Regisztráció Blogot indítok
Adatok
expert70

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak az nem derült ki, hogy ő vitte a képet vagy a mester volt képben? A lényegen nem változtat, ez most már ott van. A fórumra büszkén beírt Turbo charger (sic!) - kommentjére jött válaszok valószínűleg élete legkellemetlenebb mondatai voltak. (Kattintásra nagyobb lesz.)  ..
expert70 2015.01.07 11:29:54
A legnagyobb dolog: bementünk Rómába. Igaz, a Colosseum melletti fotózkodás elmaradt, mert akárhányszor is jártuk körül a területet, mindenütt barikádokba botlottunk, marcona rendőrökkel a réseknél, de nagyrészt meglettek azok a fotók, amikről álmodni se mertem. A kisautó az…..
TComment Nem láttam, bocs 2014.02.12 06:15:00
Bocs, mondja nekem. Nem tőlem kell bocsánatot kérni. A gyalogostól, akit majdnem elütött. A zebra közepén. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
expert70 2014.02.12 13:04:31
@RockyBalboa91: "Arról nem kell meggyőznöd, hogy a öv hasznos dolog, mert én is annak tartom, és használom is."
Köszi, ez így jó zárás lesz. Használd a továbbiakban is! További szép napot!
expert70 2014.02.12 14:59:29
@wos: - "Egyes forgalomszervezők nem ismerik a kanyarodást tiltó táblákat, helyette a kötelező haladást teszik ki... Pl. Sopronban össze-vissza kering a sok külföldi emiatt..."
Ez nem világos, ha valamerre kötelező, akkor a többi irányba TILOS. Ez így rendben lenne.
expert70 2014.02.12 15:08:23
@Pirx: A GPS doppler elven mért adatokból, és több műhold adatából számítja a sebességet. Sokkal pontosabb,mint a gépkocsik sebességmérője. Az átlag használt GPS 1 HZ-es mintavételezése miatt késik, ezért változó sebesség esetén az 1 s azelőtti sebességet jelezheti ki.
A gépkocsik sebességmérője gyári áttételek és kerékméretek esetén előírás szerint többet mutat a valós sebességnél. Abból ugye semmi baj sem lehet, ha lassabban megyünk kicsivel, mint amennyivel mehetnénk.
A Mazda3-asokkal megtett szibériai túráról már részletesen beszámoltam. Csuvasföld fővárosa, Csebokszári közelében azonban elvittek minket egy traktormúzeumba, amit a nagy rohanásban nem volt időm megírni. Mentségemre szolgáljon, hogy a traktormúzeum nem szalad el, és hogy most…..