Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semmicicó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
semmicicó 2009.05.08 01:26:10
@b[ALien] a kopasz baba: mélységesen egyetértek!!!
  Majdnem elveszett a feneketlen levelesládában a valaha látott legtöbb E-betűs adalékanyagot tartalmazó magyar csodatermék, amit ráadásul ismeretlen okokból Vörösmarty fejével próbálnak eladni. A Homár eddig meg volt győződve róla, hogy a jégkrémeket nem lehet lenyomni,…..
semmicicó 2009.05.06 02:59:54
Annyi ilyen sztorit kapunk, hogy nyugodtan nevezhetjük a fővárosi buszvezetők egyik kedvenc sportjának a terhes nők becsípését az ajtóba. Én még sosem csíptem be terhest, így nem tudom, mi lehet ebben annyira jó, de valaki majd remélem megírja. Balázs feleségének kalandjai alant:…..
Néhány hajnali műszakindító feles után bárkivel előfordulhat az ilyen, kerek is, kábé azonos színű, mehet a hálóba. De aki pakolta a raklapra, majd kitolta az áruházba és végül felrakta a helyére, mire számított? És vajon honnan hiányzik az a paradicsom? És ha szükséges, a…..