Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Generális

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A századik show-hoz érkezett nemrégiben a kaliforniai Wine Exchange kereskedés Hot Legs néven futó sorozata. Ne csodálkozzunk, ha még nem hallottuk erről a videoblogról, nem éppen közismert, bár ezt éppenséggel bármely hasonló csatornáról kijelenthetjük, az időközben…..
Generális 2011.10.11 18:42:47
@az újdonság garázsa:
Az aszúkészítésnek szerintem nézz utána. Alaposan....
Az aszúszemet akkor miért gyűjtik?
Abból hogy ne lenne aszú alap????
Csőszerűségbe?
Egyébként azt tényleg kádnak hívják...
csak rozsdamentes acélból készül, és kb 1 köbméter.
Hogy 3 tonna aszúszemből ( persze nem mindegy h 1-2-3 osztályú)mennyi natúr essencia lesz, az nagyon évjárat függő...
Kiköltözésem óta talán semmit nem láttam még annyi irányból, annyi napszakban, annyi háttérrel és annyi alkalommal, mint Neckarsulm Eiffel-tornyát, a mindig mindenhonnan megcsodálható....... ...hőerőművet. :))A kedvenc irányomból eddig még nem volt alkalmam lefotózni ezt a…..
Generális 2010.05.09 18:40:12
Az Index terjedelmes cikkben foglalkozik a tavaly augusztusban elhunyt Kiss László utódjának kiválasztása körüli politikai manőverekkel. A vezérigazgatói posztra kiírt pályázat zárószakaszához érkezik: hétfőn hallgatják meg a húsz jelöltet. Az Index értesülései szerint a…..
Talán véletlen volt háziasszonyunk választása, talán nem, amikor a számomra egyértelműen legprofibb kicsit (Szepsy) összeterelte a legprofibb naggyal (Oremus). Lehet, sőt biztos, hogy Szepsy István nem mindig találja el elsőre azt az utat, amit aztán járni akar.…..
Úgy döntöttem, egy posztban hozom össze a terroiristák volt és aktuális ikonját, illetve egyik mumusát. Mégpedig azért, mert az elmúlt egy-két hétben összehozott a jó sorsom mindhármuk egy-egy magasra pozicionált termékével – és nem ízlett egyik sem.Szepsy István Király…..