Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juxx

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasútállomásaink az évtizedek folyamán elkerülhetetlenül is változásokon mentek keresztül, a forgalom növekedésével sokukat bővítették, modernizálták, némelyikük épülete pedig teljesen kicserélődött. Nézzünk néhány példát.   Ha tetszik a videó, kérlek lájkold, és iratkozz fel a blog YouTube…..
Volt egyszer, hol nem volt, egy átépítés. EU-s pénzből ment ez is, mint a többi, de volt időszak, amikor egész elfelejtődni látszott. Most azonban azon kapjuk magunkat, hogy Piliscsabára már hónapok óta jár az első villamos vontatású személyvonatpár, reggeli sűrítő…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
Nem mindennapi vonat zakatolt a Bakonyban Szinopszis: A Bakonyvasút Szövetség szervezésében egy GYSEV Jenbacher (247 sorozatú) motorkocsi parádézott a Bakonyt átszelő 11-es Győr-Veszprém vasútvonalon. Az akcióval a MÁV figyelmét szerették volna fölhívni a megvételre váró használt…..
Ezúttal különleges státuszú országokat/városokat gyűjtöttem egy csokorba - tisztázzuk a speciális földrajzi fogalmakat, majd ismerjünk meg néhány enklávét és exklávét! Enklávé olyan ország (vagy terület) melyet teljes egészében egy másik terület vesz körbe. Enklávé…..
Korábban már írtam a Münchenben található Verkherscentrumról, mely a Deutsche Museum közlekedési kiállítása. A múzeum három nagy csarnokból áll, ahol a szárazföldi közlekedés fontosabb, főleg német járműveiből láthatunk egy páratlan kiállítást. A hajózást és a…..