Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeLo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 18 - 24 Sorban ez lesz a harmadik heti összefoglaló most, ami eléggé ellenkezik a saját blogolós elveimmel, ráadásul még mindig van jópár egyéb téma a tarsolyomban amiről írhatnék... De sajnos az elmúlt időben nem sok energiám volt a bloggal foglalkozni, és nem hogy a…..
Zárjuk a hetet valami akciódússal. A Nether Runner egyrészt jó leckét ad arról, hogy a nem szabad kinyitni feliratot érdemes komolyan venni (hacsak nem akarjuk, hogy egy csápos szörny ragadja el a barátnőnket), másrészt pedig egy remek rohangászós-lövöldözős játék. A…..
Ez lenne a jövő? A zsaruk kiszúrnak egy száguldó motorost, követni kezdik, de semmi szirénazaj, fülből csöpögő adrenalin, még egy kis csattanás sem. Csak egy letartóztatás. Üdv a huszonegyedik században. A fakabátok fent repkednek az égen, sasolnak, észreveszik, hogy egy…..
Gonosz dolog ez. A napokban olvastam Stöki posztját az iddqd blogon, a legaddiktívabb egyszerű játékokról. Az összesre rá voltam hosszabb-rövidebb időre kattanva, és éppen örültem, hogy a 2048 csak kütyükre van, nem flash, mert így legalább ez kimarad nekem. Hát nem. Itt a flash…..
Már megint egy újabb hétfő, nem szabad ilyenkor megterhelni az agyat. Azaz disztroj következik. A Road of Fury egyszerű mint egy pofon: megyünk előre posztapokaliptikus járgányunkkal, lőjük az ellenfelet, majd fejlesztgetünk, újabb autókat szerzünk konvojunkba, még jobban írtjuk az…..
Az utóbbi hetekben, napokban felelevenítettem az összes esővel kapcsolatos dalt amit csak ismerek, és olyan gyöngyszemek kerültek elő mint, az Ajólovaskatonának, az Essesőess vagy az Esikazesőhajlikavessző. Az egész apropója, hogy most már alig van nap, hogy ne esne az eső. Az esés…..
November 18 - 24 A nagy otthoni örömmámor ellenére egyre jobban vissza akartam jönni. Hiányzott André és persze a kutyák. Nagyon nehéz számomra, és nem tudom, hogy mások hogyan rendezik el magukban, de vannak pillanatok, napok, amikor megszakadok attól, hogy két otthonom és két…..