Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katona András

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az interneten tömegével terjedő oltásellenes mémek (szöveges képek) egyike annyira kiverte a biztosítékot egy immunológusnál, hogy az internet egyik legnépszerűbb válaszát alkotta meg. Az eredeti poszt angol nyelven született, és annyira jól sikerült, hogy több millióan…..
Katona András 2014.04.10 13:33:10
@xclusiv: "
De az oltás mindenkinek jó, társadalmi szinten legalábbis jó." translate.google.hu/translate?hl=hu&ie=UTF8&prev=_t&sl=en&tl=hu&u=http://prn.fm/hpv-vaccines-unnecessary-and-lethal-by-gary-null/&sandbox=0&usg=ALkJrhjGRb9dxgyDP7EEGzkPHpzmoAOR1A "Jajmó. Morpheus a Mátrixból, oszt 20 perc. Kösz, ilyen érzelmekre ható bullshit-re nem vagyok vevő. Alatta a szövegben meg gates és a faterja belekeverve, remek. Még el se kezdődött, de már sok a rizsa és kevés a hús..."
Bill előadása, nem igazán az érzelmekre hat!
"
Ami a HPV-ről szól, ami - javíts ki, ha tévednék, de tudomásom szerin - nem kötelező oltás." Nem, nem csak arról, hanem a vírusokról, általában. Ezt mondja : Tudni kell azt, a testünkben, tízszer annyi kórokozó van, mint amennyi sejtünk. Hány milliárd baktérium, vagy vírus van bennünk, ami akkor aktiválódik, amikor szükségünk van rá!
"
Nem tagadja! Mert a tudomány az nem dogma, hanem egy módszertan." Szerintem dogmákra épít! Pl.: Az ember biorobot, a benne lezajló biokémiai folyamatok határozzák meg a működését, például az érzelmeit. Ha ezt úgy mondom, a lélek, érzelmek indítanak be a testben biokémiai folyamatokat, azt nem fogadja el, mert lélek nincs, és különben is, az ilyen jellegű zavarokat, nem lehet gyógyszerrel kezelni. Még az agyturkálók is gyógyszeres kezeléseket alkalmaznak többnyire!
"Az meg egy másik kérdés, hogy nyilván nem szeretik a tudomány művelői azt, amikor jön valaki és értelmezhetetlen baromságokkal köpködi a munkájukat és eredményeiket." Na ja, valamikor a homeopátia, akupunktúra sem számított tudományosnak, vagy az íriszdiagnosztika, ma meg már széleskörben elterjedtek, még doktori körben is!
Pasteurről : "Az elképzelés legismertebb alakja Louis Pasteur francia vegyész és biológus volt, aki a bor erjedésének vizsgálata során bukkant arra, hogy apró élőlények, mikroorganizmusok vesznek részt az erjedési-bomlási folyamatban. Ebből arra következtetett, hogy az emberi testben is hasonló folyamatok játszódhatnak le, és ezek a mikroorganizmusok a kórok okozói. A francia királynak nagyon megtetszett Pasteur elmélete, ezért katedrát biztosított neki az egyetemen. Mi arról már nem tanultunk az orvosi egyetemen, hogy Pasteur élete végén visszavonta elméletét, és azt mondta, az emberi test belső környezetétől függ, hogy a baktériumok okoznak-e betegséget. Ezt támasztotta alá a bacilusok atyja, a világhírű orvos, dr. Robert Koch, aki azt fogalmazta meg, hogy ha valóban az állítólagos kórokozók okoznák a betegségeket, akkor az egyedi kórokozókat a) a betegség minden esetében meg kellene találni, és b) soha nem lehetne megtalálni a betegségtől függetlenül. Ennek a követelménynek a baktériumok és vírusok nem felelnek meg. Aztán dr. Rudolf Virchow, a másik legismertebb kutató is úgy nyilatkozott: „Ha elölről kezdhetném, annak bizonyítására szentelném életem, hogy a kórokozók természetes élőhelyet, »beteg« szövetet keresnek, nem pedig a »beteg« szövet okozói.” tgy-magazin.hu/index.php?page=3&action=SHOW&id=2906
egeszsegtaplalkozas.shp.hu/hpc/web.php?a=egeszsegtaplalkozas&o=vedooltasok_5_FLOh
Végül! www.kia.hu/konyvtar/szemle/f2.htm
Katona András 2014.04.10 13:39:09
@xclusiv: Ja! Ajánlom az Új Német Gyógymódot, elolvesásra! Dr. Hamertől! germangyogytudomany.hu/
Katona András 2014.04.10 13:59:44
@Fromthedeep: Hogy jön ide Pasteur? "Tíz nap alatt adta be az oltásokat - az utolsó olyan erős volt, hogy egy egészséges kutya megveszett volna tőle, ám a gyerek meggyógyult." Vagyis, még működő vírusokat használhatott, mert egy kutya megveszett volna. Nem?
"Ez a Balogh Béla mire is érv? Bevallom, csak belehallgattam, de körülbelül ugyanazt fújja. Auralátás, energiagömb, evolúció (valamilyen kicsvart interpretációja). Most ez mit támaszt alá?"

Balogh Béla arról beszél, hogy elismert tudós megállapítása, az univerzum anyagának, mindössze 5%-át vagyunk képesek látni, szerintem érzékelni. Bár a végtelen százalékosítását nem gondolom bölcs dolognak, de kifejezi a mai állást! Az auráról már képeket is készítenek. Ezt csak az evolúcióról! : www.youtube.com/watch?v=gJa2qVcqXeU
A Greenpeace-t is egyre többen keresik meg az úgynevezett „chemtrail”-nek nevezett összesküvés elmélettel kapcsolatosan. Sokan aggódnak amiatt, hogy a repülőgépek mögött látható kondenzcsíkok igazából szándékosan kibocsátott veszélyes vegyi anyagok. Megvizsgáltuk ezért a…..
Katona András 2014.01.17 10:01:30
@Unbeliever.?: Egyszerűen igazad van.
KKBK Hering József 2009.12.25 14:21:00
"Ma, ha bekapcsoljuk a tévét, bármelyik csatornát, akkor azt látjuk, hogy két zsidó méltat egy harmadikat" Hering József. Író. Tudósított a Kossuth Rádióban, de a Duna TV-ben is. Jobban tudósít a közel-keleti helyszínről, mint Orosz József, az biztos. Állítólag hihetetlen…..