Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dibidabadibidib

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog A bukás 2014.12.09 16:26:04
„Nous ne sommes rien, soyons tout!” („Semmik vagyunk, s minden leszünk!”) Eugène Pottier: Internacionálé - 1871   „I went down, down, down…”1 Nem véletlenül vettem kölcsön a Hitler utolsó napjait bemutató híres német film, a Der Untergang címét: a Fidesz végéről…..
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
A Sorozatwiki szerint a közmédia már megrendelte Usztics Mátyás fiatal rendőrökről szóló, Végzős kezdők című sorozatát, aminek első két része már eddig is 60 millió forint közpénzbe fájt. Az oldalnak Fonyódi Tibor forgatókönyvíró (Tűzvonalban, Géniusz, az alkimista)…..
dibidabadibidib 2013.12.06 12:25:51
Az 1962-ben megszervezett belső elhárító szervek (BM III/III. Csoportfőnökség) tevékenysége a Magyar Szocialista Munkáspárt feloszlatása és a Magyar Köztársaság kikiáltása után is folytatódott 1989-ben. A „Cég” dolgozói nemcsak önmaguk átmentésén és az iratok megsemmisítésén dolgoztak, hanem -amint…..
dibidabadibidib 2013.12.05 20:52:20
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Két adás van hátra az RTL Klub őszének egyik újoncából: a csatorna ugyanis a kilencedik adás után leveszi műsoráról Sebestyén Balázs és Vadon János talkshowba ágyazott ökörködését. A hivatalos verzió alapján ebben semmi meglepő nincsen, kilenc részre terveztek, nem a…..