Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borz!

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A polmarketing vegykonyhája nem a lényegről szól, így ez a poszt sem. Nem arról szól tehát, hogy érdemes e nekünk egy import- és hiteligényes nukleáris technológiát beszerezni, emelkedő nukleáris és zuhanó megújuló energia árak mellett (nem érdemes). A legyőzhetetlen Fidesz…..
borz! 2014.01.26 07:45:30
@Nash vs. Keynes: ezert fejlesztenek manapsag inkabb hidrogencellas jarganyokba: www.hyundai.co.uk/about-us/environment/hydrogen-fuel-cell
toyota is, GM is, es szerintem a teslanak is lesz ilyen modellje.
Személyes véleményem Apple-fanként hónapokon keresztül az volt, hogy mióta elhunyt Steve Jobs, azóta kiveszett minden egyediség az Apple-ből, a továbbiakban képtelenek lesznek úgy igazán odavágni a piacnak. Ezt bizonyította az új iPhone-ok bevezetése, amelyek gyakorlatilag…..
Sokak számára riasztó, másoknak örömteli néven rendezi meg a kerékpáros mozgalom szokásos tavaszi felvonulását. Bár a megmozdulást I. Utolsó Critical Mass néven indítják, de sem megijedni, sem örülni nem kell. Az elnevezés azt jelzi: az eredeti célkitűzésekkel most rendezik…..
borz! 2011.04.29 20:19:59
@barbie83: mondd merre leszel és mi a rendszámod.
Talán már sokakhoz eljutott a hír, hogy a VHK szigetes visszatérése rendkívüli módon balul sült el, ugyanis nemhogy lekeverték a zenekart, hanem egyenesen kikapcsolták a keverőpultot, így csupán a színpadon lévő alapokból lehetett némiképpen hallani a koncertet. A Sziget…..
Meglepő döntést hozott kedden a fővárosi közgyűlés. A képviselők támogatták az előterjesztést, amely a Margit híd déli oldalán is kerékpárút kialakítására tett javaslatot.A Bőhm András, Lakos Imre, Katona Kálmán és Hock Zoltán által jegyzett előterjesztés célja, hogy…..
borz! 2009.10.13 20:28:44
@Condottiere: művelt ember vagy Albi!

amúgy örülés van; használom a margit-hidat, és rendesen leszállok, tolom a bringát, koptatom az spd csukámat. és egyébként is betartok minden szabályt amit előír a kresz.
Szeptember közepén számoltunk be arról, hogy a rendőrök a Margit hídon mindenkit leparancsolnak a bicikliről és segédmotorokról. A BRFK akkor azt mondta kérdésünkre, hogy a szigorítás oka, hogy egy biciklis elsodort egy 4 éves kislányt.  A Critical Mass blogján a Magyar…..
borz! 2009.09.27 14:07:55
@antibringa: részemről csepel legvégéről járok munkába zuglóba, ki lehet bírni. laptopnak laptoptáska :)

on: csak az a fura, hogy miért tér el a témától mindenki? mikor tolom a drótszamarat a margit-hídon, miért jön szembe a robogós, aki meg se hallja, ha szólok neki, meg se látja, hogy mutogatok?
Péter biciklis lévén bizonyára rengeteget tudna mesélni még, milyen veszélyek leselkednek rá az autósok miatt, de ezúttal valami meglepőt tapasztalt és meg is osztja velünk, hogy ne gondoljuk azt, milyen reménytelen a helyzet. Én voltam a biciklis. A hétvégi gyér forgalomban a…..
Állítólag megint feltűnt egy drótköteles őrült. Most Somogyban. A megyei lap szerint a Kaposvár melletti erdőterületen áthaladó kerékpárúton fák közé kifeszített drótot találtak az arra járók.  A tettes hat helyen helyezett el csapdát egy két kilométeres…..
borz! 2009.08.27 12:38:50
@Coyote82: gra'cca, az ilyenek miatt van olyan gyík fegyvertörvény az országban, amilyen.
Olvasónk a BKV alvállalkozójának, a VT-Transmannak az egyik leggyökerebb buszvezetőjével találkozott tegnap reggel. A buszos Budafokon nem akarta megadni a gyalogosoknak az elsőbbséget, akik a zebrára lépve jelezték, hogy át akarnak kelni. A buszvezető nem elég, hogy a KRESZ…..