Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trackers

0 bejegyzést írt és 1991 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar kormány egyik pillanatról a másikra betiltotta a gender szakokat a magyar egyetemeken. Írtunk már erről, de most a dolog jelentősége miatt térjünk ide vissza még egy pár polgári szóra. A sebesség nem érdekes. Az Akadémia vezetése 54 percet kapott, hogy véleményezze a (fél)kivégzéséről…..
Trackers 2018.08.13 10:07:50
@Attilajukkaja:

Ezt légyszi fejtsd már ki, hogy a "butch"-ok, "fluid"-ok, vagy a LGBTQPIA és a többszáz más betű és szó mögötti fogalmak, baromságok, milyen eget rengető felfedezést hivatottak előidézni ?
Trackers 2018.08.13 10:09:24
@nu pagagyí:

Már ha arra gondolsz, hogy a választásokon nyertes kormányalakító pártokon kívül másnak nincs jelentős ráhatása a törvényhozásra, akkor az szintén ugyanígy működik mindenhol.
Trackers 2018.08.13 10:19:26
@Attilajukkaja:

A képzési rendszer piramis elven működik. 8 általánost majdnem mindenki elvégzi, gimit már kevesebben.
Tanárnak, és informatikusnak, jogásznak, ezek közül "elég sok" embert felvesznek, akik nagyrésze (50%-70%) el is végzi az egyetemet.
Atomfizikus, matematikus viszont csak egy rendkívül szűk rétegből lesz csupán, akik a tudományos áátörések 99%-át elérik.
Ilyen értelemben beszélek csúcsról.

Gender szakosnak meg az megy, akit sehova máshova nem vettek fel.
Ilyen értelemben beszélek aljáról.
Félrecsúszott lényeglátók A baloldal jelentős része képtelen arra, hogy tisztázza a viszonyát a marxizmushoz (illetve a marxista szellemiséghez) és képes legyen túllépni rajta, megtartva az ideológiából azt, ami valóban hasznos lehet a számunkra. A legtöbb baloldali és mérsékelt jobboldali képtelen…..
Trackers 2018.08.07 15:47:58
@nu pagagyí:

Ez marhaság.

Semmivel nem volt olcsóbb Mészárostól a Strabag, Alstom meg a többi külföldi multi. Csak a Simor féle visszautalt 100 millák miatt nyertek.

Csak míg a külföldiek kivitték a profitot, Mészáros meg itt fekteti be.
Trackers 2018.08.07 16:15:47
@chrisred:

Ez marahaság. Minden vezető ki tudja iktatni a féket és ellensúlyt, ha van mögötte törvényváltoztató erő.
A kérdés az, hogy megteszi-e.
Ennek semmi köze a liberalizmushoz.

A liberalizmus a valóságban csak egy eszme. A szabadság utáni vágy. Ami egyébként minden embernek a sajátja.
A liberalizmust a politikában arra használják, hogy a többségre ráerőszakoljanak agyament baromságokat, amiket demokratikus keretek között soha senki nem tudna keresztülverni.
Trackers 2018.08.07 16:17:38
@nu pagagyí:

Marhaság.
Mészáros és a többiek 2/3-nyi közbeszerzést nyernek, a külföldiek most is megnyerik az 1/3-ot, azaz inulnak.
A szocik alatt fordítva volt. És semmivel sem volt nagyobb verseny, vagy olcsóbb kivitelezés. Csak szoci számlára visszautalt 100 millák.
A meleg, mint szó, tök okés, lásd meleg ölelés, sőt, meleg öl, DE persze lehet melegen ajánlom is, ami meg kicsit agresszív, mint a HírTV régiúj vezetőségének próbálkozása a Sötét Rettenet 1326 Napja, azaz Orbán Viktor Simicska Lajos általi legecizése és Simicska Lajos kivert kutyaként való távozása…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Trackers 2018.08.07 09:15:02
Az azért lemaradt a kritikából, hogy az alapok igazak.
Azaz tényleg létezik a hetero fehérek elleni bojkott, mégha hülye példát is hoztak fel bizonyításképpen:
konyves.blog.hu/2015/03/16/tul_sok_olyan_konyvet_olvasol_amit_feher_heteroszexualis_ferfiak_irtak
"Február 22-én a New York-i feminista író, K Tempest a blogján arra ösztönözte olvasóit, hogy egy évig ne vegyenek kezükbe olyan könyvet, amit a kiváltságosok hangján megszólaló fehér ciszheteró férfi írt. "
...
" We Need Diverse Books Tumblr-oldalra is rátalált, ahol nem állnak meg a fehér, heteró férfiak bojkottálásánál, és egyenesen azt követelik, hogy a gyerekirodalom sokszínűbb, változatosabb legyen. Az oldal arra is emlékeztet, hogy a gyerekkönyvekben nagyon kevés a fekete, meleg, leszbikus és transznemű szereplő, aki segítene a gyerekeknek elfogadni, hogy nincsenek egyedül. "
...
A cikk szerzője szerint ezzel egy időben furcsa dolog történik, ami valami sokkal baljósabbnak a kezdete – egyre többet támadják a fehér férfiakat a közösségi médiában, csak azért mert fehérek és férfiak. Ennek a „bizarr trendnek” már neve is van, ez a punching up, melyben teljesen rendben van, hogy előítéletesek vagyunk a fehérek (főleg férfiak) irányába, a fehéreknek pedig, mivel régóta olyan jó nekik (a könyvszakmában főleg), nincs joguk válaszolni.
...
Trackers 2018.08.07 09:19:04
@marius1:

Rendkívül hasonló a retorikád az Origóhoz. Listázod kiket kell utálni, és uszítassz ellenük.
Nem tűnt fel ?
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán érkezett kétnapos látogatásra Izraelbe, aminek keretében találkozott Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel, és Reuven Rivlin államfővel is. Orbán többek között azt hangsúlyozta, hogy itthon "zéró tolerancia van az antiszemitizmus ellen."A közmédia is…..
Ma már kormányoldalon sem fecsérelnek időt és energiát annak a ténynek a tagadására, hogy minden, ami a Fideszben történik, egyedül Orbán Viktor döntéseitől függ. A miniszterelnök hatalmának kiteljesedése azonban nem pusztán saját pártjára, hanem a kétharmados parlamenti többségén keresztül az egész…..
Trackers 2018.07.11 08:14:15
@bobijub:

Ez egy veretes baromság. Épp az Index írta a minap, hogy Simicska a közellenség vígan elvan az idei nyereségéből is.
Azaz nem igazán van olyan hogy feketelista. Vagy ha van, akkor annak nem része az ellehetetlenítés, legfeljebb a protekcióból való kikerülés.
Szerző: PFA Szeretek kommenteket olvasni a különböző cikkek alatt, mert a leghumorosabbtól a legostobábbig mindenki fellelhető. Kivétel nélkül elcsodálkozom minden alkalommal. Ma este egy elég szomorú hírt láttam meg: egy nő levert egy fecskefészket a 3. emeleti lakása erkélyéről. Hmm… hát sajnos…..
Van egy kommunista vőfély, aki Somogyaszalótól, Újpesten át Józsefvárosig mindenhol elindul, ahol kamujelölteket keresnek. Schmuck Andor véletlenül kapott 21 szavazatot. ..
JogÁsz Ki mint él, úgy ítél 2018.07.08 12:11:51
„A bírák függetlenek és csak a törvénynek vannak alávetve” (Alaptörvény) „A bíró minden ügyben befolyástól mentesen, és részrehajlás nélkül köteles eljárni” (A bírák jogállásáról…szóló törvény) „A felek és más perbeli személyek eljárási jogaik gyakorlása és kötelezettségeik teljesítése során…..
Trackers 2018.07.09 15:09:16
@illaim:

Nincs itt semmliyen báj.

Kivénhedt komcsi bírák tartják máig fogva az igazságszolgáltatást.

Gyurcsány és munkásőr ex-ÁVH-s pribékjei ezt éltetik máig.
A magyar nemzet - ahogy ma értjük - Trianon terméke. A királyi Magyarország (a Korona) a XIX. század elejéig egyértelműen és kizárólag jogi eszme volt, ahogy a magyar Korona országai is közigazgatási egységek voltak; a nemesi natio nem az etnikai kollektívumot jelentette. Az Országban mindezen túl…..
Trackers 2018.07.09 15:06:36
flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/megbukott-a-finnugor-legenda
Trefort Ágoston, nyilván más kiutat nem találva, elvárását megosztotta a keleti származást pocskondiázó, lesajnáló, hatalomhoz simuló értelmiséggel. A következő volt a véleménye: „…Nekem azonban, mint miniszternek, az ország érdekeit kell néznem, és ezért a külső tekintély szempontjából előnyösebb a finnugor származás princípiumát fogadnom el, mert nekünk nem ázsiai, hanem európai rokonokra van szükségünk.”
Trackers 2018.07.09 15:07:32
mno.hu/migr_1834/nyelvedesanyank-235084
„Tisztelem az urak álláspontját, nekem azonban – mint miniszternek – az ország érdekeit kell néznem, és ezért a külső tekintély szempontjából előnyösebb finnugor származás princípiumát fogadom el, mert nekünk nem ázsiai, hanem európai rokonokra van szükségünk. A kormány a jövőben csakis a tudomány ama képviselőit fogja támogatni, akik a finnugor eredet mellett törnek lándzsát.” Így döntötte el a visszaemlékezések szerint Trefort Ágoston (1817–1888) vallás- és közoktatásügyi miniszter az ugor–török „háborút”, tette ezzel hivatalossá a finnugor rokonságot, és kente fel Hunfalvy Pált és Budenz Józsefet a magyar nyelvtörténet pápájává.
Ungár Péterről, az ellenzék - papíron - leggazdagabb emberéről írt az Index egy portrét egy hónappal ezelőtt, melyben többek között arról is szó volt, hogy az lenne a jó, ha minden pártnak lenne saját médiája. Elsősorban nem az a lényeg, hogy ez így vagy úgy, de a médiaalapú politizálásnak…..
Trackers 2018.07.09 09:40:29
@Measurer:

Csak független sajtó tud kiegyensúlyozottan tájékoztatni. És mivel nincs független, így egyik se kiegyensúlyozott.

De lássuk be, furán is nézne ki, hogy egy újság ugyanabban a cikkben pl leírná, hogy Soros Ukrajnai puccsát, a bábkormány létrehozását, a Naftogáz felvásárlását, majd hosszasan a filantróp tevékenységéről beszámolnának.
Pedig mindkét vetület és esemény, valóban megtörtént.
Úgy tűnik, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nem ment el nyári szünetre annak ellenére, hogy nem jutottak képviselő-jelöltjeik a Parlamentbe az áprilisi választásokon. Ők mégis úgy gondolják, hogy a politikai ellenállásnak nem szabad vakációra vonulnia addig, amíg egy hatalmától megrészegült párt vezeti…..
Papíron maradnak, a gyakorlatban elmennek. ..
Trackers 2018.06.26 12:28:56
@Párduc oroszlán gorilla... Makákó!:

"A liberális demokráciának márpedig az a lényege, hogy a liberálisok megbélyegeznek mindenki mást a nézetei vagy elvei miatt. "

Ez pontosan így van. A liberalizmust eleve arra találták ki, hogy olyan dolgokat nyomjanak le a többségi társadalom torkán, amit demokratikus keretek között soha senki nem tudna lenyomni.

Más értelme nincs a liberalizmusnak semmi. Hisz szabadság vágy mindenkiben él, a másik iránti tisztelet is.
Az hogy odaszarhasson a hajléktalan az utca közepére, és hogy a melegek dughassanak az Andrássyn, na azt már nehezebb hagyományos módszerekkel az emberek torkán áttolni.
Trackers 2018.06.26 12:31:40
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Már boccs, de fejts már ki légyszi hogy mi változott törvényileg, ami okán ezt a döntést hozták, amiről korábban azt hazudták hogy marhaság.-

Azaz hogy konkrétan melyik passzus lehetetleníti el a működésük.
Kösz.
Novák Katalin szerint a növekedés és a családok költségvetése a 2019-es. Valami biztos, hogy növekedni fog. A kérdés csak az, hogy mi...
Trackers 2018.06.26 10:18:14
@Dorinda41:

Látszik a demográfia mutatókon is.
A született gyerekek száma az MSZP-SZDSZ kormányok alatt soha nem látott ütemben csökkent, a Fidesz alatt enyhe csökkenés, stagnálás, és enyhe emelkedés a jellemző.

Azaz a csökkenő trendet megállították.
Semmiféle olyan politikai-kulturális tradíciónk nincs, amit egyáltalán néven tudnánk nevezni, nemzeti egyetértés volna róla és termékeny identitást adna nekünk. Ami leghamarabb eszünkbe jut (a homogenitás mítoszán túl), azok az alávetettségünk mérföldkövei -- tradíciónk az alávetettség és nyomában a…..
Trackers 2018.06.20 08:12:42
@HaFr:

Az utóbbi időkben (cirka választások óta) másról se írsz, csakhogy mennyire szar a nacionalizmus.
Onnan nézve lehet hogy szar.
Mert nem lehet legyőzni Orbánt nélküle.

De innen úgy gondoljuk, hogy Szerencsére.
Mert így, ha legyőzi valaki, akkor annak szintúgy hinnie kell a magyar nemzetben, identitásban, egészséges nacionalizmusban.

Ami nélkül az ország elveszett.
Trackers 2018.06.20 08:14:28
@városi fiú:

Azt ugye tudod, hogy a 98%-os különadót, amit az MSZP pofátlan végkielégítése ellen találtak ki, a 2 milla feletti kifizetésekre, Strasszburgban kaszálták el, és fizettették vissza velünk, az MSZP-s tolvajoknak ?
Trackers 2018.06.20 08:16:06
@városi fiú:

Erről beszélek.
Nem is titkoljátok, hogy a hazaszeretet nektek társaság függő. Ha tetszik a társaság akár még himnuszt is énekeltek.

Ha nem akkor leköpitek ami magyar.

Szerencsére kevesen vagytok.
Úgy tűnik, nem nagy baj, ha nem tud a gyerek rendesen olvasni, csak a hazáját szeresse. De pont úgy ám, ahogy az elő lesz írva!..
Trackers 2018.06.19 22:20:44
@dr. mesterséges színezék:

Ez természetesen így van. Büszke magyarként szívesen emlékszem minden elődömre, mely büszkeségre okot ad.
A marhákkal felelsősséget most sem vállalok, és a jövőben sem szándékozom.

A ballibek épp ezen elmélet ellenkezőjét prosperálják. Csak a bűntudatot hintik mesterségesen, és mindent eltagadnak ami büszkeségre, nacionalizmusra ad jó okot.
A mai parlamenti ellenzék tagjainak növekvő részéről sejtjük, hogy közvetve vagy közvetlenül a Fidesz érdekei szerint politizál, ami lehetetlenné teszi akár a parlamenti pártokon belüli hatékony politikai egyeztetést (eleve nincs hozzá bizalom), akár az egymással összehangolt hatékony ellenzéki…..
Vigyázat, álhír! Avagy: bemutatjuk, hogyan működik a kormányzati álhír-propaganda. Ezekkel a trükkökkel hitetik el a propaganda fogyasztóival, hogy az alternatív valóság létezik. ..
Trackers 2018.06.07 13:04:27
@kunzoo:

Az a röhej, hogy az álhírgyártó B1 blog, megpróbálta megmutatni hogyan kell álhírt gyártani, egy szándékos általuk gyártott álhíren keresztül, ami alig különbözik bármelyik korábbi cikküktől.
Így tanév vége felé hadd kérdezzem már meg, hogy melyik pedagógiai irányzathoz tartozik a „mit csináltál, hülye gyerek?” és a „ki köpött a vödörbe, a k..va anyátokat?” Bence tágra nyílt szemmel néz rám, amikor szembesítem az osztályterem ajtajára felragasztott, ember méretű táblázatban felvésett…..
Trackers 2018.06.05 10:42:05
@CsendPenge:

Minden módszer működik, ha a tanár iránt tiszteletet mutató, szabályokat betartani igyekvő gyerekeket tanít a gyerek.

Ha van 3-4 elkényeztetett és/vagy renitens gyerek, akik fittyet hánynak a szabályokra, akkor csak a poroszos működőképes, vagy különben lőttek az egész osztály tanulásának.
Trackers 2018.06.05 11:21:04
@CsendPenge:
Ezt hívják szalmabáb érvelésnek.
Trackers 2018.06.05 11:25:42
@CsendPenge:

A motiváció adása nem zárja ki a poroszos oktatást.
Rengeteg olyan tanár van, aki rendkívüli és nagyon jó pedagógusnak számít és a poroszos módszer híve.

Rengeteg módszer van, ami egyébként szart se ér belevaló, és alkalmas, motivációt, nevelést, fegyelmezés módszertanát nem jól alkalmazó pedagógus nélkül I
Mitöbb minden módszer ilyen.

Azt viszont leszögezhetjük, hogy azok a gyerekek, akiknek a szülei nem követelik meg a szabálykövetést, és a pedagógus irányába a tisztelet, rendkívül megnehezítik egy képzett és jó pedagógus munkáját is, egy rossz tanár munkáját meg teljesen ellehetetlenítik, dolgozzon bármilyen módszertan szerint.
Úgy kellett a kereszténység ügyének Orbán, mint üveges tótnak a hanyatt esés. Amikor egy nyilvánvalóan korrupt, a keresztény erényeket (hit, remény, szeretet) minden nap többször megcsúfoló, az elesetteket, a szegényeket és az idegeneket vegyesen manipuláló és ellenségnek beállító, hatalmaskodó…..
Trackers 2018.06.05 10:51:30
@9-143:

"Itt a szocialista pártok nem a bibliai, keresztény ideológiára építkezve születtek meg"

Hát tényleg nem.
Hanem keresztény vagyont elkobzó, keresztényeket üldöző, kereszténységet kigúnyoló ideológiára építkezve ismerhettük meg őket, a kommunista diktatúrában.
Trackers 2018.06.05 11:15:15
@morph on deer:

A keresztények számára teljesen érdektelen, hogy egy magadfajta ateista ballib kit tart kereszténynek és kit nem azt elhiheted. Azaz olyanformán mégiscsak érdekes lehet, hogy vélhetően az a legalkalmasabb a kereszténység képviseletére, akit te leginkább szapulsz.
Hisz neked a kereszténység eltörlése az elemi érdeked.
Trackers 2018.06.05 11:17:37
@morph on deer:

Nem értem a kérdést.
A kommunista diktatúra köztudottan a keresztények ellen lépett fel, üldözte a keresztényeket, és elkobozta az egyházak vagyonát.

A földosztás, és trafikok esetén nem figyeltem meg semmilyen hit üldözését se pártolását.
Azt mondjuk megfigyeltem, hogy az elkúrók alatt 600 ember uralta a földek 80%-át, most meg több mint 6000.
Szíjjártó azt bírta mondani egy amerikai tévének, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány azért megy el Budapestről, mert titkolni próbálja, honnan van a pénze; Már a jó 30 évvel ezelőtt válság is bizonyította, hogy a nemzeti út nem jelent alternatívát a liberális demokráciához képest, ellenben igen…..