Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gamer Lány

71 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új generáció egyik különleges figurája Teddy Lupin, a Remus és Tonks kisbabaként elárvult fia. Vajon melyik Malfoy fogja őt tanítani? És mire? CÍM: Legjobban a csend fáj; a hallgatásCSAPAT: mentorKULCS: Teddy LupinJOGOK: Rowling kisasszonyt illetik.MŰFAJ: angst,…..
Victoire Weasley anyja a gyönyörű félvéla, Fleur Delacour, apja pedig Bill Weasley. Vajon mi történik, ha egy ilyen lány egy Malfoy közelébe kerül, és tanulni kezd tőle? CÍM: Sepregess a saját házad táján!CSAPAT: MentorKULCS: Victoire WeasleyJOGOK: Tudjukkié :) Azaz igen, J. K.…..
Neville Longbottom különleges figura. Látszólag ügyetlen és gyenge varázsló - de a látszat néha csal. Most például Neville-nek Dracótól kell tanulnia, és talán mindannyian meglepődünk. CÍM: Neville bátorságaCSAPAT: MentorKULCS: Neville LongbottomJOGOK: Az írónőéMŰFAJ:…..
Gamer Lány 2015.04.13 10:30:07
Kedves Író!

Menten sírva fakadok. Ez egy annyira aranyos és jó történet...lett volna, ha nem vagy ennyire figyelmetlen. Szégyenlem magam, hogy milyen pontok lesznek belőle.

1, Csapat: Sajnos nem. Csak egy picivel kellett volna többet fordítanod rá. Értem, hogy Draco mért akarta Neville-t tanítani, egyszer sem tette meg ténylegesen.
2, Kulcs: Neville ott volt, de kétlem, hogy a tanulás a tanítványi pozíccó miatt lett volna. Pusztán Harry és a saját szorgalma inspirálta. 3pont
3, Karakterek: Lássuk csak, Neville tetszett. Szeretem, ha nem nyámnyila egy férfi. Harry elment, de ez a történet nem igazán róla szólt, Dracót megértem, az OOC ellenére is. Azonban nem tudtunk meg semmit a sokat emlegetett Főnixekről, se Cormac indokairól, vagy ,hogy mért áruló, és ő nem is volt igazán közel Harryhez soha. Ez így nem annyira jó. 3pont
4, Cselekmény: Cuki, ez vitathatatlan, ugyanakkor nagyon gyors, kidolgozatlan és rosszul fókuszált. Az elején Draco és Neville túl sokat beszélnek, hogy aztán a történet pik-piakk véget érjen. Összecsapott. 3pont
5, A véleményem, hogy elkapkodtad. Katasztrófa a helyesírás! Ha nem volt bétád, akkor szerezz egyet, ha meg volt, vegyél neki egy Helyesírási szabályzatot. Ugyanakkor az ötlet újszerű, még nem olvastam olyat, hogy valaki felvenne egy jegyet, de nem Voldiét. Ez tetszett, de kidolgozatlan maradt. Ha egyszer kijavítanád és feltöltenéd valahová, akkor nagyon szeretném elolvasni. Mert ez így csak egy hosszabb történt közepéről egy kis szelet. 3pont

Ha a Kihívás végén kiderül, hogy ez egy pót-történet volt, akkor gratulálok, hogy valaki kétszer dolgozott és mégis volt ennyi fantázia benne. Egyébként viszont még az MS Word is kijavította volna a hibák felét és akkor nem történnek ilyen csúnya lepontozások. Nagyon sajnálom.

Azért kitartás!

Gamer Lány
Malfoy Kihívás Harry, a mentor 2015.04.04 19:00:00
Vagy van egy másik nagyon jó felállás: amikor Harry Potternek egy Malfoyt kell oktatnia. Azt hiszem, tudna mit mutatni bármelyiküknek. CÍM: A szabadság áraCSAPAT: TanítványKULCS: Harry PotterJOGOK: J.K. RowlingMŰFAJ: drámaFIGYELMEZTETÉSEK: angst és komor hangulat váltakozása; slash…..
Tudom, tudom, egy kicsit sokáig tartott, de higgyétek el, volt minek leülepednie. Fél év élményeit, pozitívat és negatívat egyaránt kellett megemésztenem, hogy egy tényleg őszinte és nem őszintén agybajos lezárást tudjak írni. A rövid verzió az, hogy: Köszönöm szépen…..
Hát, nagyon úgy néz ki, hogy elérkeztünk az utolsó bejegyzéshez, legalábbis ami a külföldi tartózkodásomat illeti. Bizony, egy hét múlva már majdnem otthon leszek. Mit is mondhatnék erről a hétről? Folytattam az itteni életem felszámolását és igyekeztem kiélvezni az utolsó…..
Szóval az úgy volt, hogy múlt pénteken megérkezett Szöszi. Akit saját bevallása szerint akár Pörköltszaftos Megybefőttként is emlegethetnék, de mondtam neki, hogy ezt megtartjuk későbbre, amikor szuperhősnevet kell választanunk neki.  Szöszi civilben ugyan abba a felsőoktatási…..
Ha a Frozen volt az utóbbi idők legjobb Disney-hercegnős meséje kislányoknak, akkor a Big Hero 6 a tökéletes minden olyan testvérpárnak, ahol két fiúról beszélhetünk. Vagy viszonylag fiús lányokról.  A történet szerint Tadashi és Hiro testvérek. Mindketten igen tehetségesek a…..
Már egy hete is van, hogy utoljára bejelentkeztem és a falamon a naptár azt jelzi, hogy már nem is sok van hátra. Bizony bizony, közeledik a hazautazás, de előtte még túl kellett esnem a vizsgaidőszakon. Sok, de korántsem elég felkészülés után meglehetősen idegesen mentem az…..
Hát.. Üdvözlök mindenkit az új évben! Remélem a másnaposságok és a kialvatlanságok már elmúltak, és mindenki készen áll egy újabb, remélhetőleg eseménydús évre. No de tekintsünk vissza pár napot az Óévre, mivel a hétfő még oda tartozott. Tudom, hogy ez már lejárt,…..
Hát... most legalább van mivel felzárkóznom. Ezen a héten több helyen jártam, mint az elmúlt két hónapban összesen. Mint említettem, múlt vasárnap megérkezett a Kedves, hogy velem töltse a karácsonyt. A kezdeti "nem tudom elengedni a kezed és nem tudom levakarni a vigyort a…..
Nem tudom hányan vették észre, hogy elmaradt a péntek, de így volt. Ez esetben azonban nem csak a blogbejegyzésre értem ezt, hanem a pénteki napra is.  Az a filozófiám, hogy amikor az embernek valamiféle iskolai/munkahelyi szünete van, akkor minden nap szombat, kivéve azt, amikor…..
A hétvége? Nem emlékszem igazán... Rémlik, hogy voltak terveim, amik persze nem valósultak meg, például kiruccanás Párizsba, karácsonyi ajándék vásárlás, találkozás a lányokkal... de sajnos a maradék agysejtjeimet felemésztették a sorozat epizódok és a filmek a…..