Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timotheus78

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
Mozaik család, sok gyerek az új és a régi házasságban is. Az "előző élet"-ből kilépni akaró szülők, akik a magukba szívott ősi minták és a közös gyerek miatt múltat idéző történések miatt mégsem tudnak valóban változtatni, legtöbbször belelépnek ugyanabba a folyóba. De én változtatok, nem lépek…..
Danialves kollégához hasonlóan én is elérkezettnek láttam az időt arra, hogy elkészítsem az top 15-ös listámat a kedvenc filmjeimről, az óévből. Abban én is egyetértek, hogy filmes szempontból nem volt kimagasló év a 2015-ös, nagyon sok tucatfilm került a mozikba, amik jobb…..
Véget ért a Hungary's Got Talent első évada, az, ami a Csillag születiket váltotta, avagy legitimizálta a lenyúlt formátumot, ugye, mert ugyan a műsor menetében vannak eltérések, de ránézésre is ugyanarról a tehetségkutatóról van szó (pont mint a Strictly Come Dancing - Szombat…..
Kinetográf Szerelemre hangszerelve 2015.05.01 14:21:00
A zenés dramedy egészen valószerűtlen hibrid, nem is csoda, ha csak igen kevesen képesek emlékezeteset alkotni ebben a sajátos műfaji kombóban. Végy néhány szimpatikus, az élete adott pontján megrekedő figurát, a történet során hozd őket közös nevezőre és a végén tanuljon mindenki valami fontosat,…..
Talán olvastad a Védett férfiak c. könyvet, amelyben Robert Merle egy ma már nem is olyan elképzelhetetlen torzióját mutatja meg a lehetséges jövőnek. Számomra, midőn korai 15 éves koromban elolvastam, borzongató izgalmat okozott e történet, amiben a nemzőképes férfiakat egy ismeretlen kór irtja ki…..
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
Brad Pitt 50 éves. Ő Hollywood örök szépfiúja, aki fél karrierjét annak szentelte, hogy eme nimbuszától megszabaduljon. Azon kevesek egyike, aki sikerrel tette ezt, és a férfiak és nők szívében egyaránt kiemelt helyet foglal el. Sztárcsináló szerepében, az 1991-es Thelma és…..
Emberek, mivel egyszerre pp-zi a comment meg a velvet az X-Faktort, mondjuk mint kiderült, csak holnap, így én nem is erőltetném ezt a dolgot a végsőkig. Ellenben holnap gigabrutál extra luxy tartalom lesz itt. Rámásszunk a USTREAM-re gecc. De most azért nézzük az adást, amíg van…..
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..