Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erzsébet Gyulai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tekerés közben Itt a fal 2020.12.01 20:06:40
Ha jól sejtem, a FIDESZ-ben most nagyon komoly brainstorming folyik, hogy kerüljenek ki abból a slamasztikából, amibe Orbán Viktor belekormányozta a pártot. Biztosra veszem ugyanis, hogy ami Szájer Józseffel a napokban történt, az nem a véletlen műve. Azt, hogy Szájer melegbárokba jár, már régóta…..
Erzsébet Gyulai 2020.12.03 15:53:55
Vannak olyan amerikai sorozatok (Dallas, Vészhelyzet, Rabszolgasors, stb), melyek úgy épültek be a magyar néplélekbe, hogy arra igazán logikus magyarázat nem nagyon akad. Ilyen az USA-ban 1990-95 között vetített Northern exposure, amit Miért éppen Alaszka? címmel 1994-től vetített szépen sorban a…..
Sajnos úgy tűnik megérzéseink beigazolódtak.  Az RTL KLUB továbbra is viszi a finom, puha a FIDESZ számára ideális politikai vonalat.  Sajnos az RTL híradója az elmúlt hetekben sem változott, továbbra is kvázi „szemet huny” a valós, igazán átütő erejű hírek felett és azokat inkább „elfelejti”…..
A civilek eltakarítására készülő rezsibiztos fellengzősködik a képzettségével. Megértjük: nekünk is ciki, hogy valaki ilyen végzettséggel lehet tényező a magyar politikában. "Az egyetemen azt tanultuk, hogy másnak is igaza lehet a kormánnyal szemben. De ez nem az egyetem. Amikor a határon meg kell…..
olaszmamma Kétnyelvű gyerek 2014.06.03 10:07:45
Olaszmamma nem véletlenül olaszmamma, tartozik hozzá egy kooprodukciós gyerek is, és mivel olaszmamma valójában magyarmamma nyílván jó lenne, ha a gyerek élne ennek minden előnyével. Persze a magyarról sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy világnyelv lenne, amely nagyban…..
Közel egy éve írtunk utoljára az utazási kedvezmények átalakításáról, a pótjegyekkel a vonaton és a buszokon egyaránt lopakodó áremelésről, amely ezeken a járatokon a 65 év felettiek ingyenes utazásának végét jelentette. Az már akkor is látszott, hogy a kabinetnek nem…..
Erzsébet Gyulai 2014.05.22 22:16:09
@na4: Remélem Te nem leszel nyugdíjas. De ha mégis, akkor kapd vissza azt, amit most leírtál ide.Féreg!
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..