Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shirodrake

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdő vagy mint én, és bronzban nyomod? Hacsak nincs egy jó barátod, kivel együtt tudsz játszani, kerüld el de messze a botot. Mit is vihetsz oda, egy adc-t, meg supportot vagy annak hasonlót. Ha olyan bátor vagy, hogy mégis soloban nyomnád, a rankedet, akkor adc-ként a következőre…..
Az első 6300 IP-s karakter volt amit megvettem. Előtte többnyire csak elhalálozni láttam az ellenfél oldalán, ám de sárkányok iránti rajongásom miatt egyértelmű volt a vásár. Ahogy visszaemlékszem első használataira, még nem igen kezeltem méltó módon, mivel AP-re buildeltem,…..
A szituáció a következő. Boton elveszítitek az első tornyot és az ellenfél párosa már a második felé közelít. Ti feléledtek és mentek hogy megállítsátok őket, valamint a dzsungeles is éppen arra indul genkelésre. Az alábbi helyen fut össze a társaság: A képen…..
Még a nyáron elején kezdtem el játszani, és a végére értem el a lvl30-at. S még midig a  bronz ligában tengetem napjaimat. Hogy miért? Mert nem igen játszom ranked meccseket. Ennek egyik oka, hogy laptoprol játszva elég alacsony az fps rátám. De ennek ellenére vidáman…..