Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MertTeZakker

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz ! " (JC)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el. " (andros)..
MertTeZakker 2014.04.11 11:48:49
@KlaasJan: De ott lesz Szalai! :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe " (Walter Sobchek)..
MertTeZakker 2014.03.26 09:04:48
Sziasztok! Egy kis info a mai Győr-MTK kupameccsre.
www.eto.hu/hir/8020/bizakodo_mtk_erkezik_gyorbe/

Két gólos hátrányból várja a csapatunk az MTK elleni Magyar Kupa negyeddöntő visszavágóját. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozóról hiányozni fog Kalmár Zsolt, aki Budapesten a második sárga lapját kapta a sorozatban, ami automatikusan egy mérkőzésre szóló eltiltást jelent. Szurkolóink és persze a fővárosi szimpatizánsok is - egy belépővel akár két összecsapást is megnézhetnek, hiszen a jegy a szombati bajnoki mérkőzésre is érvényes, ahol ugyancsak az MTK lesz az ellenfél. A holanpi várható kezdőcsapat: Kamenár - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Kamber, Pátkai, Kronaveter, Strestík - Rudolf, Varga. Horváth Ferenc a meccs előtti interjújában arról beszélt: nincs olyan játékosa, aki ne bízna a továbbjutásban.Sérülések nehezítik Garami József dolgát az összeállításkor a Győr elleni szerdai kupamérkőzés előtt.

www.mtkhungaria.hu/index.php?action=main&nid=11336&sact=news

Csiki Norbert mellett Baki Ákos sem tudja vállalni a játékot, aki szalagszakadást szenvedett, műtét vár rá, de nem lesz ott a csapatban Bese Barnabás sem, akinek aláfordult a bokája a legutóbbi mérkőzésen, Fejes András pedig kisebb húzódást szenvedett. A mieink így a Groppioni - Nagy, Rodenbücher, Kelemen, Poór - Kanta, Batik, Pölöskei - Horváth, Eppel Vass P. összeállításban kezdik a találkozót a tervek szerint, csereként Hegedüs, Vukmir, Tóth F., Vass Á., Ladányi, Torghelle és Frank juthat szóhoz.

- Jó helyzetből várjuk a visszavágót, hiszen kétgólos előnyt harcoltunk ki - mondta honlapunknak Garami József. - Tudjuk, hogy nagyon erős csapata van a Győrnek, így nem számítok könnyű mérkőzésre. Azok a játékosok is a keret tagjai, akik most szerepet kapnak, fontos, hogy ők is játéklehetőséghez jussanak, és így gond nélkül be tudjanak szállni, ha esetleg sérülés, más okok miatt változtatnunk kell. Sajnos utóbbira már volt példa az elmúlt hetekben. A kupában, két mérkőzésen minden lehetséges, így nagyon bízunk a továbbjutásban.
MertTeZakker 2014.03.26 09:15:47
@bakker.: Szia! Bocsánat, nem vettem észre, hogy te már belinkelted. Előbb írtam, aztán olvastam a blog-ot.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A lényeg hogy a győztes szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több, meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen egy jó…..
MertTeZakker 2014.03.03 11:34:57
@DR.SV: Én is jobbulást kívánok a kislányodnak. Nincs is annál rosszabb, mint amikor az ember gyereke beteg. Az enyém most bárányhimlős. A meghirdetett játékra viszont vevő vagyok, most kvázi a héten ráérek, mert itthon vagyok a gyerekkel.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is " (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény " (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is."…..
MertTeZakker 2014.01.28 10:51:19
@xplu: Szia! Melyik az a két top?
MertTeZakker 2014.01.28 14:53:17
@TippZseni: Hát ezen meglehetősen jót röhögtem. Zseniális kép! Csak a hó hiányzik róla de nagyon, na meg januárban ebben a tunikában nem fázni...Bár biztos fűti a büszkeség.
MertTeZakker 2014.01.28 14:56:18
@mENNYI 2168as szorzó Ti akartátok!VV Charlottte!: Nem! Nem könnyed! Katartikus...
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " ... ez a kosár az egyetlen sportág,amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell, vért izzadni, izgulni, vérnyomás közben 200 és még az sem mindig elég, hogy nyerjél."…..
MertTeZakker 2014.01.22 23:41:37
@barcacsabesz: Na máris jobb a kedvem. Így már jönni látszik a szelvény.
MertTeZakker 2014.01.22 23:46:03
@barcacsabesz: Na nincs ez mindig így. Bár van olyan emberke itt, aki szerint idézem: " MertTeZakker te is csak holnap kezdted a játékot".
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Inkább én válasszak egy hibás tippet, mint kapjak egy hibásat, amiért mellesleg még fizetni is kellene"  (LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) /Mirasty/)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
MertTeZakker 2013.12.01 18:51:30
@bakker.: Szia! Nem, sőt ősi riválisként tekintek a londoniakra. Sokkal inkább a német válogatott győz meg a labdarúgás szépségéről és a játék iránti alázatról, a szorgalmas munkának beérett gyümölcséről. Nem azt mondom, hogy mindig szépen játszanak, még véletlenül sem, ám a foci nem ettől szép játék. Meg is fogom tenni már a vb előtt az ő győzelmüket.
MertTeZakker 2013.12.01 20:21:38
@Hardy $15$: Hát ezen a döntésen én is meglepődtem egy kicsit. De ha belegondolsz 8 meccs alatt kevés 1 győzelem. Továbbá a focizni nem tudó játékosok nagy részét ő hozta magával. Nekem mindig az jött le, hogy a meccs után mindig tudta, hogyan kellett volna játszani. Utólag én is tudom, hogy mit kellett volna a mixen rakni. De mindezek ellenére nem tudok még egy ilyen profi szemléletű edzőt mondani a magyar labdarúgásnak nevezett komédiában.