Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shikari

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... a bringásunknak arról, mi a harmónia. Gondosan összeválogatott szerelés tetőtől talpig, esetünkben satyitól a felniig. Viszafogott kék-lila variáció, örökdivat csíkossal és egy bohém kormánnyal meg lánccal fűszerezve. Nagyon képben van, képbe is került!És reméljük nem…..
addict Lejárt Beckham ideje? 2009.01.03 13:50:00
David Beckham és a Pepsi útjai 10 év után elválnak egymástól. Ez a borzalmas hír futott körbe a világsajtóban az elmúlt napokban, még az egyik legtekintélyesebb reklámszakmai folyóirat, az AdAge is erről cikkezett erről, feltéve a sokakat foglalkoztató kérdést, hogy ez az…..
shikari 2009.01.03 17:06:39
@Yann Le Pentrec: hé zsenikém, kevered a fogalmakat. beckhamnek a _játék_ iránti elkötelezettsége a tisztelendő, míg maldininek a _klubhűsége_ a tanítanivaló.
shikari 2009.01.03 17:46:05
@pitaa: dettó.
Még mindig Fringnek hívják, és más VoIP/chat hálózatokkal is kompatibilis: MSN, GoogleTalk, AIM, Yahoo, Twitter, ICQ. Az alkalmazás az első generációs iPhone-okon már mőködött, de az iPhone3G-vel most először lehet beszélgetéseket indítani SIM-kártya nélkül is. A…..
shikari 2008.10.06 21:27:34
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná.…..
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..
Van Budapesten egy szinte mindenki által ismert buzi srác: eddig alig találkoztam olyannal, aki ne látta volna, akitől ne kért volna pár forintot, esetleg dezodort, mert büdi a honcija. Ezt a valakit azért jegyzi meg az ember, mert rendhagyó a megjelenése, a hangja, a szaga. Nem…..