Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekr3peeK

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs is rá jobb szó: beteg! De mi éppen ezért szeretjük :) Update: Hihetetlen, de megint benyaltam. Köszönjük mocsariszorny kollégának, hogy jelezte, a videó sajnos fan-made. Picit azért vigasztal, hogy nem csak mi néztük be, hanem a testvérblogok is. ..
ekr3peeK 2014.07.15 09:12:18
www.youtube.com/watch?v=oWzc7xZG0o4

Itt a link ha valaki meg akarja esetleg nezni, a fent belinkeltetet mar toroltek. Akar fan-made akar nem, profin meg van csinalva:)
VÉGRE! Eddig a nézők többsége jogosan húzhatta a száját az évaddal kapcsolatban, hogy elég gyenge, de ez az epizód kárpótolt mindenért. Sőt, utólag belegondolva nagyon okosan építették fel azt a cselekménysorozatot, ami idáig vezetett. Mert most aztán történtek dolgok…..
A Showtime csatornán fog startolni május 11-én az alábbi sorozat, melybe több, klasszikus horrorrémet is sikerült betuszkolni. tűnni. Úgy, mint Drakulát, Frankenstein teremtményét (és nyilván őt magát is), Dorain Greyt stb. Mindez a viktoriánus Londonban fog játszódni. Ez mind…..
ekr3peeK 2014.01.20 19:22:24
@doggfather: Koszi, azota utannaneztem, es tenyleg, a 19 szazadban ez volt a gyujtoneve azoknak a ponyvaknak, amiket 1 pennyert arultak, a fiatalok szegenyebb retegenek.
Na jó, Trejo miatt még meg is nézném. Főleg, ha olyan nagy must see baromság lesz, mint amilyennek hangzik. ..
ekr3peeK 2013.11.27 23:10:33