Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nero a Veres Kolto

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://csajokespasik.blog.hu/2014/08/29/a_csaj_hazudik_es_terel..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Nero a Veres Kolto 2013.12.06 06:07:10
@pocakos focisla: Mit siránkozol itt? Én baromi jót röhögtem a poszton. Képzeld, 4 alkalommal szavaztam eddig a Fideszre. Akinek egy jó humorú poszt sérti az önérzetét, az járjon szakemberhez.
Magyarországon rossz az adózási morál, az „ilyen hírkeltés tovább rontja az adómorált”, ez pedig ellentétes az ország érdekeivel Giró-Szász András az ezermilliárdos NAV botrányról. 2013. november 27...
Nero a Veres Kolto 2013.12.01 07:04:13
@Bebes: vakapad az MSZP-t szeretné védeni ilyen érdekesen átfordított érveléssel.
Irhatna rövidebbeket is, ha már itt tartunk. Illetve ki kellene már lépni a "pártom álláspontját / hezitáló viselkedését megpróbálom mindenáron megvédeni "gondolkodásból.
Van egy csodálatos tulajdonsága az internet nyilvánosságának. Itt egyik nicknév sem párttag.
Nero a Veres Kolto 2013.12.01 21:09:11
@incze: Azzal is foglalkoztam, a korábbi hozzászólásomban.
Nem kellett szaglásznom, szembetűnő ugyanis.
Nero a Veres Kolto 2013.11.30 20:35:53
@vakapad: Az első hosszabb hszed elolvastam. Az utolsót már nem.
Az a probléma vetődött fel, hogy vajon van e értelme a vizsgálóbizottságnak. Ha jól értettem.
Van. Az a tény, hogy nem tudott felállni (nem GFG-i eufemizmus) fél pillanat alatt egy parlamenti vizsgálóbizottság, bizony, találgatásokra ad okot. A valódi ok (ellenzék megosztottsága, különböző politika érdekek stb) gyakorlatilag lényegtelen.
Van társadalmi igény ennek az ügynek a kivizsgálására. Működhetne végre a képviseleti rendszer olyan formában is, mint amire elvileg (gyakorlatilag is) felhatalmaztuk.
Az, hogy levezettél egy lehetséges politikai kifutást az ügy tekintetében (titkosítás, mismásolás) még nem ok arra, hogy elsikkadjon az ügy. Másrészt ne becsüld alá a nyilvánosság erejét. Az juttatta el eddig is a témát.
Republikon Védett nők? 2013.11.28 12:21:38
Teczár Szilárd magához ragadja az ügy általa helyesnek gondolt képviseletét, és saját megoldási javaslatát tekinti az egyetlen működő modellnek. Miközben nem vesz tudomást, sőt, rossz döntési helyzetbe kényszeríti azokat, akik saját eddigi döntéseik következményeként…..
Nero a Veres Kolto 2013.12.01 09:44:54
Ó ez tökéletes. Nagyon jól bebizonyítottátok, hogy miért halt el a liberális politikai alternatíva a liberális demokráciákban.
Abban a pillanatban, amikor felismertek egy társadalmi problémát, nem tudtok vele mit kezdeni. Kényszeresen belekavarjátok magatok a doktriner liberális érvrendszerbe. Aztán kilyukadtok arra, hogy inkább ne csináljunk semmit, mert akkora baj még nincsen.
Itt van ez a Teczar kölyök. Liberális gondolatmenetre alapozva felismert egy valóban komoly problémát. Nem volt rest, és a tettek mezejére lépett. Persze, ha ezt végig akarja csinálni, már nem támaszkodhat a liberalizmusra, mert az jól pofánröhögi (no de mi lesz az üzleti érdekekkel? nem avatkozhatunk bele nyakra főre. no de mi van azokkal, akik meghozták a maguk jó döntéseit? nem okozhatunk nekik látszólagos(!) jogsérelmet sem )
Én nem nagyon erőltetném ezt az irányvonalat. Persze, el tudom képzelni, hogy ezzel a szösszenettel egy-két elvetemült politikusnak akartatok érvkészletet adni (mert ugye az kiderült már, hogy ez az ügy úgy csapódott le a médiában, hogy elég komoly ellenszenvedet váltott ki a téma felvetője) De ettől még a fentebbi állításaim igazak. Egész konkrétan az a véleményem, hogy kártékonnyá vált már az a gondolkodásmód, amit megpróbáltok követni.
Arra kellene több energiát fordítanotok, hogy megújítsátok ezt az eszmét, magyar keretek között. Nem pedig összehordani minden hülyeséget.
A végére: Azzal kezditek, hogy Szilárd szándékai pozitívak. Majd az agyszülemény végén azt feszegetitek, hogy mégsem. Valaki itt irta korában hogy gyakorlatilag ugyan azt adtátok elő, mint "Jóképességű Norbert", csak pepitában. Tényleg.
  Van itt egy interjú. Egy interjú a HVG-ben. Egy GFG-interjú a HVG-ben. Egy GFG-interjú a HVG-ben Krasznahorkairól, a szervilizmusról, a nagyvonalúságról és a férfiasságról.   „Teljes szereptévesztésben van a baloldali és liberális értelmiség, amikor…..
Nero a Veres Kolto 2013.12.01 08:25:30
@dicey:

"politikáról folyó érvényes diskurzusnak Hegyeshalmon túl mik a kritériumai?"

OoOoOo a kritériuma. Illetve a trollkodás skálán elért 10 pont.

Sose zavard meg egy troll munkáját érvényes diskurzusokkal.