Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EatClean

21 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A francia Jaques Sayagh-nak ugyan fedél nincs a feje fölött, de ez nem zavarja abban, hogy izmokat fejlesszen. Az 50 éves férfi alkoholizmusból menekült a testépítésben és ez olyan jól sikerült, hogy már testépítő versenyekre is jár. Edzéseit az utcán végzi és a…..
Érdekes interaktív infografikára bukkantam a National Geographic oldalán. Kedvenc tudományos magazinom ugyanis összegyűjtötte a világ étkezési szokásait és az elmúlt 50 évre visszakereshető grafikonokkal mutatja be. Az oldalon megtekinthejtük, hogy az elmúlt 50 évben…..
Most csak 5 percre tudtam felugorni, de ez pont elég arra, hogy megosszak egy szuper őszi fűszerkeveréket, ami tökéletesen passzol a sütőtökös ételekhez, desszertekhez. Ami kell hozzá:1/4 csésze őrölt fahéj 1 1 evőkanál őrölt gyömbér 2 tk szerecsendió 2 tk szegfűszeg *1…..
Az ízfokozókban és olajban csöpögő, burgonyából készült chips az étkezés legalja. Egy gond van vele: nagyon finom. Szerencsére erre is van megoldás, persze csak ha magunk vesszük kézbe a dolgokat és hajlandóak vagyunk megsütni életünk első zöldség chipszét...majd a…..
HA van muffinforma otthon szuperegyszerű sós muffinokat készíthetsz az egészséges a diéta jegyében., mindenmentesen és proteindúsan :) 1. lépés: A formák aljára halmozd fel a tölteléket. Itt érdemes nem csak finom, de jó alapanyagokat választanod, pár tipp: spenót, hagyma,…..
Ezen a speciális lenyelhető kamerás kapszula, valamint egy hasonlóan ügyes különféle gyomortevékenységeket figyelő szenzoros kapszula segítségével készített videón jól látszik milyen változáson megy keresztül az étel a gyomorba. A kísérlet során egyszer igazi "junkfood"…..
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
Esküszöm, ez lesz az utolsó poszt a múlt szombatról, de hát mit csináljak, ha egyszer annyi jó helyen jártunk. Reggel ugye volt a grúz pékség, délután a Párisi Nagyáruház és a Lotz terem, a kettő közt meg elmentünk ebédelni egy étterembe. Őszintén szólva nem vagyok nagy…..
EatClean 2010.09.04 17:05:28
@georg 48: Paraszt :D
Egy esélyed lehet. ha ismered a HR est. Ha lehet közelebbről is (15-20 cm). Egy cégnél mikor jelentkeztem Műszaki ellenőrnek hozzájuk mert felháborított az a kontár munka amit az alvállalkozóik csináltak (csinálnak) a villanyórákban csak bólogattak mint kutya a hátsó ablakban.…..
EatClean 2010.06.18 11:12:35
Subba Miből lesz a cserebogár 2010.06.09 13:46:00
Meg a nagy magyar slágerek: a Bikini A sötétebbik oldal című, 1991-ben megjelent albumán található Részegen ki visz majd haza című förmedvény konkrétan egy az egyben megegyezik az 1989-ben megjelent Super Mario Land zenéjével. A nótát egyébként D. Nagy Lala annó…..
EatClean 2010.06.09 19:37:12
Az online fogadóirodák  szabályozatlanságuk miatt nehezen kérhetők számon jogilag. Az alábbi ügy is egy ilyen problémát ismertet.Tisztelt Zugyügyvéd!Segítséget szeretnék kérni.Adott a betclic nevű netes sportfogadás oldal, melyre néhány hónapja regisztráltam (a…..
Vagy beküldőnknek van igaza, és átittunk valami háborút amiben nyertünk némi területet a sógoroktól szomszédainktól? Sajnos egyik sem, csak a formák a winetoursnál foglalkoztak többet a kelleténél a borokkal földrajz helyett. (Klikk a képre.)UPDATE: Közben kiderült, hogy én…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/11 Subject: Bukka Party - Jelentkezés To: bukkaparty@bevallalos.hu   Sziasztok Bevállalósok!   A siteon olvastam - edgeH a nickem - hogy jelentkezőket vártok a II. BukkaPartyra, ahol Throath Andival a főszerepben három lány egyszerre próbálja…..
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
Dezsőmail Subject: Filmszerep 2010.03.01 10:45:00
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/26 Subject: Filmszerep To: Wolesinszky Balázs   Szevasz Baloo!   Téged láthattalak tegnap egy vitaminos reklámban? A spotban egy csaj ébresztett reggel - elég nagy volt a segge, ezt én biztos nem így csináltam volna, hiszen szerintem a nők…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Subba Vasárnapina: Farsang 2010.02.07 12:07:00
Pompom lányok Jelmezes Álarc Lakk Farsang Kampókéz Macskanő Lábacskák Majesty    ..
Munkahelyi (T)error "Ne ugass" 2009.08.27 06:00:00
Erynnis végre ismét köztünk, ennek örömére ismét munkajogos napot tartunk. Olvasónkat kipécézte magának egyik kollégája, folyamatosan piszkálja beszédhibája miatt, lopással is meggyanúsította.DespiSzia Erynnis!A neten kerestem a témába vágó írásokat, így találtam az…..
Amerika fegyvermániája, Bush háborúja, és az egészségügyi rendszer után Michael Moore a gazdasági világválságról készített dokumentumfilmnek álcázott mozgóképes pamfletet. A film első előzetesében ismét azt látjuk, hogy valakik valahová nem akarják őt beengedni forgatni,…..
Heßliche Zeiten - ezzel a mottóval toboroz antifákat az augusztus 15-i budapesti náciparédára a bécsi Aua! csoport. Magyar részről az NS Front szervezi a Hess-megemlékezést, ami olyan nagyszerű csoportosulásokat tömörít, mint amilyen a Blood & Honour Hungaria (ezek nincsenek…..
Nehéz ezt a képet máshogy értelmezni. K.V. fotózta az ablakukból a Hitgyüli utánfutós reklámautóját, ami egy hatalmas Bibliát hurcol magával Budapesten Egerben: Ma délelőtt nyugodtan ültünk a gépünk előtt, amikor arra jött egy kocsi hangosbemondóval. Gondoltuk már megint egy…..