Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Na Ez Az

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásos sírás jön, egyre több a pocsék helyesírással rendelkező ember.  Nem a rövidítésekkel van gondom, sem az internetes szlenggel, ezek részei az életnek. A nyelv folyamatosan változik, jönnek be új szavak és vesznek el kevésbé használtak. Az elgépeléssel sincs semmi…..
Na Ez Az 2014.06.24 10:46:17
@CsakEgysrác: Aha. Tehát a pénz. Ragyogóan bemutattad egy buta embert értékítéleti sorrendjét. Aki adott esetben annyira buta, mint az egykorvolt köztársasági elnökünk, hogy fel sem fogja, hogy a butasága már egy egész országnak kényelmetlen.

Remélem, neked nem ezek az emberek a péladképeid.
Na Ez Az 2014.06.26 11:04:30
@CsakEgysrác: Félreértettél. Nem haragszom, vagy ha úgy tűnik, akkor is "érted, nem ellened"!

A felsőoktatásban eltöltött hosszú idő nem csak a folyyamatos szakmai megújulásra vett rá, hanem a nyelvi helyesség fontosságára is rávilágított, hiszen egy félreérthetően megfogalmazott szakmai magyarázatot bizony félre is értik.

Hogy mások is így gondolják, az kiderül abból, hogy a Műegyetem mérnöktovábbképzésében volt olyan kurzus, aminek "Előadásmód és beszédtechnika a műszaki gyakorlatban" címet viselte.

Az már sajnos a közoktatást minősíti, hogy régen az iskolázatlannak számító (2...4 osztályt végzett) emberek sokkal helyesebben írtak-beszéltek, mit a napjainkban hasonlóan iskolázatlannak (6...8 osztályt végzett!) számító réteg.
Még mindig nem merünk sima PDF-ben számlázni 2014.06.24, Ruszin Zsolt, Forrás: Verlag Dashöfer (http://www.dashofer.hu) Az EU számlázási irányelve alapján Magyarország is megszüntette az elektronikus aláírási kötelmet, mégis lépten-nyomon beleütközhetünk abba, hogy az…..
"Ham and eggs" szendvicset először Spanyolországban ettem. Az Ebro-parti horgásztelepet a manchesteri születésű Mike üzemeltette, aki a könnyebb megélhetés reményében költözött Spanyolországba. Horgászpartnerem Rick, az évente rendszeresen visszatérő skót volt. Mike…..
Na Ez Az 2014.06.23 05:18:34
@Hobbiszakács: Én azt írtam volna (akkor), hogy "Rántottás szendvics ZH-val." :D
Helyből berosálok, micsoda jófejség már az RTL-től, hogy elkezdte szénné szopatni a gulyásgergőféle felfuvalkodott narancsos senkiket, meg amúgy normális híradóval rukkol elő. Olyannal, amelyet mindig is kellett volna neki: bulvárfos helyett kőkemény valóság és rendszerkritika.…..
Na Ez Az 2014.06.13 22:06:53
@viragimado: Csak nem megy ez Neked!

"De a sajtószabadság akkor sem a reklámot jelenti."

Nem CSAK a reklámot jelenti, de azt is! A játékszabályokat meg lehet szabni, (valótlan tartalom, sértő, stb.) de azon túlmenően nem szabad korlátozni! Pízd rá a szolgáltatóra és a felhasználóra. Sokadszor írom le Neked, próbáld már megérteni!

"Ha szar a műsor, akkor alacsony a nézettsége, ezért kevés a reklámbevétele. Ha olyan műsorokat csinál, amelyeknek nagy a nézettsége, akkor drágább a reklámidő, ezért nő a reklámbevétele."

"És nem hinném, hogy az RTL ilyen riportjait sokan
néznék."

Hogy Te mit hiszel, az nem számít! A ténylegesen MÉRT nézettség számít, még ha adott esetben a nézettség oltárán vérzik el akárhány minőségi műsor!

(Emlékeim szerint volt már a jelenlegi színvonalnál sokka rosszabb, és sokkal jobb műsora is az RTL-nek, ami érdektelenségbe fulladt, ezért levették a műsorról.)
Na Ez Az 2014.06.13 22:17:34
@viragimado: "szép utópia, de az lenne a sajtó szabadság, hogy az igazat irhassák meg, mutathassák meg."

Na EZT nem akarja Orbán, ezért KELL a sorból kilógó RTL-t bedarálni!

Tehát NEM a reklámmal és annak minőségével van probléma, az csak parasztvakítás, amin jól elvitatkozgatunk, holott az csak egy ESZKÖZ az egy hangon hozsannázó média megteremtéséhez.
Na Ez Az 2014.06.13 22:26:36
@Krisz11: Nem értelek! Ha EZ téged nem érdekel, miért olvasod, miért szólsz hozzá?
A politikusok bulvármédiában való szereplése ma már viszonylag gyakori jelenség. Elég, ha csak Rogán Antalt vesszük, aki szerepelt már a TV2 napi sorozatában, de avatott Blikket reklámozó rikkancs szobrot is az V. kerületben. Vagy Hajdú Péter műsorát, ahová időnként Majka papa,…..
Na Ez Az 2014.05.25 19:04:23
@♔batyu♔: Grósz 1987 júniusában lett miniszterelnök. Nagy csibész és "büdös komcsi" volt, de 1987 március 15.-én nem ő veretett!
Vallásalapítók, próféták, nagy gondolkodók, világhíres írók, költők keresték/keresik a Teremtés célját és az emberi élet értelmét. Ha ők nem tudták megfejteni a titkot, én biztos nem fogom. Ám azt sejtem, hogy földi létünknek vannak csúcspontjai, amikor rövid időre…..