Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jim Tonic

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első nagy kérdés, hogy egyáltalán nevezhető-e kis gyökérnek egy 14 éves gyerek, vagy ahhoz még túl fiatal? A második kérdés még inkább morális, hiszen némi szerencse is kellett ahhoz, hogy az egyik szülő - aki végül megállította az ámokfutást - ne okozzon maradandó…..
A Tűzgolyó masszőrnője, Molly Peters volt az első olyan Bond-lány a Bond-filmek történetében, aki a nézők szeme előtt dobta le a textilt. Ráadásul nem egy pezsgős-kaviáros, szállodai szobás jelenetben tette ezt, ahol a 007-esnek információt kellet szereznie az épp aktuális…..
Jim Tonic 2014.03.20 12:15:29
2014. március 15., 11 óra 53 perc. Az MSZP mikroblogja a következőket írja: „miért van az, hogy csak a magyar meteorológia jelez előre vihart mára? és miért van az, hogy pont 3 órára? és miért van az, hogy aki nem a fidesz állam pénzéből él azt mondja, hogy ma nem lesz vihar…..
Jim Tonic 2014.03.15 13:16:16
Gordonnak vége. Bukásával pedig vége az Együtt mozgalom szerény menetelésének, de leginkább vége van a baloldali megbékélés-politikának. Nem pusztán arról van szó ugyanis, hogy Mesterházy miniszterelnöki kandidátusával kirúgta a hokedlit Bajnai ágaskodó reményei alól, nem…..
Jim Tonic 2013.06.12 09:56:52
@maretz: Ez a hozzászólás nagyon rendben van. Respect!
Ehhez nem sok kommentár szükséges. Nyilvánvaló, hogy a Ferrari tulajdonosa nem számított ekkora verésre, amikor odagurult mellé a nyolcvanas évek végéről ránk maradt, nem különösebben szép állapotú, E30-as szériából származó BMW 3-as. Ennek a sorozatnak a legerősebb tagja a…..
A német kajakos hölgyek "tiszteletére" rossz dalverziót játszottak le a szervezők. Hatalmas a botrány. A német Anne Knorr és Deborah Niche valószínűleg egy életre megtanulta Szeged nevét, de talán…..
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
Jim Tonic 2011.08.06 19:45:23
  Legalább tizenöt vodkát ivott aznap este egy bárban az a tiroli férfi, akinek egy közúti ellenőrzésnél érthető okból azonnal bevonták a jogosítványát. Mivel társa is komoly alkoholos befolyásoltság alatt állt, az osztrák rendőrök megpróbáltak segíteni a…..
Jim Tonic 2011.06.28 08:59:28
@fogash: Mindketten leülhettek. Mindkettő helyes. De ebből látszik, hogy egyikőtök sem tud angolul.
Jim Tonic 2011.06.28 09:04:09
@Doce: Te hallottál már olyanról, hogy illusztráció. Ezeket találta a neten. Ennyi.
A kollektív megtévesztettségnél és manipulálhatóságnál - amellyel nap mint nap, igen sűrűn találkozunk -, van egy még kétségbeejtőbb társadalmi létforma: az, amikor egyszerűen elfelejtődik, majd kihal a tudás. Az az állapot, amikor elfelejtjük, vagy éppen meghaladottnak,…..
Soha nem éreztem jól magam olyan masszőrhölgy asztalán, aki szexuális szolgáltatást is nyújt.Félreértések elkerülése végett: nekem az a szexuális szolgáltatás, amikor a hölgy szétteszi a lábát, az "úr" pedig vesszejével a dolgok mélyére hatol. Szerintem ez nem…..
Jim Tonic 2011.06.25 10:59:20
@Sólyom Tomi: Te konkrétan buzi vagy. Hetero férfinál már ez sem fér bele, hogy férfi masszírozza, ha mégis, már ott gond lenne, hogy felálljon. Te kajak buzi vagy, jobb, ha bevallod magadnak.
Jim Tonic 2011.06.25 11:00:25
@Jim Tonic: Közben leesett a többi posztodnál, hogy trollkodsz, és a posztolót figurázod. Tied a pont. :)
Emberek vagyunk, hibázunk, mindenki, kivétel nélkül.Ha a hiperdrága űrjárművek is főleg emberi mulasztás miatt pusztulnak el a személyzettel együtt, akkor mit várhatunk egy aluliskolázott személyzetistől, vagy HR-tanácsadótól? Egyáltalán, ki lehet ma Magyarországon…..
f1 Webber: Nem lesz Bahreini GP 2011.06.06 13:10:00
Az ausztrált meglepné, ha idén megtartanák a futamot, annak ellenére, hogy a FIA hivatalosan úgy döntött, október 30-án rendezik a versenyt. A politikai zavargások miatt március közepén elmaradt a nagydíj, de a szövetség pénteken visszahelyezte a naptárba. A pilóták és a…..
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
Jim Tonic 2011.06.06 18:27:32
@sbarrett: Közúti közlekedésre le nem vizsgáztatott autókon/motorokon nincsenek meg ezek a dolgok. Ha a KRESZnek megfelelő bringát veszel, rajta lesz.
Orbán Viktor levelet írt a rendőröknek. Hopp, azt elfelejtettem mondani, hogy ez másfél éve volt.   Most már más szelek fújnak. Visszamenőlegesen el akarják venni a korkedvezményes nyugdíjat a rendvédelmisektől, ami érthető módon nekik nem tetszik. Az Országgyűlés…..
Jim Tonic 2011.06.03 11:04:58
@Jurganov: Az országok, akik csődölni készülnek, mind az államadósság miatt tartanak ott. Nem emlékszel véletlenül, nálunk ki vett fel egy jó nagy adag hitelt?
Neeem. Dehogy. Ezt is meg fogod tudni magyarázni. Látom a közgazdász értelmet a hozzászólásaidban.
Jim Tonic 2011.06.03 18:57:29
@Cirbi: Aztán kiderült, hogy kamu volt az egész hír.
Jim Tonic 2011.06.03 19:05:35
@Nurrddin: Egyetértek.
Sajnos sokszor kellet már tapasztalnom, hogy szépen lassan felnőtt egy olyan korosztály, akiktől komoly generációs gap választ el. Az igazán fiataloknak a Dallas című sorozat, és annak egy időben minden beszélgetést tematizáló történései (hol van már az, amikor egy ország…..
Ádám nem érti, miért kell rendőrséggel fenyegetőznie, hogy a PPS átutalja neki az 5 hete kiszállított csomagja árát:Már írtam nektek futárszolgálattal kapcsolatban, úgy látszik ez az én területem. A helyzet a következő: a Vatera által ajánlott PPS futárszolgálattal küldtem…..
Jim Tonic 2011.05.27 22:31:12
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: Úgy, hogy a csomagot kapta meg 1-2 napon belül, és ki is fizette. Szövegértelmezés...
A Magyarországról indult kezdeményezésnek köszönhetően július 1-jétől ellenséget is be lehet jelölni a világ legnépszerűbb közösségi portálján. A lebonyolítás gyakorlatilag megegyezik a barát megjelölésével, az üzenet ugyanúgy marad, azaz: XY ellenséged szeretne lenni a…..
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
Jim Tonic 2011.05.25 23:38:14
@Cujo: A devizának nincs ekkora kamata. A pénz inflálódik, a részvény értéke meg elég szépen emelkedett.
Ha nem értesz hozzá, okosabb csendben maradni.
   A Jobbik és a KDNP már egy ideje vált-vállvetve követeli Alföldi Róbert leváltását. Összenő, ami összetartozik mondanám, de nem szeretném, hogy esetleg a KDNP-s és Jobbikos képviselők rosszat gondoljanak. A mostani indoklás az, hogy Alföldi Róbert egy…..
Jim Tonic 2011.05.24 11:43:59
@Attilajukkaja: LOL. Te csúsztatsz. Tévés példákat hoztál, amikor a Nemzetiről beszélünk. Idehozol nem idevágó példát, és ha én arra válaszolok, Te támadod meg. Vedd már észre magad, bakker! :))) :D
Jim Tonic 2011.05.24 12:03:02
@Öreg Sam: Attól Te jobb leszel, hogy reagálsz rá?
Jim Tonic 2011.05.24 12:07:02
@Attilajukkaja: Érdekes, nekem úgy tűnik, hogy az egész indoklásod rém gyenge lábakon állt, és amikor elfogyott a puskapor, menekülőre fogod. Ám legyen...
2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk. „Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta…..
Jim Tonic 2011.05.22 17:54:21
@hajrámagyarok: Elvitted a témát. Én a korrupcióról kérdeztem. Azt nem sikerült megmagyaráznod.
A cigányokat meg végképp nem értem, hogyan jöttek ide. Arról is lenne véleményem, csak nem kapcsolódik a témához. Fogalmam sincs, hogyan lapátoltad ezt ide, és honnan veszed, hogy nem zavar.
Viszont az, hogy idehoztad őket takarózni, már megint érdekes kérdéseket vet fel/

Ausztriában a 80euros csekk is ritka gyorshajtásért. Ha többszázat osztanak ki, az általában a delikvens utólagos hozzáállása miatt van.
Fizetéstől, családtól, juttatásoktól független, hogy az osztrák rendőr magyarként több tisztelettel szólít meg, esetleg szívélyesen útbaigazít. 10 évet dolgoztam kint, nekem nehéz lesz megmagyarázni az ellentettjét hallott történetek alapján.

''A zemberket pedig akkor is azok verték szét, akik szétvernék/gumibotoznák/és lőnék most is, ha az aktuális diktátor megparancsolná, csak akkor REBISZ volt a nevk, most meg TEK.''
Na, most ezek után lássunk bennük hőst, és sajnáljuk az elvesztett nyugdíjat? Ugyanis én pl. előbb hagytam volna el az állásom, mint rálőjek a polgártársamra. Akkor is, ha annak következménye van. Azt pedig nem hiszem, hogy megparancsolták, hogy a földön fekvő emberekre még verjenek még párat viperával. Vagy ha parancsolták, akkor sem muszáj olyan lelkesen végrehajtani.
Jim Tonic 2011.05.22 19:29:16
@hajrámagyarok: Elfogadom, ezt a véleményed, és egy kicsit magamévá is tudom tenni. Megértem az álláspontod, és amiket most leírtál, azokkal részben egyet tudok érteni.
Cserébe annyit kérek, hogy kicsit Te is gondolkodj el azokon, amiket írtam.

Stohlos, zenész, színész meglátásért maximális riszpekt, teljesen egyezik a véleményünk. Csak akkor Te is értsd meg, hogy jó diplomával sem lehet annyit keresni, mint amit pár ex BV-s tesz el a környezetemben. Ha elfogadja, hogy nyugdíjba vonult, mert olyan kemény volt a szolgálat, és el is megy dolgozni, mert kevés a nyugdíj, ne 16 órában tegye már biztonsági őrként. Azért ne mondd, hogy ez is rendben van.

Kösz' a véleménycserét! Szeretem, ha valaki tudja támasztani az álláspontját, és nem csak üresen fikáz. Ezt akkor is szívesen olvasom, ha nem (teljesen) értek vele egyet, szemben az üres, csípőből lőtt szitkokkal.
A tervek szerint már 2012-ben megrendezné első horvátországi fesztiválját a Sziget Kft.; a helyszín vélhetően az isztriai tengerparton, Rovinj környékén lesz. "Egy nagy horvát céggel, a Maistrával állunk tárgyalásban, ők ajánlottak egy helyszínt, de azt még nem szívesen…..
Jim Tonic 2011.05.21 00:11:05
@kranführer: Még jó, hogy értelmezni már nem marad kapacitás a nagy politikai okoskodásban.
De ha költözne, akkor se a sziget diktálja a feltételeket. Egy olyan cég meg pláne ne, ami állandóan csőd szélén áll.
Jim Tonic 2011.05.21 10:12:29
@belga6: Az szerepelt, hogy a Sziget Kft. költözik. Nem az, hogy a fesztivál. Ne kezd Te is! :D
Az Autosport kedd este közölte, hétvégétől tilos a kipufogógázt folyamatosan a diffúzorra nyomni, majd éjfélkor azt, hogy a FIA meghátrált. A szövetség hivatalos levelet küldött az összes istállónak, hogy tudassa, a lefújt diffúzor - blown diffuser - rendszere Barcelonától…..