Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi

0 bejegyzést írt és 394 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Ma van a Bentleyvel szabályosan parkolás világnapja. - 1940-ben pontosan ezen a napon esett áldozatul a legalacsonyabb angol katona egy sunyin utána dobott gránátalmának. - 234 évvel ezelőtt ezen a napon fedezte fel James Cook a Puding-szigeteket. A nap bölcsessége: "Olajos…..
Az 1990-es évek elején az amerikai UCDavis egyetem és a Calgene cég szakértői piacra dobták az első génmódosított zöldséget, a Flavr Savr paradicsomot. A technológia lényege az volt, hogy egy gén elvételével 30 nappal a zöldség szüretelése után is ugyanolyan kemény és friss…..
Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.08.06 11:57:05
@kuki123: Még hogy nincs 20-25 éves kisérletezés...
Utazz el egyszer az "Államok"-ba, ha nem láttál még GMO-szeméten élő hájas, félhülye konzumer-robotokat. Arrafelé több százmillió van. És igazából ez még csak az első generáció.

Globális szinten el kell adni legalább évi egymilliárd tonna GMO-kukorica dzsúzt (glükóz-fruktóz szirupnak is hívják) Ebből a nagyszerű szmötyiből több százféle termék készül, kezdve mindjárt a PepsOca Colával (egy cégcsoport), de többek között tartós elem, faszén, "mogyoróvaj", pelenka stb stb.
- Ez a hónaljfőnözés világnapja. A rendkívül fájdalmas szépészeti beavatkozás főleg kurd extrém sportolók körében népszerű. - 1934. augusztus 6-án nyitották meg a IX. Nyári olimpiai játékokat a kolumbiai Bogotában. - 320 éve ezen a napon ülik a tádzsik bukmékerek a…..
- Ma van az egykezi munkák napja. - 71 éve ezen a napon jött felszínre Sydney partjainál hazánk eddigi egyetlen harcászati célú tengeralattjárója. - 1986-ban ezen a napon találta fel Nagy Feró a magyar sangriát. A nap bölcsessége: „Nem az a baj a lottóval, hogy soha nem…..
- Ez a kisstílű menedzserek világnapja. - 575. július 31-én született Mohamed próféta legkisebb testvére, Reggie. - 1642-ben ezen a napon halt meg Jaques Diaré, az inverz hashajtó feltalálója. Munkásságát a francia király személyes közbenjárására honorálták életfogytiglani…..
TComment Legyen ingyenes a BKV! 2013.07.24 06:45:00
Nem a következő kampány egyik kispártjának demagóg lózungja ez, hanem egy valós lehetőség. Máshol már meglépték. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.07.25 10:02:40
@m3246: A bliccelést nagyon egyszerűen vissza lehet szorítani: minden tömegközlekedőn sim-érzékelő, vagyis minden felszálló utas mobilszámláját terheli az utazás költsége. Elsőajtós felszállás, karámrendszer, mettől-meddig, távolságarányos díjfizetés, ülőhely-felár, szegregáció. Akinek nincs mobilja, az automatikusan hajléktalannak minősül és bőr alá ültetett chipet kap. Ők a szocsegélyből fizetnek.

Tulajdonképpen inkább fel kell számolni a BKV-t.
És ezzel egyidejűleg betiltani az autóforgalmat Vudanpest területén.
Minden vudanpesti pógár kap egy kínai villanybiciglit, élettartam-garanciával.
Egyre érdekesebb ahogyan a kormány a valósághoz viszonyul. Az egész onnan indult - fülkeforradalom -, hogy a függvényt egy kicsit eltolták a koordináta rendszerben, de aztán annyit taszigálták azt ide-oda, annyiszor tükröztek és szoroztak, egyszer biztosan derviáltak is, hogy ma…..
Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.07.20 14:04:11
@Csumpitáz Béla: Csányi shortolja az oti-t. Iszonyat pénzt fog vele kaszálni megint. Csak figyelj.
- Ez az indokolatlan szoboravatások világnapja. - 1443. július 16-én hajtották végre az első reneszánsz kori kísérleti atomrobbantást Firenzében. - 900 éve ezen a napon nyílt meg az első európai Erotika Expo. A nap bölcsessége: "Internet nélkül az önkielégítés is…..
- Ma van a Két kézzel stoppolás világnapja. - i.e. 23 468-ban ezen a napon született meg az első feljegyzés politikusi korrupcióról. - 1966-ban ezen a napon került kereskedelmi forgalomba az egyajtós Trabant. A nap mondása: "Egy fél adag puding, egy létra és sok delfin. Nekem ez…..
Ahogy Kocur László is írja az Új Szó-n: csak nagyon keveseket lephetett meg, hogy az USA titkosszolgálatai figyelemmel követik az olyan oldalak belső levelezését, adatforgalmát, mint amilyen a Facebook, a Google vagy a Yahoo. Szokás volt korábban is ezt felhozni a közösségi…..
Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.06.15 19:07:22
A háború gyötörte Budapest első békés hónapjaiban járunk. A rádió már naponta játsza Karády Katalin eredeti oroszból rakétasebességgel magyarított új dalát, a Katyusát; a Vilmos császár útján pedig sorra cserélik az utcatáblákat az egykori krakéler huszártiszt, majd…..
Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.06.02 11:22:23
@bbjnick:
"A zsidók számára egy út van: legyenek keresztények, lelkükben is, életmódjukban is. "

Ezt a Márai-idézetet valami úton-módon a soron következő Orbán-beszédbe kellene csempészni.