De megváltoztál! A gyerekek tiszta kis jenkik lettek! Látszik, hogy már egy ideje kint vagytok! Ezt meg mióta csináljátok? Na, ezt sem itthon tanultátok! “ Ilyen és ezekhez hasonló – általában azonban jóhiszemű – megjegyzéseket, kérdéseket egyre többet kapok illetve kapunk nyaranta,…..
Hogy teljesen megértsük a minket körülvevő univerzumot, fárasztó feladatnak tűnik. Bár sok kérdésre választ találtunk már – miért esik le az alma a fáról? hogyan keringenek a bolygók a Nap körül? miért látjuk kéknek az eget? – mégis ahhoz, hogy megismerjük a világegyetem összes titkát, garantáltan…..
Lordhell 2016.05.24 17:33:48
@triac: De ez is csak vákuumban, más közegben ennél lassabb (Cserenkov effektus is ennek következménye), ha már szőrszál hasogatunk.
Black Tulip Beauty Chemi-phobia 2016.05.15 13:09:22
Mostanában elég sokat olvasgattam a Krémmániát és rengeteg olyan hozzászólást találni, mely arról árulkodik, hogy sok ember nagyon fél a szintetizált vegyületektől. Lassan diplomás (legalábbis remélem :D) vegyészként ezeket néha elég bosszantó olvasni. Ezért ebben a bejegyzésben arra próbálok…..
Lordhell 2016.05.16 09:04:31
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Lúgos vízen, én is szoktam röhögni, bár én csak technikumot végeztem. Több kémia elférne általános iskolai és középiskolai oktatásban.
A jelenség nem új keletű persze. Rég megszoktuk a 90 darabos 100-as zsepit, és gyakorlatilag felnőtt egy generáció, mely már nem látott  2 decis tejfölt. A nép néha még bosszankodik egy sort a fogyatkozó egységeken, de általában  keserű beletörődéssel konstatálja,…..
Lordhell 2016.05.10 11:19:31
@nagybalfasz: szerintem, jó a LIDL-s sör (majestic/gold verzió). Nincs benne kukorica, a majestic kicsit kesernyésebb, a gold édesebb. A magyar söripar hulladékaihoz képes fényévekre van.
sorfigyelo.blog.hu/2014/01/13/argus_gold egy kis tesz. Bár nem adok a tesztekre, napi sörként nekem ez jött be.
Az eldugult lefolyó sokszor gondot okoz, különösen, ha némi ételmaradék is kerül a mosogatóba. A kávézacc azonban erre is kiváló megoldás, annyi teendőnk van, hogy a kávéfőzőből nem a kukába, hanem a lefolyóba öntjük a kávéfőzés során visszamaradt zaccot és máris kitisztul a lefolyó.Ha már teljesen…..
Lordhell 2016.04.27 17:04:15
@skeewiff: A google-n az is rajta van, hogy a nap kering a föld körül, meg fotelban ülve fogysz stb... Nem árt némi bizonytalansággal és fenntartásokkal kezelni a rajta található adathalmazt.
Több éve teszteljük a balatoni és a Balaton környéki vendéglátóhelyeket, és szerencsére egyre hosszabb a szuper helyeket bemutató toplistánk. Egyre könnyebb jó helyeket találni, akár a kalóriavadászat, akár csúcsgasztronómiai élmény a cél. A szubjektív lista természetesen…..
Lordhell 2016.04.20 05:25:15
@mcbrian: Google a te a barátod...