Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ukránya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy legalábbis ezzel fenyegetőzik egy közösségi oldalon a Bors cikke szerint. "Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez…..
Ukránya 2013.12.20 11:12:02
Ha@Skeye Gps Unió:
@Fedor:
Meg lehet bocsájtani bárkinek, de azért nem kötelező vele együtt bulizni. Vagy igen?
Ha már ilyen okosak vagytok a "kereszténységből"...

A csaj prosti volt. + filmezett, és szar a hangja.
Nem értem, hogy ezek közül mi az ami miatt nagyon támogatni kéne?
hacsaknem A felcsúti Mága Zoltán 2013.12.19 11:42:03
Valószínűleg ahogy eddig soha, jövőre sem fogok részt venni Mága Zoltán január 1-jén sorra kerülő, immár hagyományos újévi koncertjén. Igaz, hogy 2014 első napján valószínűleg nem azért nem osztozom majd abban a hatalmas élményben, amelyet a művész úr produkciója…..
Ukránya 2013.12.19 21:16:23
Nem csak a közrádiók új szignáljainak megírására szerződött Kovács Ákos zenész cége a közmédiával az elmúlt néhány évben: más zeneszerzési feladatokat is vállalt és koncertfilmeket is készítettek közösen. Közérdekű adatigénylésben kértük ki a…..
Y-GEN Gáz van Ukrajnában? 2013.12.01 18:46:43
Nem csupán Magyarországon jelent problémát az euroszkepticizmus. Keleti szomszédunk, Ukrajna még rosszabb helyzetben van mint mi: ott még az EU csatlakozás előtt döntött úgy Janukovics elnök, hogy inkább a keleti nyitás mellett teszi le a voksát. Csakhogy ez ugyanúgy, mint hazánk…..