Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csaba Péntek

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok ido telt el miota utoljara irtam, es azota rengeteg minden tortent velem, vagyis most mar velunk, hiszen a nepes Péntek csalad egyesult a keves fot szamlalo Lee dinasztiaval :) De egybol a lenyegre ternek, es elmeselem mi tortent ma reggel a dzsungelben. Gondoltam egy turazassal kezdem a…..
Figyelem! Ha nem látod az admin felületen a feltöltött hirdetéseid, győződj meg róla, hogy az AdBlock ki van-e kapcsolva. Ha hirdetést szeretnél feltölteni a blogodra, azt a blogod admin felületén, a beállítások -> hirdetések menüpont alatt tudod megtenni:   A hirdetés beállító felületen…..
Csaba Péntek 2016.05.15 10:35:03
Most mar mukodik, a hirdetes megfeleloen megjelenik a penangi.blog.hu/ oldalon.
Nem tudom tortent-e barmi modositas a hatterben, vagy csak szukseg volt egy kis idore (1-2 ora) mire a rendszer eszlelte a beallitast.
Mindenesetre koszonon szepen!
Kicsit elhanyagoltam a blogot mostansag, vagy inkabb csak vartam a megfelelo tortenetre, amit megoszthatok veletek. Szerencsere a Szingapurba tett szilveszteri kirandulas megfelelo alapanyagul szolgal most :) Paran meg biztosan emlekeztek az elozo evi unneplesemre, amit a Penang Hill-re torteno…..
Eloszor is megosztanek par reszletet azzal kapcsolatban, hogyan is nez ki az alberlet vadaszat itt Malajziaban. Lenyeges kulonbseg, hogy itt az esetek 99,99%-ban ingatlanugynokon keresztul zajlik a tortenet, szinte lehetetlen kikerulni oket, viszont tenyleg rengeteget segitenek. A folyamat ott…..
Azzal is kezdhetnem akar ezt a szosszenetet, hogy adjatok vissza a hegyeimet... akarom mondani az ekezeteimet. Ugyeber most mar Malaj munkavallalohoz illoen, itt kint kaptam laptopot, ahol sajnos nem volt lehetoseg magyar billentyuzettel kerni a masinat, pedig probaltam. Sokan erdeklodtetek…..
Azzal kezdeném, hogy megköszönjem a támogatást, a sok-sok biztató üzenetet, amiket Tőletek kaptam az elmúlt 8 hónapban. Jó volt tapasztalni, hogy a távolság ellenére is tudjuk tartani a kapcsolatot, de még jobb lesz most, hogy élőben is mesélhetünk egymásnak :) Holnap már utazok…..
A penangi... Cápakaland 2014.06.15 16:54:51
Kezdetét vette a kapuzárási pánik, így gondoltam az utolsó előtti hétvégén még meg kellene ejteni egy kirándulást. Régóta terveztem, hogy jó lenne átszelni Malajziát autóval, mármint ellátogatni a keleti partra. Amikor péntek délután kinyomtattam egy térképet a cégnél, az…..
A penangi... A döntés... 2014.06.05 13:54:16
Igen, fináléba ért a 8 hónapos "kalandozásom", már kevesebb mint egy hónap múlva utazok vissza Magyarországra. Arról, hogy valójában mi történt az elmúlt hónapokban, lehet majd később írok egy összefoglalót, egy biztos, nagy hatással volt rám ez az időszak. De most inkább…..
A penangi... Vihar előtti csend... 2014.05.22 17:01:05
Az elmúlt időszak nagyon eseménydúsan telt, így sajnos nem tudtam bejegyzést írni, amit nagyon sajnálok, hiszen rengeteg különleges dolog történt, de igyekszem majd apránként pótolni a hiányosságokat. Amiről majd mindenképpen szeretnék említést tenni, hogy járt nálam 3…..
Még mindig kínai új év... elég érdekes ez a 2 héten keresztül való ünneplés, főleg az első hétvége után, amikor hatalmas felvonulás és rengeteg érdekes program volt a belvárosban, kiderül, hogy a hokkien új évi fesztivál még csak most következik, és Penang-ban az a…..
Azzal kezdem, hogy szerelmes lettem... egyszerűen beleszerettem a kínai kultúrába. Már idáig is nagyon vonzott, hiszen elkezdtem a maláj mellett kínaiul is tanulni (mandarin dialektust), de az az élménybomba, amit az elmúlt napokban a kínai új év ünneplése során kaptam egyszerűen…..
Sokat gondolkodtam mit meséljek Thaiföldről, hiszen történet akad bőven, már az utazás legelső pillanatától kezdve. A kaland még a penangi reptéren kezdődött, ahol az útlevél ellenőrzés során egy indiai férfi elég sok kérdést tett fel, de gondoltam ez a normális folyamat…..
Többen kérdezték, hogy milyen volt a Szilveszterem, amire egyszerűen csak annyit tudok mondani, hogy HIHETETLEN :) Valahol pont ez volt a célom, hogy valami nagyon emlékezetes dolgot kellene művelni, de a képzelőerőmet jócskán túlszárnyalta a valóság. Még 31-én kora délután se…..
*** FIGYELEM! A következő történet csak a képzeletem szüleménye, 100%-ban kitaláció, amely semmilyen valóságalappal nem rendelkezik. *** A hatásvadász cím után, nézzük a történetet, aminek az első fele Kuala Lumpurban játszódott a hétvégi kirándulásom során. Szombat…..
Most kipróbálok egy új dolgot, nem utólag több nappal írom le a történteket, hanem egyből a telefonomba vésem a gondolataimat, remélem így jobban átélhetővé válik a cselekmény, úgyhogy most gyertek velem utazzunk Langkawira... :) Aki finnyás inkább ne olvassa... tényleg ne…..
Ez a történet még ez első hetemhez kapcsolódik, mivel a legelső munkanapomon kaptam egy invitálást a másnapi Ultimate-nek nevezett játékra. Magáról a játékról röviden annyit, hogy olyan mint a foci, csak ezt frizbivel játszák. Tehát van két csapat, egy-egy kijelölt terület a…..
Kicsit ugrálni fogok az időben, nem tudom megállni, hogy kronologikusan írjam a beszámolókat, muszáj vagyok mesélni a tegnap estémről, amíg még friss az élmény :) Szóval péntek este volt, elég későn 8-ra értem haza az irodából, ezzel próbálva elkerülni kicsit a szokásos…..
A penangi... Kezdet 2013.11.28 13:01:18
Üdvözlök mindenkit a vadonatúj blogomon :) nem volt egyszerű az elhatározás, de végül is a biztatás hatásának köszönhetően megszületett a blog. Amit egyből lemaradással kezdek, hiszen mint a címből is látható, elsősorban a penangi kalandozásról szeretnék főként…..