Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zero Nemo

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SubCult Zero Manual Rehab - rovat 2014.01.17 10:23:00
Több, mint két hete írtam az alábbi bejegyzést, de úgy döntöttem nem hozom addig nyilvánosságra, amíg nem érek el valami hathatós eredményt ezzel kapcsolatban. Ismerem annyira magamat, hogy a nagy elhatározásaimból általában lófasz sem lesz a lustaságomnak köszönhetően.…..
Régen rengeteg verset írtam. Volt egy korszakom, amikor szinte bármikor képes volt rámtörni az ichlet, és akkor azonnal tollat és papírt kellett ragadnom. Gyakorlatilag pár perc alat kipattant a fejemből egy több versszakos elégia. Mára ez a képességem elveszett. Igazából túl sok…..
Nem, a poszt címe most nem metafora. Szó szerinti szaporodásról beszélek. Tudjátok gyerekek a méhecske meg a virág vagy tudja a faszom milyen snassz Z-kategóriás délutáni amcsi filmes idézet illik ide.Na de vágjunk is bele... Képzeljük el az alábbi élethelyzetet: 18 éves lány,…..
Kezdjük rögtön az alcímben szereplő szóösszetétellel: párkapcsolat. Gyülölöm ezt a kifejezést! Ez ilyen tipikus média-szülte förtelem, amivel a társadalom agyát mossák. Az emberek nem párokba vannak rendezve, hanem társas lények, ezért az emberek közt kötődés alakul ki,…..
SubCult Zero Reggeli szösszenet 2013.12.06 11:14:13
Kicsit vicces, hogy húsz éves koromra sem sikerült megtanulnom, hogy minden nézőpont kérdése. Itt van például ez a zene: a '90-es évek egyik legigényesebb dark rock csapatáról van szó. Tökéletes zene, szövegvilág és van üzenete is. Emlékszem mennyit hallgattam ezt bedepizve...…..
SubCult Zero Bemutatkozás 2013.12.05 12:43:20
Na ez az, ami mindig nehezen ment nekem. Néha még megértenem is nehéz magam, nem hogy bemutatni. Sajnos erre nincs más mód, mint szárazan, sablonosan. A becsületes nevem Pajor Gábor, 20 éves vagyok és Sopron mellett lakom egy kis faluban. Elég sablonos lett? Remélem. Igazából most…..