Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JJames

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miley Cyrusról és a melleiről szólnak mostanság a magazinok - egy jó részük legalábbis. Címlapok sokasága, mellmutogatás hol bátrabban, hol szemérmesebben. Először a W magazinban láthattuk vetkőzni Mileyt itt, aztán jött a Love tavaszi/nyári száma, amelyben vörös…..
Továbbra is a szín tiszta Ökörhuggyozás Simon viszi a show felét azzal, hogy hülyét csinál magából és másokból. A magánzárka alatt rájött, hogy egyedül nem tudja végig tolni ezt a búcsús kocsit. Ezért, hogy a kis háreme érezze a törődést, úgy döntött, megmasszírozza a…..
JJames 2014.01.17 13:43:05
Rezignáltan vettem tudomásul, hogy 2014. január 12-én elstartolt a Való Világ 6. szériája. Ezzel pedig megkezdődött az össznépi agymosás egy újabb fejezete. Mostantól kezdve újra szájtátva, kocsányon lógó szemekkel kukkolhatják a nézők, mint éldegélnek nagy semmittevésben…..
JJames 2014.01.16 19:42:30
Kedves Cikkíró!

Ilyen cikkeket én is tudok írni, erre kapja a fizetését?
Erre van igényük az olvasóknak. Persze ez nem arról szól, tudom. Írjunk le minden baromságot, úgyis elolvassák, mert provokáló nem igaz? A VV6 amúgy is szégyen, és még ha írnak róla. Erre a cikkre nem lennék büszke. Ha két barát elbeszélget egy kávézóban, akkor pontosan így tenné. Szólásszabadság. De hát mi más baromságról lehetne írni ebben az országban nem igaz? Úgyis mindegy, nem igaz? Tudom, hogy hogy gondolkodnak maguk. Mert a nép meg úgy sem teszi. A VV6 egy hányadék műsor.
Én arról írtam volna a VV6-al kapcsolatosan, hogy sajnálom a kidobott pénzt, energiát, áramot, fűtést, ételt, mindent. Ez egy semmirekellő, tunyuló banda. Én nem pénzt adnék nekik a végén, hanem egy szakmát. És ha már VV6 akkor legyen kiképzésről szóló műsor és kemény. Az biztos sok embert érdekelne. Mert annak lenne értéke. Reggel 7-kor kelés. 7.30-kor reggeli. Utána meg kiképzés. Az lenne a Való Világ. Ez a műsor, egy fantáziától mentes lepkeszarkupac. Olyan dühös tudok lenni, mert abból a pénzből, amiket őket segítik, sokakat lehetne megmenteni, és a helyzetüket jobbá tenni. Sok rászoruló embert. Vagy ha már annyira vágytak a bezártságra, ezek az antiintelligenciájú emberek, akkor vigyék el őket egy önkéntesprogramba segíteni másokon. Csak, hogy dolgozzanak kicsit. Keményen. Szerintem csak veszteség a villában lenni. Hiszen addig sem dolgozol, nem tanulsz, a nyugdíj alapodból is sok esik ki. Egy valakinek éri meg, aki megnyeri. De ez nem Való Világ. Sokkal inkább illik rá, a következő cím: Így jártam a Való Világban! Ami kint van, ezért került be a banda közé. Vagyis az elmeroggyantak közé. Vagy lehetne a címe: Tunyuló Show. De inkább külön szavazást indítanék az index oldalán, hogy mi legyen az idei VV6 címe.
Policity Gyurcsány győzött? 2014.01.15 00:36:55
Az előző egy hét arról szólt, hogy Gyurcsány milyen mélyről jött vissza, és hogy végül az összefogás során mindenki lényegében az ő kezére játszott (értsd: Bajnai), múlt hétfői bejelentése lényegében az Együtt bukása és Gyurcsány személyes győzelme. Ennek…..
JJames 2014.01.15 13:09:58
Az MSZP-nek miért nem jó a Fidesz álláspontja, amivel az országot segíti?

Azért mert az MSZP-nek nem áll érdekében az ország segítése, ezen belül értem az emberek segítésének elősegítését.

Amióta a Fidesz van kormányon, napról- napra jobb. Lehet érezni a levegőben. Az MSZP már rég eljátszotta az emberek bizalmát. Ezt a GyurcsányBát, miért nem rakják be a Való Világba? VAgy az egész kormánypártot? Undorító. Hagyják szépen kormányozni a Fideszt. Nem is engedném meg, hogy 4 évente legyen kormányváltás, hanem legyen hosszabb időre egy kormány, mondjuk 7 év, és 3 évente felülvizsgálat. Tudom, hogy a korrupció, meg a bürokrácia, mindent felemésztene, de azért Kérem, aki már egyszer eljátszotta az emberek bizalmát, az mit akar a kormányban? Még ha háttérmunkát is végez. Mit akar? Mit akar az MSZP? HOgy megint napról- napra kelljen élni? Remélem lelövik az összeset. Ez már nekem ciki. Ha megyek külföldre, mindig szóba jön a politika. Nekem ciki a Gyurcsány pofája, hogy beszélnem kell róla, meg az egész MSZP-ről. Kérdezem én, miért nem ülnek le a Fidesszel egy asztalhoz, és mondják, azt, hogy figyelj, mi is akarjuk segíteni az országot, mit tehetnénk? De nem erre mi van, megint a rohadék kampányolás, meg az ocsárolás. Neked nem szégyen? Akkor most mi a fontos? A nép érdeke, vagy a saját önös érdekeik? Aki az MSZP-re szavaz az előtte jól nézzen körbe, mert utána ha megnyeri, csak rosszabb lesz. Hát nem loptak még eleget? Hagyják már a Fideszt kormányozni kérem szépen. Jó az, ami most van, mert folyamatosan fejlődik az ország, és jobb a hírnevünk is általa. Ha megint az MSZP kerülne kormányra, leépítené mindazt, amit a Fideszt felépített. Nemzetközi, belföldi viszonylatban egyaránt. Hogy tud hiteles lenni egy párt, aki már eljátszotta egyszer az emberek bizalmát. EGy szót se inkább. Az ország jól kormányzott érdeke, a mi érdekünk, az embereké. Külföldön, ilyen esetben már rég tüzes tüntetések lettek volna, hogy az MSZP akar kormányozni, mert ott kint az ilyen embereket nem tűrik meg, csak itthon. Ha én lennék vezető, kirúgnák őket a Parlamentből, ahogy lehetne. Mert nem akarják a javunkat, csak hazudoznak össze-vissza ismét. Szánalmas próbálkozás ismét. Csak a naívak dőlnek be a párt hülyeségének.
Az RTL II lerántotta a leplet a Való Világ 6 első adag beköltözőjéről, akik, micsoda meglepetés, hatan vannak. Igen, jól tetszett olvasni, az idei kiadásban nem lesz beszavazás, a csatorna a jelentkezők közül önkényesen válogatva állította össze a mezőnyt, majd meglátjuk,…..
A NAV-botrány árnyékában mutatták be Budapesten a Transparency International Korrupció Érzékelési Indexét (Corruption Perceptions Index – CPI), amely a világ egyik legátfogóbb felmérése a jelenségről. A kutatás lényegében változatlan állapotokat mutat: Magyarország…..
Véget érhet az ingyenes tömegközlekedés, Teczár szerint a nyugdíjasok veszélyben vannak a buszokon. „Éppen két nyugdíjas barátommal utaztunk egy szórakozóhelyre, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nekem kell buszjegyet vennem, ők viszont ingyen felszállhattak” - vázolta…..
Megírtuk ugye itt, hogy a Metallica fel fog lépni az Antarktiszon. Ez most már múltidő, hiszen a hétvégén lezajlott a nagy esemény, ahol a Coke Zero promóciójaként a metálzenekar pár szerencsés rajongónak csendeskoncertet (fejhallgatósat) adott a Déli-sark közelében, az argentin…..
A Blikk kijelentő módban fogalmaz, mi óvatosabbak vagyunk, mert minket fel szoktak hívni a tévéből, ha nem pontos infó alapján írsogálunk mindenfélét. A lényeg, hogy a bulvárlap infói szerint a január 26-án induló Való Világ-széria (immáron a hatodik) műsorvezetői posztjára…..
Van, aki azért fizetne, hogy gyorsabban intézze el az autóregisztrációt, van, aki azért, hogy végre kapjon megbízást egy nagy cégtől, esetleg azért, hogy ne kelljen hitelt felvennie a cége működtetéséhez. Más nem megy bele az önkormányzati mutyiba, vagy nem akar jattolni a…..
JJames 2013.12.06 12:41:21
Y-GEN Elégtelen oktatáspolitika 2013.12.05 15:00:34
Mindenben visszaesett a diákok teljesítménye a 2012-es OECD felmérés szerint. A dolog szomorú, de nem meglepő, és fel kell készülnünk, hogy az oktatáspolitikai mélyszántásnak később jelentkeznek az igazi veszteségei, ha nem történik minél előbb egy…..
JJames 2013.12.06 12:06:38
Őszintén szólva engem az egész Oktatáspolitika hidegen hagy, mert szerintem úgy szar, ahogy van. Nekem teljesen mindegy, ki van épp kormánypárton, mert úgyis keresztbe tesz, akármit csinál.Olvastam a cikket. Nagyon jó gondolatok vannak benne, mint például, hogy haladni úgy lehet, ha egy lépést előre megyünk a másikat meg helyben hagyjuk. De könyörgöm, ez tündérmese. Mégis mi a francnak a 480 pontos pontrendszer bazdmeg? Mégis mi a francnak kell akkor emeletszintű érettségi egyetemre?!Amelyik kérte, az eddig is kiírta, most meg kötelezővé tették, szinte mindenhol.Mert az érettségi nagyon fontos. Nagyon bazdmeg. Bejutsz vele egyetemre, jobb esetben 3 év alatt szerzel diplomát és utána? Ha van ismerős és jó családból vagy, akkor lesz csak munkád.De amúgy, milyen lehetőségei vannak egy diplomával a kezében álló fiatalnak bazdmeg? Itthon, a végzettségének megfelelően tulajdonképpen semmi. Azzal a diplomával itthon vagy külföldön leszel szobalány, felszolgáló a megélhetésért? Meg miért nem lehet már az autójogosítványt érettségihez kötni bazdmeg , ha már olyan kurva okos az a diák bazdmeg. Miért életkorhoz van izgazítva bazdmeg? Mert ha idősebb lesz, akkor érettebb is szellemileg? A lófaszt.Ki találták az interaktív órákat, meg hogy jól leterheljék a tanárt, csak ezzel éppen a diák nem fejlődik szellemi szinten, legfeljebb beszélni, meg hazudni tanul meg, de gondolkodni nem. Azt kellene már megérteni, hogy a diáknak legyen ideje tanulni, meg gondolkodni az órán. Hogy oldjon meg helyzeteket és a talpraesettségre neveljék őket, hogy megállja a helyét, minden élethelyzetben. Erre, bevezették, hogy érettségiig, kötelező bizonyos óraszámot ledolgoznia a középiskolásnak valamilyen szervnél. Különben nem mehet érettségizni.Ez még jó is lenne, ha nem terhelték volna le az emeltszintű, meg a nyelvvizsga megszerzésével. Miért ilyen kurva nehéz a boldogulás bazdmeg. Nem azt mondom, hogy azok rossz döntések, csak azt,hogy mi a francnak az oktatásnak ekkora feneket keríteni? Mitől félnek? Hogy elveszik a diák a rendszerben, ha nem elég szigorúak? Meg természetismeretet tanulni? Miért a 2évig tanult biológia már miért nem elegendő bazdmeg?MIért kell ilyen baromságokat tanulni feleslegesen? Miért nem tanulhat azt a gyerek, amit szeret?Olyan az oktatási rendszer is, mint a diktatúra. Azt tanulod, amit mondunk bazdmeg. Ha nem, akkor meg 110%, hogy nem lesz munkád. Hát gratulálok, sikerült bazdmeg. Az autójogosítvány megszerzését kötelező is tenném. Mert a környezetét ismeri meg a szerencsétlen végre. Sok gyalogos, nem is tudja a kreszt. Szégyen.
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
JJames 2013.12.04 12:08:29
Őszintén szólva nem érdekel ki lesz kormánypárton. Így is, úgy is, fel kellene gyújtani az egész Parlamentet. Úgy szar itthon minden, ahogy van. Egyedül a kisebbik rosszat tudjuk megválasztani, ami a Fidesz. Egyik párt sem jó. Önös érdekek dominálnak náluk, szarnak az egész népre. Attól nem lesz alacsonyabb az élelmiszer ára, hogy a politikusok plakátjait nézegetem az utcán. Ki nem szarja le. Most őszintén, hogy ki van kormányon? Az érdekel, hogy alacsony legyen az élelmiszer ára a boltokban, hogy emeljék meg a szájbabaszott fizetést már végre. Mert a még a 100. ezer forintot sem lehet tisztességesen megkeresni anyámnak. Hiába dolgozik a kórházban adminisztrátorként. Úgy gondondolom egy 150 e Ft- dukálna neki is, ha már a rohadt minimálbér 100. e forint. Tudod mit? Basszák meg a kormánypártot. Évről évre szarabbul élünk. Ez a kurva nagy helyzet. Spórolni kell jobbra-balra, a rezsire, a bérletre, a sulira, még nyaralni sem mentünk el, már 12 éve. Szerintem nem az olyan baromságokkal kellene törődni, hogy euro legyen az országban, hanem a forintot kellene erősíteni és akkor nem járnék minden hónapban a váltóba, hogy többet érjen a fizetésem reálértéke. Hogy több mindent tudjak venni a boltban. Hogy jobban éljünk bazdmeg. Nem a határon túli magyarokkal kellene törődni, hanem a határon belüliekkel bazdmeg. Nem az oktatási rendszert kellene basztatni, hanem a fizetéseket megemelni bazdmeg. Rohadjon meg minden egyes politikus, mert csak a szájjuk jár, amíg ők mindent megtehetnek, meg megvehetnek, addig te meg fizeted ugyanúgy azt a kurva egykulcsos adót, mintha annyi lenne a szájbabaszott fizetésed, mint nekik. Pedig kurvára nem. Elmentek a kormánypárttal a picsába, mert semmire sem jó. Hova lett az igazság bazdmeg? Ellett adva.
Vastagbőr Gyurcsányék 16 pontja 2013.12.03 08:01:00
A modernkori magyar politika egyik legnagyobb mókamestere a nagy októberi show után hétvégén megint belecsapott a lecsóba. A DK választási programját bemutató rendezvénysorozat első állomásán (képgaléria itt) finomságokban bővelkedő beszédet mondott, és az ott kihirdetett 16…..
JJames 2013.12.03 20:08:06
Sziasztok,

Első olvasásra, még igen kecsegtetőnek hangzott a 16 pontból 15 pont. Mert első olvasásra sem tetszett már az, hogy euro legyen az országban. Szeretem a forintunkat. (Váltok énis) Egy nemzetet pontosan az tesz egy oldalról sajátossá, hogy külön pénznemünk van. Ez sokat ér. Nem szabad eltörölni. A forint erősödését kell elősegíteni. Ha fele annyi energiát fordítanának a "Forint" erősödésére, hogy többet érjen a reálértéke, akkor nem járnék minden hónapban a váltóba. Mert tudnám, hogy a pénzem többet ér és nem lenne rá szükség.
Második olvasásra: Azon kezdtem gondolkozni, Mi a francnak akarja ez visszavezetni a családi pótlékot? Hogy megint vegye fel a sok cigány a pénzt? Hogy hús kerüljön az asztalra... Miért eddig mit ettek? Szerintem több húst esznek mint mi magyarok. A 80%-uk jól táplált. Új bölcsöde és óvodaépítési program. Mi van? Az elmúlt években csökkent a gyermekszületések száma és azt tekintve, hogy sokan vándorolnak ki külföldi munkavállalóként, nem is fog itthon születni több gyermek. Akkor meg minek belefecsérelni pénzt az óvodaépítési programba? Talán helyhiány van a bölcsödékben meg az óvodákban? Inkább abból a pénzből amiből építési programba kezdenétek abból tanítsátok meg az összes iskolást úszni kötelezően.
Harmadik olvasásra: Állami segítséget nyújtani a szegény területeken? Miből bazdmeg? Úgy szornátok megint a pénzt két kézzel, mint amikor kormánypárt voltatok. Pont miattatok lettek szegények. Meg hogy nem jutnak földhöz a társas vállalkozások? És ez neked fáj? Talán megint a külföldi piacokat akarok majd erősíteni a belföldi piac helyett paraszt? A ti politikátok miatt ment csődbe a Malév. Szemét. Egy nemzetet az tesz naggyá, ha minnél több olyan belföldi kincse van, ami csak itt van. Sehol máshol. Elkúrtátok!Meg mit akartok már megint azzal a szerencsétlen nyugdíjjal? Ez minden programotokban benne volt,hogy az időseknek kedveztek, mert jól tudjátok, hogy idősek sokkal többen vannak az országban, mint adófizetők. Szánalmas próbálkozás. Meg legszegényebb Bankot : Szolidaritási Bankot akartok létrehozni? Meg állami segítséget a szegényeknek? TE kedves GyurcsányBá neked mennyi pénzed van akkor most? Hát normális? Meg ne legyen szavazati jogok a nem magyarországon élőeknek? Az téged meg miért zavar ha van? Talán mert határon túl több épp elméjű fiatal tud beleszólni a saját hülyeségedbe?
A többi ponttal még egyet is értenék-De TE már rég eljátszottad az emberek bizalmát. Ha meg nem tudod mit jelent ez a szó a szótárban, akkor nézd meg!
Amúgy ez az ember miért nincs még a börtönben? Rég ott lenne a helye! Ő beszél hazafiságról,meg választójogról, amikor a kormánypártuk idején becsapták az egész országot? Miattatok nem hisz senki sem a politikusoknak. Neked nem szabadna politizálni, meg választójogot is megvonnám tőled Bazdmeg!