Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bűbájos Bajkeverő

49 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó hét   Talán a boldogság utáni vágy, talán maga a puszta lényem okozta mindezt. Nem tudom. Minden egyszerre távolinak tűnt, ott álltam vele szemben, és tudtam, hogy mindennek vége. Azt hittem a szerelem, Ákos mindent megold, de nem így lett. Saját magam végzete lettem,…..
2014.01.20-26.   Ákos utolsó munkanapja volt a mai. Korán bement, és azt mondta, hogy estig ellesz, mert sokáig fog tartani, mire a helyére lépő kollégának elmagyaráz mindent. Amint elment, én is kipattantam az ágyból, és készülődni kezdtem. Időben be akartam érni a…..
2014.01.13-19.   Miután végeztem a naplóbejegyzéssel, visszamentem életem szerelme mellé az ágyba. Bebújtam a jó meleg paplan alá, és hozzábújtam. Még mindig békésen aludt, én pedig perceken át csak csodáltam, simogattam a pociját, és csókolgattam a nyakát. Kezdtem…..
2014.01.09-12.   Iszonyúan fájt a fejem, mikor felébredtem. A szoba még mindig forgott, és a fejem úgy hasogatott, mint déli harang a templom tornyában. Beletelt pár percbe, mire képes voltam összeszedni magam. Felültem az ágyon, és körbe néztem. A szoba üres volt, és…..
2014.06-08.   Ákos korán reggel elutazott, és a hétvégéig távol lesz. Év eleji tovább képzésen kell részt vennie a cégénél. Még meg sem kezdtük a közös életet, ő pedig máris magamra hagyott. Fura volt egész nap egyedül lenni a lakásban. A délelőttöt azzal…..
Bájos Bajkeverő 2014 1. hét A hét második fele lazábbra sikerült. Komoly elhatározásra jutottam. Teljesen új életet kezdek, hátra hagyok mindent, és ez az év életem egyik legboldogabb éve lesz. A lehetőségek adottak, hiszen életem szerelmével lehetek, együtt megyünk…..
Házi videó ..
Tinik a konyhában 2. ..
Tinik a konyhában ..
Tini hármas ..
Diáklányok és a tanárbácsi ..
Alvós tini ..
Egy kis erotika ..
Változás!Sziasztok!Először is szeretném megköszönni, hogy kitartó olvasói vagytok a bájos bajkeverő blogomnak. Eddig napi bejegyzéssel jelentkeztem, de sajnos időhiány miatt ezzel most fel kell hagynom. Át kell állnom a heti két bejegyzésre. Minden hétfőn, és csütörtökön…..
2014.01.02. Hasogató fejfájásra ébredtem. Mindenem sajgott, hányingerem volt, és szédültem. Kellett pár perc, hogy magamhoz térjek. Megdörzsöltem a szemeim, és láttam, hogy Ákos ágyában fekszem. Ő nem volt sehol. Próbáltam felkelni, de a testem nem akart engedelmeskedni. Az…..
Teen sex ..
Kollégium szex ..
2014.01.01.   A legszebb reggelek azok, amelyeken Ákos mellett ébredhetek. Összegabalyodva aludtunk el, és úgy is ébredtünk. Meztelen teste az én meztelen testemhez préselődött. Ő előbb ébredt, mint én. Csak nézett, és simogatott perceken át, aztán ahelyett, hogy jól…..
2013.12.22.   Ákossal az egész napot a Balatonon töltöttük. Remek idő volt, egész nap sütött a nap, és habár nagyon fagyos vagyok, nem fáztam. Leérve a partra mentünk és sétáltunk, a víz halványan fodrozódott, nekem nagyon tetszett. Ákos átkarolt, magához húzott, és…..
Bűbájos Bajkeverő 2013.12.27 06:33:15
@SexyB:
Szia!
Köszönöm, hogy olvasod a történetem, és örülök, hogy tetszik.
A hosszúság, és részletesség csak attól függ, hogy mennyi időt tudok rászánni, mert mindig rohanásban vagyok :)
De azért igyekszem majd :)
Bűbájos Bajkeverő 2013.12.31 06:15:29
@SexyB:
A fantáziára az írónak, és az olvasónak is szüksége van :)
Köszönöm a hozzászólásod, és ha bármilyen észrevételed, véleményed van, azt szívesen fogadom.
2013.12.31.   Az év utolsó előtti napja köszöntött, na meg persze Bogi. Reggel az ő csörgésére ébredtem. Sikerült elaludnom, és elfelejtenem, hogy azt ígértem a barátnőmnek, hogy elmegyek vele vásárolni. Össze-vissza kapkodtam, azt se tudtam, hogy hol áll a fejem. Jól…..
2013.12.30.   Néha úgy érzem, hogy velem nem stimmel valami, aztán rájövök, hogy jól érzem. Lassan vége az évnek, és ideje értékelnem. Az egész úgy telt, ahogy végződött. Számtalan pasi ágyában megfordultam, és valószínűleg több faszt fogtam, mint kilincset. Nem…..
2013.12.29.   Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy mikor eljön a halál pillanata, akkor sosem azt bánjuk meg, amit megtettünk, hanem azt, amit nem. Ez elég fura. Részben igaz, és részben nem, de ha mégis igaz, akkor én azt fogom bánni, hogy nem mondtam nemet. Az életem kezd…..
2013.12.28. Bámulatos, hogy némely emberek mennyire rámenősek. Reggel hét után egy-két perccel csörgött a telefonom. Ki hívott? Hát Misi. Egy órán keresztül szédített, és negyvenet ígért, ha bevállalom az esti melót. Nem tudtam, hogyan rázhatnám le. Elég szar érzés volt a…..
2013.12.27.   Semmi kedvem nem volt kimászni az ágyból. Mikor felébredtem, Ákos még aludt. Figyeltem pár percig. Aranyosan szuszogott. Nagyon jó érzés volt mellette ébredi, az mellett, akit a világon a legjobban szeretek. Olyan békés, nyugodt volt. Én pedig nem tudtam betelni…..
2013.12.26.   A reggelem csodás volt. Rég ébredtem úgy, hogy boldog voltam. Minden tökéletesen alakul az életemben. A fiú, akit szeretek, viszont szeret. A barátnőmmel átléptük azt a határt, amit csak kevesen mernek, és életem egyik legjobb leszbikus kalandjában lehetett…..