Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daceee

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slash – Slash  (Roadrunner) Saul Hudson, azaz Slash, a Guns 'n Roses egykori tagja korunk egyik legkiemelkedőbb gitárosa, ízes játéka és bluesos szólói szinte azonnal felismerhetők egy-két taktus alatt, és pont ez benne a jó. A csávó nem változik, ugyanazt a mocskos…..
A VARÁZSLÓ HALÁLA A varázsló, egy harmincon aluli férfi, akinek arca már egészen szomorú, ráncos és kisgyerekes volt a sok ópiumtól, cigarettától és csóktól - hamvazószerdán, kora hajnalban haldoklott. Bálteremben vagy lakomán, nem tudom. Egy kis fülkében ült, szegény…..
Csáth Géza: EROICA Bálba járó húgaim és unokahúgaim, de egyéb leányismerőseim között is - akiket közösen jellemez, hogy mindannyian undorodnak a chipre szagától, melyet a kabátom kihajtóján gyanús nevetések között már többször kiszagoltak - sokat hallottam beszélni a…..
Szeretném figyelmébe ajánlani kedves olvasóimnak Csáth Géza e nagyszerű irományát.Az alatta fellelhető "Egy téli napon" című novella pedig saját szerény próbálkozásom: :)..
Csáth Géza: A KÁLYHA A diák begyújtott a kályhába. Tüzet fogott a papír, és azután a fa. Néhány perc múlva pedig dübörgött a kis vasalkotmány.    A lángok barátságos, jó tanyának találták sima vasfalait. A diák pedig élesztette, becézte a lángokat.…..
Ambrus Dávid: Egy téli napon   Karácsony előtti hideg nap volt aznap.. A festő, ki legutóbbi heteit, hónapjait házában berendezett műtermében töltötte, kinézett az ablakon.. Kíváncsi volt mi történik a szabadban, ahol mostanság nem járt. Nyirkos, hideg délután volt. A…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Egy alacsony árkategóriás pc játék elemzése jelenetekkel alátámasztva.A játékot kiadta a Cenega publishing 2005-ben.Játszottam ennél már jóval rosszabb játékokkal is,de itt vannak jelenetek, amelyeket kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni, azt egyből már jobb a játék…..