Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hagymama

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor a mobilstick fogyott ki, előtte valami más, most György szerint a HD beltéri egység az aktuális hiánycikk a Diginél, amit azelőtt behirdettek, hogy egyáltalán az országba érkezett volna belőle: Tisztelt Digi Kft. Honlapjukon olvastam a HD beltérire való átállás…..
hagymama 2014.01.11 19:09:06
@hagyma: bizonx en is huje vagyok mint te fiam
az alma nem eset mesze a fiatol csak te jobban megutodtel

de ha sharon nem a ti elnokotok volt akkor miert rolla szol 8-10 hir a Cnn oldalan?
hagymama 2014.01.11 19:13:10
@dr. phil. Sün‼ ツ: aztatat nem tudom mert nem ismerem a csalad fajat
csak a zoldseges montda hogy regebben ez a sharon mondta meg az ameirakiaknak hogy ok mit szeretnenek
en meg hiszek neki

marmint a zoldseges Belanak mert a multtkor is megmiondta hogy a novemberi dinnye nem egesseges es igaza volt
hagymama 2014.01.11 22:28:21
@hagyma: kisfiam lehet nem figyelsz ram ahogy altalaban de az indexen scak 1 hir szolt rolla
az sem a vezeto hir
nallatok meg epp most nezem hogy 9
rendesen megadjatok a modjat

a 200 dolart tedd a Tampabajra
a szomszedbol a Miska gyerek aszmonta hogy tuti infoja van arol hogy valami Filpula vagy ki a nyavala szerzi a donto golt
Ádám felfedezte az egyik legrégebbi, nálunk is jegyzett felárazási anomáliát, amit a Wizzair foglalási rendszere produkál minden egyes születésnapi vagy egyéb akció ideje alatt: Szeretném felhívni a figyelmeteket a Wizz Air átverésére, amit rendszeresen alkalmaz. Időnként…..
hagymama 2014.01.08 12:33:10
@hagyma: telleg aranyom
idenn sem latogatol meg csak megintt jovore?
kulgyek gumi csonakot vagy traktor belsot hogy legyen mive atusznod az oceantot?
Ezek lesznek a napok, amiket visszasírunk majd, amikor már jegyre fogják adni az ételjegyet is. Naiv hostesst kitiltották a munkahelyéről, miután kiszúrták, hogy nyílt terepen kávézik: Egyszer volt-hol nem volt-, volt egy szép Auchan áruház, szép karácsonyi díszítéssel, nagy…..
hagymama 2013.12.21 15:24:35
@igi1: nem
ha a fonok rajta kapja a fiam
hogy bezselget 2 pincerel meg aznap ki rugjak

a fonokot
Bejáratott interentét tette fel Attila a rulettre, amikor 3 hónapra ingyen felduplázta a sávszélességét a UPC-nél, amit az utolsó pillanatban aztán lemondott. Ezzel azonban sajnos törölték a júzerét az összes emailcímével együtt: Három hónappal ezelőtt én is úgy…..
Naiv ellenzékimörcsandájz-kisiparos viktoros vécépapírral akart berobbanni a jövőre értelemszerűen hatványozódó szardobáló-piacra. A váratlanul megnövekedett gyártási költségeket olcsó hirdetésekkel szerette volna kompenzálni, de az apróhirdetéses oldalak nem nézik jó…..
Gabriella majdnem összeütközött a Csigajogsi egyik oktatójával, amikor az nem akart elsőbbséget adni neki a XVI. kerületben. Ezután a fickó bosszúból feszkózni kezdett, bevágott elé, befékezgetett: Tisztelt Csigajogsi Autósiskola, Ma este "érdekes" tapasztalatot szereztem (kb.…..
hagymama 2013.12.14 15:42:40
@hagyma: mellik 3 mecset fogadtad meg aranyom?
hagymama 2013.12.14 22:29:34
@hagyma: buszke vagyok rad csillagom
a zoldseges Bela szerint a tegnapi 3 mecs kozul 2 papir forma volt
es a 3. sem volt nagy meglepetes
1 atlagos ember olyan 120$ tudot volna csinalni a bela szerint
en mondtam neki hogy te nem vagy atlagos
a bela meg bisztos a penztar gepen szamolt
az meg mindig csal
Naiv ügyfél kis híján kipottyant a szerelvényből, amikor kisétált a mosdóba, de a hátsó vagonok helyén már csak a szél süvített: Körülbelül 1 éve történt, hogy a Szombathelyre közlekedő intercityn utaztam Sopron felé. Nos azt kell tudni erről a vonatról, hogy győrben…..
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
László is megpróbálta telefonon bejelenteni a múltheti UPC-s kimaradásokat, de mivel elérhetetlen volt a  ügyfélszoglálat, később tömbösítve tudta csak előadni egyszerre az összeset. Az ügyfélszolgálatos pedig azon nyomban kiértékelte és el is utasította a panaszát,…..
hagymama 2013.12.11 16:29:40
@vén szivar: majd jon a fiam aztan elmagyaraza neked hogy hogyan van ez carolinaban de elobb meg beugrik fogadni a WC Besaray mecsre.
Kérem szíves elnézésteket a kimaradásért, de dáthás voltam (vagyok). Idén még egyszer Érvsebész gyűjtésének eredményeiben gyönyörködhettek; jövő héttől a szokásos, év végi összesítőt kezdjük Kenéz Heka Etelka munkáival. Átadom a szót: P/c Ezekben szoboravatós…..
Zsolt fotói szerint a Szentlélek közelségének hatására 30%-kal emelték fel a Nyakas Irsai Olivér árát a solymári Auchanban. Ez a karácsony lesz a végső? Csatoltam két fotót a solymári Auchan boros részlegéről. Mint látható, ugyanaz a bor a normál polcon 999Ft, míg pár…..
Visszatérő anomáliával találkozott Attila a Telekom műholdas beltéri egységén. Kizárólag éjszaka bolondul meg a készülék, és véletlenszerű csatornákon nem hajlandó felvenni a műsort. Lehet, hogy érdemes lenne összeállítani egy listát, milyen műsorokat nem szeret a beltéri…..
hagymama 2013.11.29 15:49:29
@hagyma: edes kisfijam, iden october közepen egy delutanon azt is megfogatad hogy thanxkifingig nem mesz a homarra, mert mar csak chatszoba, megis csak november elejeig birtad. meg aztan azt is megigerted, hogy jovore meglatogatsz, de mindig csak jovore. a megiggert $20-t is meg mindig varom aproban is jo lessz.