Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maximillion

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
Maximillion 2010.02.16 21:19:55
Maximillion 2010.02.16 21:21:56
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Maximillion 2009.12.28 09:31:42
@thinker_: nem az tenyleg nem fordult meg ebben a formaban, viszont Te IS OLYAN ERTELEMSNEK TUNSZ MINT BBOO2.0, es akar egyutt is setalhatanatok a szavannan az oroszlanok elott....
a 7 helyett te 25ot adnal termesztesert? na bravo remelem nem vagy felelos beosztasu ember, sot remelem semmi feleloseggel nem jar a munkad, mert a hozzaallasod alapjan en max papirdoboz hajtogatonak alkalmaznalak.. fuvet te is akkor lattal amikor a filmben a fohos ragyujtott, de azert osztod a 25 evet..
Gulyásdemokrácia Farkas-vakság 2009.12.27 22:11:42
Sokan keltek Farkas Péter védelmére az elmúlt pár órában, két fő csapás mentén. Egyik kérdésük az, nem igazságtalan-e hét évet adni kábítószer-termesztésért, miközben gyilkosok ennél jóval kevesebbel megúszhatják. A másik felvetés pedig: vajon igazán bűn ez az egész,…..
Maximillion 2009.12.28 09:49:56
@Kalmár: teged is honnan szalasztottak:) valahogy huzzunk mar hatart, ne irjon mar be ide minden okoskodo ,akik szerint a fu sarga .
Maximillion 2009.12.28 10:31:14
@Kalmár: mar megint miylen hulyeseget beszelsz mi az hogy bezarjak a coffeshopok felet? ugyanmar.. tudod mi van kint elmeselem, mert valszeg csak azt tudod h tolunk nyugatra van. a coffeshopban nem tehetsz dohanyt a cigidbe, mert bejohet az ellenor/rendor es megbuntet a coffeshopban h dohannyal kevered, ott penzbirsagot kapsz mert dohanyt teszel hozza itt meg bortonbe mesz mert fuvet szivsz a dohanyhoz nonsense
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
Hemü sztorijánál az autós tekintetében két lehetséges verziót tudok elképzelni. Az egyik az, hogy simán hülyének nézi a gyalogost, mert ahhoz, meg a kerékpárhoz se kell jogsi, honnan tudná az, hogy mikor mehet át az úton? Ez sem normális emberre vall, de ennél még rosszabb a…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
Maximillion 2009.03.24 17:57:26
@sixx: nem lenyeges h te mit hiszel el vagy nekem ki mit hisz el az a lenyeg h ezt te irtad es bar bevagod az emi eladott statisztikait kb 30felet talalsz a neten amibol 25 azt mondja h a dm tobbet adott el mint az ac dc de hadd tegyem hozza meg ez is tok mindegy h melyik adott el tobbet semmit nem valtoztat azon h tegnap miylen volt a koncert es mi a velemenyem. az eladasi statisztikak elore jeleznek dolgokat es ha az ac dc nagyobb durranas lenne mint a dm akkor annak en orulnek a legjobban DE NEM! probaljuk mar meg rockereim elvalsztani az erzelmeket a realitastol! ha pedig az lenne a celom h te tudd h ki vagyok es miert ertek hozza jobban mint te akkor atkuldnem a teloszamomat vagy a ceges emilemet tanito szandekkal. de ennyi idosen jol elszorakozok itt varakozas kozben hadd ne bizonyitgassak neked a bloggodon barmit is plane h nem lenyeg attol meg a tegnapi koncert nekem nem volt eleg jo remelem jobbak lesznek iden es a Dm nek nem lesz nehez ennel jobbat produkalnia hiszen ez idaig is mindig sikerult nekik!
megy itt a szubjektiv hajcihŐ es irja meg itt valaki h 5. a vilagranglistan:))) persze a futrinka utca meg a legnezettebb a cartoon networkon az usaban. hagyjuk mar a bolondsagokat.
Maximillion 2009.03.24 18:04:34
@sixx: es meg valami:)) sajnos iylen "korlatolt" emberek dontik el h te mirol tudsz majd irni a kovetkezo felevben es hol lesz lehetoseged csapolni.. es tudod mit orulok h nem te! mert foglamad nincs az egeszrol azzal meg kimentheted magad ha elmondod h erettsegizo hobbi rockerblogger vagy akit az erzelmei jobban befolyasolnak mint a valosag..
Maximillion 2009.03.24 18:06:04
@GodisMJ: Te nyilvan azt is elhiszed h Michael Jackson a kiraly.. pedig az mar reg volt...
Versus A füvező Barack Obama 2009.01.06 10:40:00
Nehezen hiszem, hogy volt ennél lehetetlenebb küldetés az elmúlt fél évszázadban, pedig volt itt holdra szállás, ha volt, aztán a szovjet medvét is le kellett győzni, lehetőleg atom nélkül. Jó, tudom, kellett ehhez egy teljesen alkalmatlan Bush csemete, meg több mint 4000 áldozat…..
"Mi olyan szocializmust akarunk, amely megtisztul a múlt lerakódásaitól, s ugyanakkor örökli mindazt a legjobbat, amit elméletünk megalapítója hozott létre, ami megtestesül népünk munkájában és erőfeszítéseiben. Olyan szocializmusra van szükségünk, amely az egész világ…..
Maximillion 2008.12.26 20:04:26
@Wintermute: :)))
Mi is akkor vettuk Becsben az elso videonkat es nekem is az 1es vhs kazettamon van a fenyves tabor, amit kb 300xor lattam:) szerelmes voltam a kis szoke kislanyba a lanyok taborabol, ahova Jerry atlopakodott:)
nehany evvel ezelott megtalaltam egy torrenten, megneztem ujra :)angolul. a magyar jobb volt! a kislany megcsunyult igy idosebb szemmel.) de az alap mondatra ma is almombol felebresztve emlekszem: Timi Mezi a tóban uszik!!
'87 Karácsonyán már langyos/bűzös (lehet választani) nyugati szelek fújdogáltak. Nem Mikrobival kezdtünk, hanem Tapsi-hapsival, nem a moszkvai bábmúzeummal folytattuk, hanem amerikai jégrevűvel, és nem Sündisznócskával, hanem Miki és Donalddal.De kezdjük az elején. A…..