Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mester0523

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indításként íme egy nemrég napvilágot látott, szemet gyönyörködtető IMAX-poszter, a folytatásban pedig megtaláljátok a Twitteren éppen csak megjelent, legújabb karakterplakátokat (amint lehetőség lesz rá, frissítem a képeket jobb minőségű, nagyobb felbontású…..
 - SPOILERMENTES -  Azt mifelénk mindenki fejébe korán beletuszkolják, hogy a szerelem sötét verem, és hogy soha nem nem szabad idegenek autójába beülni, valamint az sem felejtendő el, hogy aki szelet vet, az vihart arat. Guillermo del Toro gótikus horrorja, a Bíborhegy…..
Ha akadnak filmek, amik különleges bánásmódban részesülnek még szinkron terén is, akkor vajon melyek ezek a filmek? A Mentőexpedícióról talán joggal feltételezhettük volna, hogy ezek közé tartozik, ám végigtekintve a népes színészgárdához kapcsolódó népes…..
aeon flux meghalt sinkó lászló 2015.08.01 16:11:00
75 éves korában érte a halál a Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt. A szinkronizálástól már évekkel ezelőtt visszavonult Sinkó László páratlan hangja számtalan filmnek, műsornak vált a javára, úgymint a Macskafogó, a Batman - A denevérember vagy a…..
Testvérek, katonák, lázadók, férjek és ő, a fecsegő poszáta, avagy a Kapitólium ellenségei a záró epizód ComicConos plakátjain. ..
Imáink meghallgatásra találtak és a Vertigo Médiának köszönhetően jövő héttől a hazai mozikban is megnézhetjük az elmúlt évek egyik legjobb amerikai horrorfilmjét. A Valami követ szinkronos előzetesét már megmutattuk, de a teljesség kedvéért ne maradjon ki akkor már a feliratos előzetes sem, a hazai…..
Alig léptünk bele a májusba, de már a negyedik százezer néző felett nyitó filmet üdvözölhetjük idén. A Bosszúállók: Ultron kora amellett, hogy konkrétan megduplázta az első rész premiernézőinek számát, bevételileg minden idők harmadik legnagyobb nyitányát…..
A nyári szezon egyből legnagyobb aduját prezentálta, és a Bosszúállók: Ultron kora oda is pörkölt a kasszáknak nyitányával, ami rekordot ugyanakkor nem hozott. > új filmekHárom éve már, hogy a Bosszúállók egyetlen hétvége leforgása alatt több mint 200 millió dollárt…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
Mester0523 2015.02.04 17:40:30
Két évvel ezelőtt, A hobbit-trilógia első részének bemutatója környékén a VOX néhány vállalkozó szellemű szerkesztőjével közösen leültünk egyhuzamban lezavarni a teljes Gyűrűk Ura-trilógiát, méghozzá a bővített változatokat. A bő félnapos esemény krónikája a…..
Két évvel ezelőtt, A hobbit-trilógia első részének bemutatója környékén a VOX néhány vállalkozó szellemű szerkesztőjével közösen leültünk egyhuzamban lezavarni a teljes Gyűrűk Ura-trilógiát, méghozzá a bővített változatokat. A bő félnapos esemény krónikája a 2012.…..
Tökéletes választás lenne. Mondhat bármit Matthew Modine, aki jó ideje lobbizik saját maga mellett, és hiába merült fel Tom Hardy és Joaquin Phoenix neve a szerep kapcsán, az idegsebészből lett varázslót egy olyan úriembernek kell eljátszania, aki még akkor is elképesztően…..
Mester0523 2014.10.27 20:37:42
aeon flux harag: a magyar szinkron 2014.10.22 06:34:00
Brad Pitt hadba vonul, a Harag pedig a második szinkronizált bemutatóként vonul be a színész mozis filmográfiájába. A cím sugallta érzelem azonban csitulhat némileg, hiszen feliratos változatban is elérhető lesz Amerika jelenlegi legnépszerűbb filmje. Brad Pitt – Stohl…..
aeon flux godzilla kéken hány 2014.09.18 18:36:00
A monstrumok csatája otthon is folytatódhat október 1-től, ekkor jelenik meg ugyanis hazánkban a Godzilla, méghozzá többféle, szebbnél-szebb kiszerelésben. Ez itt a DVD-borító, a többiért kattintanotok kell, de ott azt is eláruljuk, milyen extrák várnak a vásárlókra. A…..
Mester0523 2014.09.18 19:40:28
Facebook-oldalunkon már írtuk, hogy Arnold Schwarzeneggerrel valami olyasmi történt, ami még soha: az új, egyelőre még forgalmazó nélkül álló filmjét beválogatták a Torontói Filmfesztivál versenyprogramjába. Egyeseknek már ez is elég nagy sokk, de ha még azt is hozzávesszük,…..
Nem újdonság, hogy a Forum Hungary szereti kenegetni a rajongóknak, így aztán a hónap (nyár?) legmenőbb filmjét is jó sok változatban mutatja be, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt. A Galaxis Őrzői a következő változatokban jutnak el a magyar mozikba: - IMAX 3D…..
Talán szembetűnő dolog lesz, talán nem, de egy jelentős eltérés mindenképpen akad majd a Marvel moziverzum korábbi opusai és A galaxis őrzői között szinkrontéren: ezúttal ugyanis nem a Mafilm Audio Kft. készítette a magyar változatot. Chris Pratt – Miller Zoltán. Az…..
Mester0523 2014.07.27 11:43:47
Mester0523 2014.07.27 11:44:21
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
Megérkeztek az első (lesi)fotók a Genesis munkacímet viselő Terminator-film - sorban az ötödik - forgatásáról, és most jól össze vagyunk zavarodva. Arnold említett valamit arról, hogy szép lassan, de a 101-es modell is megöregszik, de ez az ősz hajszerkezet azért elég meglepő -…..
A tavalyi bejelentésnél még úgy tűnt, hogy Harvey Weinstein új színt visz majd az egyre esztelenebb méreteket öltő YA-adaptációk világába. Habár a film alapjául szolgáló regény (Lois Lowry: Az emlékek őre) finoman szólva is csak egy közepes ponyva, az alapötletben van annyi…..
Mester0523 2014.05.23 14:13:25
Szimpla felsorolás, némi magyarázással. Ennyi ez a cikk, de szerintem mégis remekül megmutatja mindazt, amit kell. Egy igazi filmszerető ember nem a rossz, hanem a jó filmekben méri a szezont és azokból szerintem a 90-es években volt a legtöbb. Biztos, hogy ebben közrejátszik az is,…..
Rob Cohen remélem soha többet nem rendez filmet, mert egyszerűen nem ért hozzá. Egyetlen egyszer esett meg vele az, hogy amibe belefogott az arannyá változott, méghozzá 2001-ben, amikor megrendezte az első Halálos Iramban filmet. Se előtte, se utána nem volt semmi értékelhető…..
Izé, kissé ismerős ez az egysoros leírás, nem? Na mindegy, örülni jöttem, nem temetni, scifi+Rideley Scott+idegenek kombó nálam nyertes. A Fox Hieroglyph címmel fejleszt saját sorozatot az ókori Egyiptomról, az HBO pedig Ridley Scottal száll be a bizniszbe, ráadásul Scott az…..
Mester0523 2014.04.25 16:53:53
Hogy eddig mi volt Westeroson és Essoson, az innen kiderül, aki most kezdi a sorozatot, az meg azonnal hagyja abba az olvasás, és nézze meg az első 30 részt, mert egyrészt érdemes, másrészt meg anélkül fogalma nem lesz arról, miért keveri a szart a kisfickó, és miért van három…..
Nesztek egy sci-fi/vígjáték egy intergalaktikus haramiahalomról, melyet egy tapló földi szökevény vezet, oldalán egy méregzöld bérgyilkosnővel, egy bosszúszomjas muszklimanusszal, egy beszélő, de kizárólag a nevét hajtogató fával és egy automata fegyverekkel felszerelt…..